x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie, în octombrie 2022

Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie, în octombrie 2022

de Moira Dună    |    30 Sep 2022   •   23:20
Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie, în octombrie 2022
Sursa foto: Bruno Emmanuelle - Unsplash.com

După o perioadă lungă și anevoioasă, în care cinci planete au fost retrograde, motiv pentru care am fost obligați să reflectăm la lucrurile din viața noastră, acum revine speranța. Astfel că Mercur, Pluto și Saturn revin la mersul lor direct în această lună, precum și asteroizii Vesta și Juno.

Conversațiile, oportunitățile, chestiunile legale și orice fel de restricție încep acum să se ridice și vom simți căldura Soarelui. A fost o perioadă dificilă pentru majoritatea semnelor, scrie yourtango.com.

Trebuie să ne amintim totuși că viața se aliniază mereu cu ceea ce credem, așa că este important să ne schimbăm starea de spirit iar optimismul să ne umple sufletele. Provocările sunt lăsate în urmă și abundența va reveni, dar trebuie doar să ne asigurăm că ne-am eliberat de frică și am renunțat să fim mereu în gardă pentru a nu fi luați prin surprindere. Vom simți lucrurile mai ușoare de acum încolo. 

Este astfel timpul să folosim această energie pentru a prinde oportunitățile privind sporirea veniturilor, avansarea în carieră și chiar șansele în dragoste care ne ies în cale. 

Cea mai norocoasă zi a lunii pentru fiecare semn zodiacal începând cu octombrie 2022:

Berbec

Cea mai norocoasă zi: luni, 24 octombrie

Nodul Nord din Taur activează simțul banilor și al finanțelor în timp ce se aliniază cu Chiron în Berbec. Aceasta este o oportunitate pentru tine de a reflecta și de a vindeca modul în care propriile convingeri despre abundența financiară au creat de fapt realitatea pe care o trăiești. De asemenea, ar trebui să ajute la rezolvarea problemelor mai vechi, legate de bani, și să îți ofere spațiu pentru un nou început.

Taur

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 8 octombrie

Pluto este stăpânul lumii interlope și, pe măsură ce merge direct în Capricorn, zona din viața ta care guvernează norocul, ți se va prezenta adevărul despre cât de mult ai sabotat sau ai ajutat la propria avansare. Norocul va reveni, la fel și sentimentul că universul este de partea ta. Trebuie doar să te asiguri că profiți de oportunitățile care îți apar.

Gemeni

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 5 octombrie

Vesta este asteroidul care îți guvernează propria lumină interioară, deoarece se transformă direct în Vărsător, îți activează din nou capacitatea de a ști ce decizie îți duce la abundență și care nu. Poate că trebuie să faci unele reajustări, dar acest lucru te va ajuta și să recunoști că de ceea ce te simți cel mai atras este și ceea ce te ajută să creezi acel sentiment de noroc pe care îl cauți.

Rac

Cea mai norocoasă zi: duminică, 23 octombrie

Juno, asteroidul care guvernează contractele, merge direct în Pești la sfârșitul lunii. După o perioadă lungă de retrogradare, acesta este momentul în care ar trebui să te simți încrezător. Fie că este vorba despre o ofertă de muncă, o casă nouă sau chiar un acord de divorț, universul te ajută din nou să mergi mai departe. Acest lucru va crea mai multe oportunități de călătorie, precum și spațiu pentru a-ți crea viața pe care o dorești.

Leu

Cea mai norocoasă zi: duminică, 9 octombrie

Luna Plină din Berbec favorizează sectorul vieții tale care guvernează norocul. Norocul este definit de evenimente care aduc rezultate pozitive și tocmai asta a scris luna acum pentru tine. Gândește-te în afara zoneu de confort, învață ceva nou, călătorește într-o locație nouă și ține ochii deschiși pentru acele oportunități care îți pot schimba viața.

Fecioară

Cea mai norocoasă zi: luni, 10 octombrie

Mercur se mută în Balanță la mijlocul lunii și evidențiază ce și pe cine prețuiești cel mai mult. Acest sentiment al valorii este puternic asociat cu norocul, deoarece nimic nu este întâmplător. Atinge din nou visele pe care le ai pentru viitor, acele conexiuni importante care par să aducă magie în viața ta și capacitatea de a-ți planifica abundența și succesul.

Balanta

Cea mai norocoasă zi: duminică, 30 octombrie

Marte va fi retrograd în Gemeni la sfârșitul lunii și îți aduce în discuție sentimentele pe care le ai cu privire la intervenția divină, care pot fi văzute și ca norocoase. Orice crezi că este adevărat se va manifesta în cele din urmă în viața ta. Este bine să ai o abordare mai logică a vieții, dar dacă te chinui să crezi în ceea ce nu poți vedea în acel moment, atunci s-ar putea să ratezi și cele mai bune momente ale vieții.

Scorpion

Cea mai norocoasă zi: marți, 25 octombrie

Luna nouă și eclipsa de Soare au loc în Scorpion, aducându-ți un sentiment de reînnoire și speranță. După o muncă profundă de transformare în ultimele luni, este timpul să-ți oferi recompensa unui nou început. Eliberează tot ce te-a apăsat din trecut și începe un nou capitol. Nu ghici nimic, mai degrabă ai încredere că ești pregătit pentru asta.

Săgetător

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 8 octombrie

Pluto, care merge direct în Capricorn, evidențiază finanțele și ceea ce prețuiești cel mai mult în viață. Dacă ai avut dificultăți financiare în ultimele câteva luni, ar trebui să ai acum o idee mai bună despre ce trebuie să faci pentru a te auto-corecta și pentru a nu se mai întâmpla niciodată. Acest lucru te va ajuta să înțelegi mai bine oamenii pe care îi ai în viața ta și care de fapt contează cel mai mult pentru tine.

Capricorn

Cea mai norocoasă zi: duminică, 2 octombrie

Mercur, care merge direct în Fecioară, aduce noi conversații și oferte pentru locuri de muncă, învățare sau călătorii. Este timpul să ieși din acel ciclu în care simți că totul va merge prost sau că ești blocat în această fază specială a luptei. Universul te ajută să ajungi la următorul nivel al vieții tale, trebuie doar să te asiguri că nu lași frica să te oprească.

Vărsător

Cea mai norocoasă zi: luni, 10 octombrie

Pe măsură ce Mercur se mută în Balanță, vei putea avea o viziune mai clară a ceea ce s-a întâmplat din septembrie. Acesta este un moment minunat pentru a renegocia un contract sau chiar o relație personală. De asemenea, este favorizată comunicarea, așa că prezentările, promoțiile și susținerea unei măriri de salariu ar fi toate extrem de bine primite.

Pești

Cea mai norocoasă zi: marți, 25 octombrie

Luna nouă și eclipsa de Soare din Scorpion aduc o nouă oportunitate de călătorie și progres în această lună. Luna nouă oferă o perioadă de începuturi, iar eclipsa de Soare aduce schimbări sau acțiuni externe, așa că asigură-te că nu lași nimic să te rețină. Poate fi ceva care se simte mai mare decât ai anticipat sau visat, dar îți este destinat. 

×
Subiecte în articol: horoscop cea mai norocoasa zi