x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 6 cupluri de zodii care devin cei mai buni prieteni

6 cupluri de zodii care devin cei mai buni prieteni

de Moira Dună    |    28 Oct 2024   •   19:30
6 cupluri de zodii care devin cei mai buni prieteni
Sursa foto: Hepta

Anumite cupluri zodiacale au potențialul de a deveni cei mai buni prieteni.

Gemeni și Vărsător
Stimulare intelectuală? Dorința de a dori mereu să afli mai multe? Cele două  semne găsesc o conexiune destul de instantanee, fără a încerca prea mult. Nu există niciodată un moment plictisitor între ele, mai ales mental. Pot vorbi despre orice și fiecare își exprimă opiniile - își provoacă și își extind mințile unul celuilalt. Gemenii tind să fie mai sociabili, ceea ce îi scoate puțin pe Vărsător din carapacea sa. Vărsătorii tind să se concentrezepe subiecte care înclină spre latura serioasă și pe ajutarea oamenilor, ceea ce îi poate ajuta pe Gemeni, care sunt puțin împrăștiați. Aceste semne scot cu adevărat ce e mai bun unul în celălalt.

Capricorn și Fecioară
Două semne temeinice, muncitoare, orientate spre obiective. Fecioarele și Capricornii au vibrații similare în viața lor, ceea ce are sens de ce se înțeleg tât de bine. Amandouă apreciaza etica puternică a muncii și cred in a face tot ce este necesar pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. Ambele sunt de încredere, oarecum sarcastice și puțin pesimiste uneori. Deși pare că sunt prea asemănătoare, ele apreciază calitățile pe care le oglindesc una în cealaltă. Fecioarele tind să fie puțin mai relaxate și adaptabile la situații, ajutându-i pe Capricorni atunci când sunt prea rigizi. Pot ajuta unul la transformarea viselor celuilalt în realitate Capricornii sunt grozavi în a începe planuri și a prelua conducerea. Fecioarele se descurcă bine cu organizarea detaliilor și urmărirea rezultatelor. Nu există multe lucruri pe care aceste două să nu le poată face când sunt împreună.

Pești si Rac
Ambele semne sunt emoționale și romantice. Semnele Rac și Pești dețin o cantitate incredibilă de empatie și compasiune pentru alți oameni. Când se conectează la orice nivel, se simt pe deplin înțeleși. Racii sunt mai întemeiați și se concentrează pe crearea unui spațiu sigur în care să se simtăconfortabil. Peștii sunt mai relaxați și împrăștiați, încercând să facă din orice loc unul de vulnerabilitate și deschidere. Aceste semne se ascultă și au grijă unul de celălalt, și nu se tem de greutatea emoțională a celuilalt, care tinde să-i alunge pe alții. Se simt perfect unul cu celălalt.

Săgetător și Berbec
Energia excitabilă, optimistă, puțin contondedntă este destul de evidentă aici. Celor două semne le place să se arunce cu capul înainte în viață și să o experimenteze la maximum. Sunt mereu pregătite pentru o nouă aventură. Săgetătorii sunt plini de umor și luminează orice cameră în care se află, ceea ce face ca Berbecul să luminezemai puțin. Însă Berbecii sunt îndrăzneți și nu se tem de riscuri, ceea ce Săgetătorii admiră cu adevărat. Împreună, cele două semne iau măsuri și se încurajează unul pe celălalt, mai degrabă decât să stea și să se gândească doar să facă ceva.

Balanță si Leu
Balanța și Leii sunt foarte sociabili. Ambii își doresc admirație și recunoaștere, deși procedează în moduri diferite. Leii preiau controlul și nu se tem să intre în lumina reflectoarelor, lucru pe care Balanța îl admiră. Balanța este grozavă în a face conexiuni personale și tot ce pot pentru a-i sprijini pe ceilalți, ceea ce Leii doresc să facă mai mult în viața lor. Ambele semne nu ezită să se încurajeze reciproc, ceea ce sporește încrederea și formează o legătură puternică.

Scorpion și Taur
Aceste două semne sunt puțin misterioase și preferă să fie singure, dar este în ​​regulă să fie singure împreună. Sunt loiali și practici și nu simt nevoia să se expună. Taurii oferă un prezență sigură atunci când Scorpionii devin emoționali. Scorpionii sunt mai în contact cu emoțiile lor, ceea ce îi poate ajuta pe Taur atunci când se blochează în propriile sale gânduri. Împreună, cele  două zodii își construiesc propriile vieți și își ating în secret toate obiectivele iar apoi își arată succesul. Puterea lor estede neegalat și aproape nimeni nu o vede, deoarece sunt foarte rezervați, notează collective.world.
 

×
Subiecte în articol: zodii prieteni