x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii care își transformă prietenii în iubiți

4 zodii care își transformă prietenii în iubiți

de Moira Dună    |    22 Iun 2024   •   19:00
4 zodii care își transformă prietenii în iubiți
Sursa foto: Hepta

Știm că nu există o formulă universală pentru relații. Sunt la fel de multe variate ca stelele pe cer – unice, strălucitoare și pline de posibilități.

Apropo de vedete, știai că unele zodii sunt experte în transformarea prieteniilor în relații? 

Rac
Racul este loial, neffind interesat doar să iasă la o cafea. Atunci când se împrieteneștecu tine, te intervievează subconștient pentru rolul vieții. Devine partenerul ideal și cel mai bun prieten.  Pentru Raci, prietenia este ca un teren de testare, unde ajung să te cunoască pe tine, obiceiurile tale ciudate, preferințele alimentare, reacția ta la sfârșitul Game of Thrones, etc. Ei sunt cei care îți trimit acele meme noaptea târziu și mesaje în timpul pauzelor de cafea. Mult noroc să-ți dai seama când trec linia de la prietenie în ceva mai mult. Cu Racii, totul este despre acea legătură emoțională profundă.

Gemeni
Flirtul este practic o distracție națională pentru Gemeni. Acești fluturi sociali nu se limitează doar la conversații ocazionale, la nivel de suprafață. Ei sapă mai adânc, pun întrebare după întrebare până când te cunosc mai bine decât bunica ta. Ei te fermecă, te fac să râzi, apoi, înainte să-ți dai seama, ești fără speranță încurcat în rețeaua lor. Dar nu este deloc rău. Gemenii sunt parteneri grozavi – mereu pregătiți pentru o aventură, iar natura lor cu două fețe înseamnă distracție dublă!

Scorpion
Aceste suflete misterioase sunt maeștri ai subtilității. S-ar putea să plănuiască o surpriză romantică pentru tine și tu nu ai nicio idee, chiar dacă ar lăsa indicii în stânga și în dreapta. Scorpionii prețuiesc conexiunile intense, vor să privească în sufletul tău. Sună puțin intens, nu? Prietenia pentru ei este platforma perfectă pentru a te cunoaște.  Vor să descopere fiecare strat, fiecare secret, fiecare vis. Și, odată ce o vor face, îți vor arăta un nivel de loialitate la fel de adânc ca oceanul pe care îl conduc.

Pești
Acești oameni visători sunt totul despre emoții, sentimente și visuri cu privire la ceea ce ar putea fi. Peștii nu se tem să te lase să intri în inima lor. Îți vor asculta poveștile, își vor împărtăși visele și îți vor oferi un umăr atunci când ai nevoie. Sunt prietenii care se transformă în mai mult, de multe ori fără ca tu să-ți dai seama. Într-un moment, împarți o pizza sâmbătă seara, în în următorul te uiți în ochii lor gândindu-te: „Uau, unde ai fost toată viața mea?” Și aceasta este magia Peștilor, ei fac ca îndrăgostirea să pară la fel de ușoară ca respirația, potrivit collective.world.


 

×
Subiecte în articol: zodii prieteni iubiti