x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii influențate de Luna Plină din 28 martie 2021

3 zodii influențate de Luna Plină din 28 martie 2021

de Moira Dună    |    23 Mar 2021   •   14:07
3 zodii influențate de Luna Plină din 28 martie 2021
Sursa foto: Pexels - Max Ravier

Luna Plină din 28 martie 2021 este prima din noul an astrologic și va contribui la restabilirea unui anumit echilibru în viața noastră. Dar, dacă sunteți unul dintre zodiile cele mai afectate de această Lună plină, este posibil să ai câteva obstacole emoționale de trecut. Aceasta se va petrece în Balanță, semn cardinal de aer, care pune accentul pe corectitudine, relații și frumusețe, scrie bustle.com.

Lunile pline ne ajută să ne lămurim, așa că acesta este un moment minunat pentru a aduce armonie în relațiile noastre. Însă Luna Plină de acum va forma un aspect tensionat de opoziție atât cu planeta iubirii Venus, cât și cu planeta pitică Chiron și va provoca ieșirea la  suprafață a unor răni vechi din viața sentimentală. Gândurile vor fi la acei parteneri care v-au sfâșiat inimile. Intensitatea lunară va fi crescută tot timpul în această perioadă și câteva dintre zodiile cardinale vor fi cele mai afectate.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Ne aflăm în perioada zodiei Berbecul, ceea ce înseamnă că Soarele se află acum în acest semn. Această Lună Plină îți luminează sectorul parteneriatelor. Cu alte cuvinte, va trebui să-ți îndrepți o parte din atenție asupra conexiunilor cu alte persoane. Acum este un moment important pentru a examina valoarea și energia pe care le aduci în relații. Energia lunară va evidenția rănile sufletului și luptele duse în legăturile voastre. Soluțiia este să te conectezi cu persoanele dragi și să-ți clarifici neînțelegerile. Abordează aceste probleme cu diplomație și diiscuțiile vor deveni productive.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Cu Luna Plină în semnul tău, vei simți energia e într-un mod intens și profund. Relațiile tale îți vor servi drept oglindă pentru creștere. Soarele, Venus și Chiron sunt acum adunați în cea de-a șaptea casă, a parteneriatelor, ceea ce pune un accent major pe relațile cu cei apropiați. Această Lună Plină îți cere să fii încrezător și sincer. Dacă te-ai concentrat excesiv asupra altora sau te porți pe placul celorlalți, este timpul să te gândeștii și la propriile tale nevoi. Menținerea unor legături sănătoase cu alte persoane înseamnă să rămâi conectat cu tine însuți.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Această lună plină influențează cariera Capricornului și îi oferă șansa de a promova la locul de muncă. Dacă ai lucrat la un proiect sau ai urmărit un anumit scop profesional, acum ar putea fi momentul să vezi rezultatele. Este, de asemenea, un moment util pentru discuții la locul de muncă, deoarece te vei simți încrezător în autoritatea ta și acționezi cu diplomație. Cu toate acestea, pentru a avansa, va trebui, să găsești un echilibru între profesie și viața personală. Sentimentele provocate de Luna Plină sunt inevitabile, iar dramele de acasă ar putea să-ți distragă atenția de la obiectivele tale, așa că abordează situațiile cu tact și acordă timp egal muncii și familiei.

×
Subiecte în articol: horoscop lună plină