x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ce înseamnă Luna Nouă în Leu pentru dragoste, relații și familie

Ce înseamnă Luna Nouă în Leu pentru dragoste, relații și familie

19 Aug 2020   •   15:24
Ce înseamnă Luna Nouă în Leu pentru dragoste, relații și familie
Sursa foto: pixabay.com

Schimbarea sentimentelor provoacă și o schimbare a gândurilor. Luna Nouă în Leu, din 20 august, chiar înainte ca Soarele să intre în zodia Fecioarei, ne va învăța cum să facem față întârzierilor care apar în viețile noastre, scrie yourtango.com

În astrologie, Luna Nouă semnifică începutul unui alt ciclu energetic. Ciclurile lunare se deplasează efectiv la intervale de șase luni, întrucât aceasta este perioada de timp între o Lună nouă și o Lună plină în același semn. Întotdeauna închidem un capitol și începem unul nou. Diferența este că, în funcție de zodie, ciclul în care intrăm are o temă și o energie complet diferite.

Luna Nouă în Leu

Leul tinde să fie foarte expresiv, extrovertit și, uneori, chiar dramatic. Însă este încrezător și hotărât în decizii.

Alte șase planete se vor afla în mișcare retrogradă, ceea ce ne provoacă să regândim hotărârile pe care le-am luat în trecut și să fim pregătiți să acționăm rapid pentru corectarea unora dintre ele.

Luna Nouă în Leu este pasională și știe ce vrea, așa că probabil vom vedea în noi înșine, și în ceilalți, pași neașteptați spre schimbări mari. Deși mulți ne-am dori să sărim peste această perioadă și să ajungem direct la sfârșitul anului, acum vom învăța să mergem încet și să ne stăpânim nerăbdarea. 

În viața noastră, probabil că această Lună nouă va stârni sentimente și emoții puternice, care fie se nasc acum, fie am încercat să le reprimăm în trecut.

Vom fi, totodată, conștienți de energia noastră și a celorlalți datorită legăturii dintre Leu și Soare, ceea ce ne face mai capabili să ne protejăm. 

Uranus, planeta schimbătilor bruște, este retrogradă și ne ajută să ne schimbăm sentimentele cu privire la relații și familie, dar vom acționa mai târziu, prin lunile octombrie-noiembrie. 

Pentru majoritatea dintre noi, schimbările privesc propria persoană, viața pe care credem pe care o merităm sau care ne este cea mai potrivită, și ceea ce suntem dispuși să sacrificăm pentru a trăi cu sinceritate.

Leul ne ajută să realizăm ce contează cel mai mult și să fim încrezători că vom realiza ceea ce ne dorim.

La aceasta de adaugă și energia planetei Marte, aflată în Berbec. Ea guvernează pasiunea și ambiția, și este pregătită acum să depășească orice obstacol. Aceasta ne ajută să facem schimbări, oricât de mici, pentru a ne permite să trăim în adevăr, dar oferă și o oarecare frustrare pentru aceia dintre noi care întâmpinăm obstacole, mai ales în iubire. 

Nimic nu ne provoacă frustrare mai mare decât atunci când vrem să fim alături de cineva de care suntem îndrăgostiți dar, din anumite motive, nu putem fi împreună în acest moment. Este exact genul de scenariu pe care Marte în Berbec îl va scoate acum în evidență. Chiar dacă acest lucru se întâmplă dintr-un motiv anume, fiți atenți la cum puteți să vă îndepliniți dorințele cu onestitate și comunicare, mai degrabă decât cu frustrare și nerăbdare. 

Schimbări pozitive

Trebuie să fim atenți să nu devenim exagerat de dramatici, acizi ori frustrați, dar pe de altă parte să spunem ce lucruri contează cu adevărat pentru noi și să nu mai punem sentimentele celorlalți înaintea propriilor dorințe. 

Luna nouă în Leu apare cu doar câteva zile înainte ca Soarele să se mute în Fecioară și va marca un nou început în viața noastră, după care vom planifica lucrurile până când ne vom simți pregătiți să acționăm.

Mulți dintre noi ne vom schimba sentimentelor de dragoste, dar abia mai târziu vom înțelege ce s-a întâmplat.. Avem voie să ne răzgândim, mai ales dacă așa vom fi cu un pas mai aproape de a încheia acest an trăind viața la care am visat mereu, cu toate că temerile noastre ne transmiteau, la un moment dat, că acest lucru va fi imposibil.

 

 

×