x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care au un horoscop dur în săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

3 zodii care au un horoscop dur în săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

17 Apr 2022   •   16:36
3 zodii care au un horoscop dur în săptămâna 18 - 24 aprilie 2022
Sursa foto: Kyle Broad Unsplash.com

Din păcate, trei semne zodiacale nu pot traversa următoarea perioadă nevătămate, iar pentru Berbec, Taur și Gemeni, săptămâna 18 -24 aprilie 2022 va fi mai grea decât pentru celelalte zodii.

S-ar putea să nu putem să o numim săptămâna cea mai grea, dar când vine vorba de dragoste și neînțelegere, această săptămână ar putea fi doar „acolo sus”, cu mișcări și idei greșite.

Pentru că avem mai multe tranzite ale lui Venus, ne vom ocupa de treburile inimii. Ne uităm la Lună în conjuncție cu Venus, Venus sextil Uranus, Luna sextil Venus și, în sfârșit, Luna trigon Venus, putem presupune că dragostea și dragostea vor juca un rol important în drama acestei săptămâni.

Și pentru că nu avem de-a face doar cu energia lui Venus, o parte din ceea ce alcătuiește partea brută este că pornim împreună cu sextil-ul Lună Pluto - întotdeauna un generator de probleme și Pluto conjunctiv cu Luna.

Și dacă nu înțelegem un indiciu, devine destul de evident când părăsim Berbecul și intrăm în Soarele Taurului, pe 19.

Gândiți-vă la asta astfel: Berbecul nu vrea să renunțe la lumina reflectoarelor și va năvăli în drumul său spre ușă. În viață, asta poate părea ca cedarea sau renunțarea la cineva.

Una peste alta, majoritatea problemelor noastre din această săptămână se vor învârti în jurul dragostei și relației.

Ne putem simți mândri când ne certăm cu prietenii noștri sau ne putem simți epuizați și scăpați din cauza lipsei de comunicare între noi și cei pe care se presupune că îi iubim și îi respectăm. Aceasta este o săptămână bună pentru a-ți da seama dacă ești îndrăgostit sau nu și pentru a face ceva în privința asta imediat ce îți dai seama.

Lucrurile se vor îmbunătăți și vei ieși strălucitor pe cealaltă parte.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Această ultimă săptămână a Berbecului Soare te face să simți că trebuie să împingi mai mult decât de obicei, iar asta poate duce la reacții exagerate și la depășirea limitelor.

Vei simți literalmente că îți scad puterile și asta nu-ți va plăcea deloc; se va simți ca și cum cineva te-a scos din priză și, dintr-o dată, nimănui nu-i pasă de ce gândești, faci sau spui.

Nimic nu te frustrează mai mult decât să te simți lipsit de importanță, dar continui să împingi - fără niciun rezultat.

Viața ta amoroasă nu va avea de suferit, dar va fi nevoie de răbdare din partea ta pentru a te ocupa de câteva dintre problemele care apar și, după cum știm cu toții, răbdarea este o virtute pe care nu o cunoaște bine Berbecul.

Săptămâna ar trebui să înceapă cu câteva comentarii urâte făcute de tine față de persoana cu care ești într-o relație și va escalada până la punctul în care în cele din urmă îți va răspunde, ceea ce te va surprinde. Învață să iei ceea ce faci, Berbec. Asta e lecția ta pentru săptămână.

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta vă aduce un mesaj mixt de comunicare. Ți se va trimite un pachet care nu va apărea și care va înnebuni atât expeditorul, cât și destinatarul (pe tine), deoarece simți că nu ai speranță să schimbi lucruri precum Poșta.

Ești deosebit de sensibil la tranzitele conduse de Mercur și pe 18, găzduim Mercur conjunct cu Uranus, care este motivul principal pentru care nu vei primi pachetul sau orice altă corespondență care este în timp util.

Chiar dacă vei intra în sezonul Taur în timpul săptămânii, încă simți prezența plutitoare a Berbecului și energia sa războinică și, sincer, nu ți se potrivește.

Vei simți un sentiment distinct în această săptămână de a dori să te eliberezi. Frustrarea ta se va acționa în relația ta și vei începe câteva lupte supărătoare cu partenerul tău, care vor arăta doar că tu ești cel cu problema, și nu ei. Respirații adânci, Taur - totul se va rezolva de la sine.

3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ceea ce se întâmplă în această săptămână este că intuiția ta este la vârf și tot ceea ce înțelegi este negativ. Nu te simți paranoic, te simți în contact și asta este ceea ce te deranjează în mod special. Nu poți pune degetul pe problemă, dar ceva nu este în regulă.

Lipsa somnului poate fi, de asemenea, implicată și, așa cum este cazul persoanelor care au relații confortabile, aceștia au tendința de a-și elimina agresivitatea față de persoana pe care o iubesc. Și asta este exact ceea ce vei face, prea mult spre disperarea partenerului tău.

Sextilul Luna Pluto este ceea ce va stârni cea mai proastă parte a imaginației tale și nu vei putea scăpa de sentimentul că fie cineva vorbește la spatele tău, fie că sunt vești proaste la orizont.

Te înnebunește doar să te gândești la lucrurile despre care nu ai nicio idee. Și când te simți prins în capcană, îi întorci pe cei din jurul tău. Săptămâna aceasta te face să te simți ca un șobolan prins; supraviețuirea este numărul unu în mintea ta.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop