x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 lucruri pe care le fac diferit zodiile mutabile

4 lucruri pe care le fac diferit zodiile mutabile

23 Iul 2020   •   13:35
4 lucruri pe care le fac diferit zodiile mutabile

Schimbarea și empatia sunt caracteristicile principale ale zodiilor mutbile. Acestea sunt Gemenii, Fecioara, Peștii și Săgetătorul. Ați observat vreodată cât de diferiți sunteți de celelalte semne ? Vă înțelegeți bine cu oamenii, vă puteți adapta la orice mediu fără nicio problemă sau puteți face față unei crize într-un mod total diferit, scrie yourtango.com

Dacă ești unul dintre semnele mutabile, atunci trebuie să știi că în loc să creezi tu schimbarea, așa cum fac zodiile cardinale, ori să reziști la modificările care survin, ca un semn fix, accepți lucrurile fără să lupți. 

În cazul în care schimbarea este benefică pentru tine, te adaptezi la ea. În loc să devii stresat, îți vei spune  „Acest lucru va fi interesant”.

De fapt, adaptarea este una dintre cele mai mari abilități ale tale pentru că ești capabil să înțelegi ce se întâmplă.

Iată 4 motive pentru care semnele mutabile sunt diferite de celelalte zodii:

1. Ești asemenea unui cameleon care își schimbă culoarea pentru a putea să supraviețuiască. Asta înseamnă că te ferești de conflict ? Cateodata da. Este mai bine să trăiești în armonie și pace decât în discordie. Ești suficient de dezinteresat pentru a te adapta situației, astfel încât toată lumea să fie în largul ei. Sigur, vei recurge și la luptă dacă situația este contrară convingerilor tale. Dar nu vei fi în prima linie, așa cum sunt zodiile cardinale, și nici nu vei coordona tu atacurile, ca semnele fixe. Vei avea grijă totuși să asiguri întăririle pentru că îți vei da seama că rugăciunile pentru pace nu te vor duce nicăieri. 

2. Stresul poate surveni extrem de ușor. Însă vei știi cum să scapi de această greutate. Dacă toate zodiile s-ar afla pe o navă, semnele cardinale ar fi căpitanul, care vă va arăta unde mergeți. Cele fixe vor fi adjunctul, care va găsi cea mai bună soluție desfășurarea călătoriei, iar tu vei fi navigatorul, care le va spune celorlalți cum vor ajunge la destinație.  Fără tine, rezultatele ar fi îndoielnice și parțial finalizate.

3. Semnele mutabile sunt receptorii zodiacului. Producătorii de itinerarii, agențiile de turism. Dacă cineva trebuie să se asigure că ceva iese perfect, tu ești persoana potrivită pentru asta. Desigur, luarea deciziilor nu este cea mai bună calitate a ta, din cauza obsesiei pe care o ai ca totul să fie impecabil. Poate că nu poți realiza opere de artă din lut, dar cu siguranță poți scoate în evidență potențialul acestora.

4. Tu aduci armonia în viață. Ca semn mutabil, ești cel mai puternic din punct de vedere emoțional. Cu abilitatea ta de a te adapta și a te conforma mediului, poți suporta o povară mai grea decât celelalte semne. Vei putea îndura mai mult decât oricine. Nu intri într-un joc dacă nu-ți vei putea urma drumul și nici nu vei provoca un conflict. Acest lucru poate fi văzut ca o forță, dar și ca o slăbiciune, însă tu știi că e vorba de amândouă. O binecuvântare și un bletesm, totodată. Armonia este obiectivul tău, iar alții pot vedea asta ca pe o slăbiciune, dar ești conștient de puterea ta, deci nu-i lăsa pe ceilalți să te subestimeze. Și păstrează-ți inima deschisă.


 

 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop zodii mutabile