x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care iubesc din nou datorită Lunii în Leu, 21-23 decembrie 2021

3 zodii care iubesc din nou datorită Lunii în Leu, 21-23 decembrie 2021

20 Dec 2021   •   14:30
3 zodii care iubesc din nou datorită Lunii în Leu, 21-23 decembrie 2021
Sursa foto: Toa Heftiba Unsplash.com

Când Luna se află în zodia Leului, așa cum este în perioada 21 - 23 decembrie 2021, vom fi curajoși, altruiști și energici. Vom face acum ce trebuie fără să ratăm momentul, scrie yourtango.com.

Iubirea înseamnă și încredere, însă nu este așa ușor când am fost răniți în dragoste, cândva în trecut. Totodată, să iubim înseamnă să fim responsabili. 

Așa că acest tranzit vine acum să ne ajute să încercăm lucruri noi, să avem speranțe în viitor și să știm că dragostea nu ne-a lăsat în întuneric. Putem iubi din nou și nu trebuie să ne temem de asta.

Iată 3 cele mai favorizate zodii de acest tranzit:

Leu

Întotdeauna ai avut curajul să faci ceea ce alții se tem și, de multe ori, curajul tău s-a dovedit a fi un orgoliu prostesc. Nu ai crezut niciodată că poți eșua, mai ales în dragoste. Nu îți convine să pierzi pentru că te consideri un câștigător absolut.

Cu toate acestea, ai fost rănit și asta te-a dezamăgit. Nu vrei să mai simți din nou acea durere și, în felul tău, te-ai retras. Totuși, lucrurile par goale în viața ta fără iubire, așa că este firesc să lași în trecut suferința și să începi o nouă dragoste, știind că ai ceea ce trebuie să iubești si fii iubit. Runda a doua: Te-ai trezit!

Scorpion

Întotdeauna ai avut această convingere, că există o singură viață și este bine să profiti din plin de ea. Vrei dragoste, familie, un loc de muncă bun, sănătate, mulți bani. Lucruri pe care toată lumea le vrea. Faci tot ce poți pentru a trăi viața la maximum. Dar pentru a fi o persoană împlinită, vrei să ai un partener cu care să-ți împărtășești experiența.

În acest moment, nu ai pe cineva, deși ai avut câte o aventură ocazională. Ceea ce ai ajuns să înțelegi acum este că ai amânat ideea de a aduce o dragoste adevărată în viața ta, pur și simplu pentru că trecutul te-a învățat să fii atent. Totuși, nu mai dorești să aștepți, iar acum, datorită Lunii în Leu, ești gata să profiți din nou de această șansă.

Pești

Doar ideea să iubești din nou te depășește. Știi cum este și ți se pare înfricoșător. Ai experimentat pe pielea ta ce poate face dragostea și nu ești sigur dacă ai trecut cu adevărat peste această poveste.

Luna în Leu îți sparge puțin carapacea, lăsând o parte din acea lumină să intre și, înainte să-ți dai seama, s-ar putea să-ți dorești o relație cu o persoană care poate fi ceea ce dorești. Da, se poate întâmpla, iar odată ce această idee magică începe să se cimenteze în mintea ta, vei putea să începi o nouă poveste de iubire. Lasă frica sa plece și fii curajos!

 

×
Subiecte în articol: dragoste leu luna