x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ce schimbări ne aduce intrarea Soarelui în Scorpion

Ce schimbări ne aduce intrarea Soarelui în Scorpion

de Moira Dună    |    21 Oct 2020   •   13:39
Ce schimbări ne aduce intrarea Soarelui în Scorpion
Sursa foto: a1.ro

Soarele intră în zodia Scorpionului pe 23 octombrie și stă până la 21 noiembrie. Acesta este un moment de intensitate crescută în relațiile noastre personale, când începem să căutăm legături mai profunde și mai intime cu ceilalți, scrie astromatrix.org.

Scorpionul este un semn misterios și puternic. Cu toate astea, acestui tranzit îi lipsește duritatea normală, specifică acestui semn, întrucât nu vor mai exista opoziții la planeta Marte din Berbec și nici cuadraturi în Capricorn. Așa că este momentul să ne lăsăm în voia razelor Soarelui de toamnă. 

Mercur vine după Soare și intră în Scorpion, fiind retrograd în acest semn fix de apă, până pe 27 octombrie, când ajunge din nou în Balanță. 

În data de 25 octombrie, Soarele și Mercur retrograd se vor conecta la gradul 2 Scorpion, crescându-ne intuiția și ajutându-ne ce să înțelegem lucruri pe care nu le-am știut până acum. Cele două planete ne dezvăluie zone ascunse anterior din relațiile noastre importante. 

Acest timp de analiză aprofundată ne ajută să facem ajustările necesare.

Super Luna albastră se va produce pe 31 octombrie, care este a doua dintre cele trei Super Luni consecutive. Ea va avea loc în semnul fix de pământ al Taurului.

Soarele va lumina zonele întunecate și evazive ale Scorpionului, în timp ce Luna, direct peste diagramă, ne va arăta necesitatea de a face unele schimbări reale în relațiile noastre. Ambele corupri cerești vor clarifica acele lucruri pe care le-am depășit, dar și necesitatea de a ne asuma angajamente mai profunde față de ceilalți. 

Una dintre cele mai importante calități ale Scorpionului este abilitatea de a fi îndrumat în realizarea dorințelor sale. Semnul este guvernat de Pluto, stăpânul lumii interlope și a tot ceea ce se ascunde în mintea noastră. Zodia semnifică intimitatea profundă și emoțiile extreme. Profunzimea nu este favorizată de natura curioasă a acestuia. Căutarea are drept scop descoperirea adâncurilor, a secretelor și uneori a acelor lucruri deranjate pe care nu vrem să le recunoaștem. 

Scorpionul este o zodie fizxă, cu o voință puternică. Persoanele născute în acest semn sunt geloase, manipulatoare și chiar răzbunătoare. 

Tranzitul Soarelui prin acest semn ne aduce transformările care ne vor vindeca mintea și trupul. 

 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop Scorpion