x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum afectează Luna în Taur fiecare semn zodiacal

Cum afectează Luna în Taur fiecare semn zodiacal

de Moira Dună    |    12 Mar 2024   •   18:30
Cum afectează Luna în Taur fiecare semn zodiacal
Sursa foto: Hepta

Luna părăsește Berbecul pentru a intra în Taur, pe 12 martie 2024, aducând profunzime în viața noastră.

Este timpul să revenim cu picioarele pe pământ și să ne concentrăm asupra muncii pe care trebuie să o facem pentru a reuși. Soarele este în Pești și mai avem doar 8 zile până la începutul sezonului Berbec 2024.

Iată cum această schimbare a energiei lunare afectează fiecare semn:

Berbec
Este mult mai ușor să te concentrezi asupra lucrurilor pe care îți place să le faci atunci când finanțele nu sunt în mintea ta. Așadar, următoarele câteva zile pot aduce o veste bună. Luna intră în Taur, casa ta solară a banilor. Acesta este un moment minunat pentru a căuta un loc de muncă, a aplica pentru o promovare sau pentru a urma activități secundare cu potențial de creștere.

Taur
Luna intră în semnul tău, care este și casa ta solară a dezvoltării personale. Lasă deoparte orice gânduri negative despre faptul că ai suficient timp pentru a învăța ceva nou sau că ești în competiție cu ceilalți. În schimb, stabilește un obiectiv... unul pe care să-l poți îndeplini în această săptămână și fă ceea ce știi că trebuie făcut pentru a-l îndeplini.

Gemeni
Toată lumea are dezamăgitori și s-ar putea să descoperi cine sunt acești indivizi în viața ta. Luna intră în Taur, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Fii încrezător. Zâmbește și permite-ți să arăți latura ta mai fericită. Nu vrei să le lași oamenilor să-și dicteze starea de spirit. Tu ești persoana responsabilă de viața ta.

Rac
Este timpul să lucrezi la îmbunătățirea relațiilor tale, în special a celor de afaceri. Luna intră în Taur, casa ta solară a prietenilor. Toată lumea are nevoie de un bun prieten sau aliat la locul de muncă. Dacă te-ai păstrat puțin pentru tine în ultima vreme, fă tot posibilul să investești în viața altora. Răspândește pozitivitatea spunând ceva amabil. 

Leu
Ești gata să-ți ridici viața profesională. Luna intră în Taur, casa ta solară a carierei, și este o perioadă uimitoare de creștere. Poți cere feedback de la șeful sau colegii tîi de muncă în domeniile pe care ei le consideră că necesită îmbunătățiri. Studiază puțin sectorul de activitate și lucrează la îmbunătățirea comunicării cu ceilalți.

Fecioara
Poți să înveți ceva nou săptămâna aceasta. Luna intră în Taur, casa ta solară a educației. Înscrie-te la un curs online. Ia în considerare ce lacune ai și caută oportunități pentru a le atinge. Compania ta oferă rambursări pentru cursurile pe care le urmezi și care îți îmbunătățesc abilitățile la locul de muncă? Dacă nu, ai putea găsi online un curs gratuit care să te intereseze pentru pură plăcere și stimulare mentală.

Balanta
Unele secrete nu ar trebui niciodată spuse și s-ar putea să simți că ai câteva despre care nu vrei să știe nimeni. De la parole la jurnale, este posibil să nu vrei să împărtășești aceste informații. Luna intră în Taur, casa ta solară a secretelor, iar acesta este momentul să te concentrezi asupra securizării. Schimbăparolele pe care le-ai partajat în trecut și nu mai vrei ca oamenii să le știe. Dacă ai scris lucruri într-un jurnal, pune-l într-un loc sigur, astfel încât alții să nu le poată citi.

Scorpion
Când Luna intră în Taur, casa ta solară a angajamentelor, ești gata să vorbești despre viitor. Ești gata să construiești ceva de valoare și substanță cu un iubit sau partener de afaceri. Acesta este un moment bun pentru a explora cum arată viitorul pentru voi doi. Poți să pui întrebări și să vezi dacă ești pe aceeași pagină sau dacă celălalt nu caută să devină atât de serios pe cât ai vrea să fie lucrurile.

Săgetător
Ajungi la detaliile lucrurilor pe care vrei să le faci în fiecare zi și de ce. Luna intră în Taur, casa ta solară a rutinelor. Obiceiurile sunt rezultatul acțiunilor zilnice care contribuie la succesul tău. În următoarele câteva zile, acordăo atenție sporită la ceea ce faci în fiecare zi. Vezi ce funcționează și ce nu, astfel încât să poți planifica cum să faci modificări și să  îmbunătățești lucrurile.

Capricorn
Încurajează o imaginație puternică în tine și în ceilalți. Luna intră în Taur, casa ta solară a creativității, făcând din acesta momentul perfect pentru a lucra cu latura ta talentată. Poți începe cu un jurnal de dimineață sau pte poți dedica muzicii ori picturii.

Vărsător
Familia poate însemna prieteni și rude de sânge; ceea ce contează este ce simți despre cineva și ce fac ei pentru a face parte din viața ta. Luna intră în Taur, casa ta solară a căminului. Concentrează-te pe a-ți face locul puțin mai confortabil. Când te simți pregătit, începe să inviți prietenii la cină. Începe să socializați pentru a vedea cum să fii mai deschis și mai receptiv.

Pești
Ascultă-i pe ceilalți și vei descoperi cât de mult îi poți ajuta să răspundă la fel. Luna intră în Taur, casa ta solară de comunicare. Fii atent la micile nuanțe din relatia ta. Privește cu atenție indiciile limbajului corpului și ceea ce fac alții în comparație cu ceea ce spune ei, potrivit yourtango.com.

 

×
Subiecte în articol: horoscop luna taur