x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care se simt atrase de persoanele născute sub semnul Berbecului

3 zodii care se simt atrase de persoanele născute sub semnul Berbecului

de Moira Dună    |    05 Mar 2021   •   14:31
3 zodii care se simt atrase de persoanele născute sub semnul Berbecului
Sursa foto: Pexels Katerina Holmes

Persoanele născute sub semnul Berbecului sunt intense, independente și energice. Acestea sunt născute în perioada 21 martie - 19 aprilie. Dinamice, uluitoare, și chiar feroce, nu pot fi ignorate cu ușurință și exercită o atracție magnetică față de cei din jur, scrie pinkvilla.com.

Iată trei semne care nu rezistă fascinației exercitate de oamenii născuți în zodia Berbecului:

Scorpion

Când vine vorba de a fi intensitate și pasiune, Scorpionii se află în fruntea listei. Le plac oamenii profunzi, misterioși și sălbatici, la fel ca ei. Și niciun alt semn zodiacal nu se potrivește mai bine ca Berbecul acestei descrieri. Ambele semne sunt sensibile, emoționale și senzuale. Prin urmare, Scorpionii se lasă automat fascinați de sănătatea și dinamismul persoanelor născute în acest semn de foc. 

Săgetător

Săgetătorii vor să se bucure de viață și să se distreze. Au nevoie de cineva amuzant, incitant și care să aibă aceeași abordare a vieții, iar Berbecii reușesc toate astea în mod natural. Sunt iubitori de petreceri și aventuri, la fel ca Săgetătorii, sunt spontani și în căutare de senzații tari.

Vărsător

Vărsătorii caută  onestitate și originalitate. Urăsc oamenii superficiali și iubesc pe cei care nu se tem să se arate așa cum sunt. Le plac Berbecii pentru energia și independența lor. Sunt atrași de dezinhibarea și personalitatea sălbatică a acestora. La rândul lor, persoanele născute sub semnul Berbeului sunt atrase de ciudățenia Vărsătorilor, astfel că relația lor va fi mereu incitantă.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop berbec