x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii cu cea mai bună viață amoroasă în timpul tranzitului lui Juno în Capricorn

3 zodii cu cea mai bună viață amoroasă în timpul tranzitului lui Juno în Capricorn

19 Ian 2022   •   20:02
3 zodii cu cea mai bună viață amoroasă în timpul tranzitului lui Juno în Capricorn
Sursa foto: Hepta

Horoscop. Avem aici un tranzit interesant și util: Juno în Capricorn, care începe pe 20 ianuarie 2022.

Ce face asta interesant?. Influența lui Juno, mai ales când suntem în Capricorn, ne face să ne simțim încrezători în ceea ce suntem.

Când ne simțim încrezători, ne simțim mai puțin amenințați de supărări mărunte. Juno în Capricorn ne face să ne simțim mult mai în contact cu prioritățile noastre, deoarece ne îndepărtează de ceea ce descoperim că este cu adevărat lipsit de sens.

Dacă vrem să trăim cea mai bună viață amoroasă a noastră, atunci trebuie să fim sinceri: „Sunt al tău. Nu sunt implicate motive ascunse”. Dacă putem iubi o persoană, un partener fără o agendă secretă, s-ar putea să reușim să cucerim lumea.

Semne zodiacale cu cea mai bună viață amoroasă timpul tranzitului lui Juno în Capricorn începând cu 20 ianuarie 2022:

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Juno în Capricorn îți permite să știi în termeni siguri că persoana cu care ești este persoana cu care ești menit să fii. Ai ales bine și, indiferent cât timp ai petrecut cu această persoană, există șanse foarte mari să fii cu ea pentru tot restul vieții.

S-ar putea să nu vrei să riști asta, așa că onorează relația fiind sincer. Cere același fel de respect și vezi ce se întâmplă.

Juno în Capricorn îți spune că te miști în direcția corectă. Poți avea cea mai bună viață amoroasă vreodată.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Juno în Capricorn pune lucrurile într-o perspectivă sensibilă pentru tine, Scorpion. Știi ce vrei de la relația ta și, mai presus de toate, vrei loialitate. Aceasta nu este o relație deschisă, oricât de „mișto” ai crede că ar putea fi stilul de viață.

Pentru unii da, dar pentru tine și partenerul tău, nu și nu. Asta înseamnă că vă aveți unul pe celălalt și trebuie să faceți față.

Din fericire, amândoi sunteți în joc. Atât tu, cât și partenerul tău, în timpul Juno în Capricorn, vei simți nevoia să duci relația și mai departe.

Acestea sunt zilele în care cererile în căsătorie sunt la cote maxime, iar sentimentele dintre cupluri sunt în sfârșit pașnice, deși sunt încă incitante. Ai ales persoana potrivită dacă vrei o viață emoționantă, monogamă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Tot ce vrei este comanda.. Când vine vorba de viața ta acasă, vrei să fii înțeles și îți pasă foarte mult să înțelegi și să ai grijă de nevoile partenerului tău.

Juno în Capricorn este tranzitul care te ajută să dai un sens vieții tale de acasă; pune lucrurile la locul lor, astfel încât să puteți înțelege ce trebuie să faceți voi doi pentru a menține acest lucru până la sfârșit. Nimeni nu vrea să iasă din această relație; sigur, ai avut suișuri și coborâșuri, dar din câte poți vedea acum, pare destul de optimist. Viitorul este luminos pentru tine și partenerul tău, Capricorn.

 

×
Subiecte în articol: capricorn horoscop