x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii care se descurcă în orice situație

5 zodii care se descurcă în orice situație

de Redacția Jurnalul    |    05 Iun 2024   •   09:00
5 zodii care se descurcă în orice situație
Sursa foto: Hepta

Unele zodii au talentul de a cădea mereu în picioare, ieșind cu bine din orice situație.

Taur
Semn fix, de pământ, Taurul ține cont de părerile celor din jurul lui. Lucru care nu este tocmai benefic pentru ei atunci când izbucnește un conflict. Taurul are însă o atitudine diplomată care îl ajută să depășească orice situație. Nu este impulsiv, așa că mereu se gândește înainte la cea are de pierdut dacă face o criză de nervi. După ce se liniștește, va purta o conversație calmă cu interlocutorul său.

Gemeni
Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării. Atunci când se află în fața unei situații dificile sau a unui conflict, Gemenii știu să-și controleze impulsurile.  Ei vor da impresia că nici o misiune nu este greu de îndeplinit. De asemenea, sunt experți în vorbe și mereu vor ieși câștigători. Își vor face interlocutorii să spună ce au pe suflet.= fără ca ei să-și dezvăluie secretele.  

Rac
Racul nu suportă să fie criticat. Însă  dacă îi vei dezvălui problemele care te frământă, Racul va ști să fie alături de tine. Totodată, este priceput în evitarea conflictelor, astfel că nu se va isteriza în plublic. 

Leu
Dornic de atenție și complimente, Leul este atent la fiecare mișcare, în certuri, competiții, provocări, pentru că e conștient că își poate strica imaginea. Știe când trebuie să țipe, când să te ia cu vorba bună, dar și când să ți se bage pe sub piele. Orice război cu el este o cauză pierdută.

Balanță
Balanța va oscila întotdeauna între alb și negru, între bine și rău. Datorită inteligenței sașe își va da seama pe loc dacă spui sau nu adevărul. Balanța stă departe de drame și, chiar dacă te prinde că ai mințit-o, pentru a nu avea parte de astfel de momente stânjenitoare, nu va spune ceea ce a aflat. Te va lăsa să crezi în continuare că ai reușit, însă apoi te va ocoli.  Balanțele sunt cei mai buni dimplomați și, dacă le-ai câștigat afecțiunea, vor ști cum să te împace dacă te-au supărat, notează ziarulring.ro.

×
Subiecte în articol: zodii descurcaret