x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii ale căror dorințe vor fi împlinite de Luna plină din Capricorn, din 21 iunie 2024

3 zodii ale căror dorințe vor fi împlinite de Luna plină din Capricorn, din 21 iunie 2024

de Moira Dună    |    22 Iun 2024   •   15:00
3 zodii ale căror dorințe vor fi împlinite de Luna plină din Capricorn, din 21 iunie 2024
Sursa foto: Hepta

Ne putem îndrepta dorințele spre Luna Plină mare și frumoasă. Pe 21 iunie 2024 s-ar putea să descoperim că dorințele noastre se vor împlini. În timpul Lunii pline din Capricorn, s-ar putea ca visul nostru să devină realitate. 

Trei semne zodiacale vor știi dacă inimile lor sunt la locul potrivit, îți pot direcționa energia către Luna plină a Capricornului.

Este nevoie doar de credință. Acesta este momentul în care mintea devine materie. Nu ne vedem visele ca fiind imposibile. Le luăm în serios și încorporăm puterile Lunii Pline din Capricorn pentru a le face să devină realitate. Acesta este doar inceputul.

1. Fecioară
Dacă îți aduci aminte, ai crezut cândva în magie și te-ai gândit că, dacă te-ai putea concentra suficient de mult asupra unei dorințe, ai putea realiza acea dorință. Odată cu trecerea timpului, totuși, ai început să crezi că a fost o gândire copilărească și singurul lucru care ar putea face vreodată un vis să devină realitate ar fi munca grea. Ei bine, într-un fel, ai dreptate... dar dorințele se împlinesc.

În timpul Lunii pline din Capricorn, șansele noastre de a vedea o dorință împlinită sunt mult mai mari decât în ​​orice alt moment. Acest lucru se datorează faptului că atât de mulți oameni se uită la acea LunăpPlină, strălucitoare și mare, punând toată energia lor în ea.

Și, așa cum merge cu natura, ceea ce punem în noi se întoarce la noi. Tocmai de aceea visele devin realitate în timpul tranzitelor de Lună Plină. Pe 21 iunie, acele gânduri ale tale nu vor părea copilărești. De fapt, vei fi în contact cu copilul tău interior, încât îți vei permite îndrăzneala de a visa din nou, de a dori ca lucrurile să apară și de a vedea că magia are loc chiar în fața ochilor tăi.

2. Balanță

Ai fost întotdeauna un mare credincios în puterea minții. Vineri, 21 iunie, vei ridica privirea spre cer și vei vedea o Lună plină inspirându-te automat să-ți pui o dorință. Nu te poți abține. Întotdeauna ai făcut asta și probabil o vei face mereu. Îți place să te uiți la Lună și, cu influența ei din Capricorn, îți vei pune o dorință. 

S-ar putea să fii realist dar asta nu te împiedică să fii cineva care își pune încrederea îmntr-un corp ceresc. Stelele te-au captivat mereu. Crezi că atunci când trimiți un gând către Univers, acesta, la rândul său, reflectă acel gând și îl mărește pentru tine.

Vinerea aceasta, privești Luna ca și cum ar fi un vechi prieten. Vei trimite o dorință care să reverbereze de-a lungul eternității, permițând cosmosului să intre în gândurile tale. Ceea ce îți dorești va fi îndeplinit deoarece această Lună plină a Capricornului este aici pentru a te face să te simți confortabil, știind că dorințele se împlinesc într-adevăr.

3. Săgetător
Când îți dorești o stea... te simți ca un copil. Nu te mai îndoiești de tine însuți, de fapt ești gata să te oferi pe deplin acestor forme de copilărie. A fi în contact cu copilul tău interior ți-a permis să simți din nou și să eliberezi acele lupte ale vieții de adult. Dorința ta este să fii liber, iar dorința ta va fi îndeplinită în timpul Lunii pline în Capricorn.

Acum te vei simți liber, având sentimentul că nu vei mai fi nevoit să te ridici la nivelul așteptărilor. Ești unic iar ceea ce îți dorești în timpul Lunii pine în Capricorn este să-ți trăiești viața în condițiile tale, acum și pentru totdeauna. Nu ești ca ceilalți.  A accepta cine ești îți dă puterea de a-ți susține dorința și de a o împlini. Această Lună plină așteaptă dorința ta, notează yourtango.com.

×
Subiecte în articol: zodiiț zodii dorinte lună plină