x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 6 zodii rămân prietene cu foștii iubiți

6 zodii rămân prietene cu foștii iubiți

de Moira Dună    |    01 Oct 2024   •   17:30
6 zodii rămân prietene cu foștii iubiți
Sursa foto: Hepta

Șase semne zodiacale vor să rămână în relații de prietenie după despărțirea de iubiții lor.

Săgetător
Ești ușor de înțeles în viața și relațiile tale, iar partenerii tăi știu asta. Nu îți place ideea de a fi legat de o persoană și încerci să-ți păstrezi relațiile destul de lejer. Când acele relații se încheie, de obicei nu este vorba despre persoana cu care te întâlnești, ci despre tine deoarece nu vrei prea multe responsabilități. Ești însă deschis să rămâi prieten cu un fost iubit, mai ales pentru că cine știe ce s-ar putea întâmpla mai târziu, în viață. 

Gemeni
Ți se pare firesc să rămâi conectat cu oamenii. După o despărțire, vei interacționa în continuare cu foștii parteneri pe rețelele sociale. Te bucuri de experiențe noi dar ai și dorința de a rămâne conectat cu cele vechi. Nu prea întâmpini probleme în a separa trecutul romantic de o potențială nouă prietenie.

Balanță
Este foarte probabil ca, după despărțire, tu să fii cel care întreabă: „Putem fi încă prieteni?”. Deși s-ar putea să faci un mic pas înapoi inițial, după ce relația se încheie, nu va dura mult până când îți vei contacta din nou fostul iubit pentru a stabili o conexiune. Îți amintești în continuare toate calitățile pozitive pe care le-a avut fostul tău partener și încă vrei să facă parte din viața ta.

Vărsător
Oamenii subestimează adesea cât de importantă este prietenia pentru Vărsători. De obicei eviți relațiile apropiate cu oamenii pentru că nu vrei să strici o conexiune bună. Cu toate acestea, dacă ajungeți într-o relație, aceasta se bazează pe prietenie și este una la care te străduiești să te întorci dacă relația se termină. Nu este neobișnuit în grupul tău de prieteni ca unii dintre ei să fie foști iubiți.

Pești
Îți este greu să te despați complet de iubiții tăi, îți poți aminti toate momentele bune pe care le-ați avut și urăști gândul că le pierzi. De asemenea, te lupți cu teama că despărțirea de ei ar fi fost o alegere greșită și îți place să menții o conexiune cu aceștia, în cazul în care amândoi doriți să reluați întâlnirile în viitor.

Rac
Îți este greu să renunți la relații. În timp ce o parte din tine dorește să elimine complet persoana care te-a supărat din viața ta pentru a te scuti de durere, nu poți reuși să faci asta pentru mult timp. Îți pasă atât de profund de oamenii pe care îi iubești, și asta nu se pierde pentru că lucrurile nu au meres bine între voi. Ești persoana la care poate apela întotdeauna fostul iubit dacă are nevoie de cineva cu care să vorbească și, în cele din urmă, va duce la o prietenie, potrivit collective.world.
 

×
Subiecte în articol: zodii iubiti dragoste prieteni