x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum afli dacă te place o Balanță, în funcție de semnul sub care te-ai născut

Cum afli dacă te place o Balanță, în funcție de semnul sub care te-ai născut

21 Sep 2020   •   14:57
Cum afli dacă te place o Balanță, în funcție de semnul sub care te-ai născut
Sursa foto: Pixabay.com

Dintre toate semnele din zodiac, Balanțele flirtează cel mai mult cu persoanele din jurul lor. Sunt oameni plăcuți și nu vor să rănească pe nimeni, motiv pentru care uneori le dau speranțe false celorlalți, scrie yourtango.com. Pentru a-ți da seama dacă o Balanță chiar te place, trebuie să fii atent la comportamentul ei instinctiv, atunci când nu face lucrurile intenționat.

Și nu uita că cei născuți sub acest semn sunt unii dintre cei mai mari mincinoși ai zodiacului. Vor spune lucruri neadevărate doar pentru a te face fericit. Ei nu cred că acesta ar fi un lucru rău, dar îi rănesc pe oameni pur și simplu pentru că le este greu să spună adevărul. 

A fi într-o relație cu o Balanță este minunat, însă îți va provoca și anxietate pentru că nu vei ști dacă te mine. Nu va admite niciodată că te-au păcălit, va continua să te complimenteze și să te laude, pentru a evita de fapt o confruntare. Aceasta nu înseamnă că este incapabil să spună adevărul sau să se îndrăgostească sincer.

Iată cum îți dai seama dacă o Balanță te place, în funcție de zodia sub care te-ai născut. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Când Balanța te place, va fi pentru că este îndrăgostită de abilitatea și spiritul tău. Te va găsi irezistibil, iar tu vei găsi fermecătoare lingușirea ei. Vei fi avantajat în această relație pentru că ea va vrea ca tu să preiei controlul. Îi este greu să ia decizii, așa că va veni la tine pentru a-ți da libertatea să alegi, ceea ce înseamnă de fapt o povară pe umerii tăi. Reține un lucru: ceea ce pare acum un flirt, se va transforma foarte curând în dependență.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Balanța găsește Taurul tâmpit și plictisitor, dar este foarte atrasă de sexualitatea Taurului și se va opri din drum pentru a face sex cu tine. Balanța este un semn sexual care poate renunța la emoție sau atașament. Nu are nevoie să te iubească și nici nu va încerca. Ea vrea doar corpul tău. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Balanța ar putea părea foarte atrăgătoare pentru tine și va încerca foarte mult să te farmece, dar nu vor reuși. Și asta pentru că îți vei da seama imediat că nu e de încredere. Nu vă mira dacă primești cadouri dulci, așa își arată Balanța dragostea. Din păcate, un Geamân nu se poate îndrăgosti de o Balanță pentru că nu poate depăși acea senzație de neîncredere. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Există șanse foarte mari să te înțelegi bine cu o Balanță, deoarece sunteți răbdători, amabili și deschiși la orice are de oferit. Balanța poate flirt nerușinat, dar când vine vorba de tine, acea natură cochetă a sa, se poate transforma în iubire și respect. Împărtășești dragostea de casă și securitate cu Balanța și, atunci când Balanța te place, te va anunța chiar la început. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Balanța este dificilă cu semnele de Foc. Când Balanța te place, s-ar putea să nu fie evident de la început. Este complet intimidată de tine, dar și fermecată în același timp. S-ar putea să încerce să te păcălească sau să te insulte pentru a te face să o observi, ceea ce este un truc pentru băieții care tachinează fetele. Cel mai bine ai fi să eviți însă Balanța, deoarece aceasta nu își poate exprima dragostea pentru tine într-un mod sănătos.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Balanța va fi foarte sexy pentru tine și cu siguranță îți va plăcea felul în care te va adora. Îți va acorda multă atenție și va face tot ce pot pentru a te tachina și a te face să o dorești. Până la urmă vei ceda seducției lor cochete. Vei fi uimit de cât de exagerate pot fi flirturile dintre Balanță și Fecioară.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Vă veți petrece timpul depășindu-vă reciproc. Vă veți distra minunat în pat, dar veți întrece prin abilitatea nesfârșită de a nega, evita și dansa în jurul faptelor. Sunteți amândoi mincinoși și veți simți asta la un nivel profund. Va conta ? Probabil ca nu.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă a existat vreodată un moment în care Balanța să se lase pe mâini și genunchi și să implore, ar fi în prezența ta. Balanța este îndrăgostită de partea întunecată a Scorpionului și le place sexul nebun. Vei ști că Balanța te place pentru că nu vei putea scăpa de ea.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești pe cale să te îndrăgostești și să-ți rupi inima. Nimeni nu rupe o inimă de Săgetător ca Balanța. Când te place, îți da impresia că te iubește, te adoră și te venerează. Acest lucru durează până când Balanța decid că ești prea plictisitor pentru ea, iar apoi te vor lăsa ca un cartof fierbinte, fără cuvinte și fără finalizare.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai mai multe șanse să ai o mare prietenie cu Balanța decât o relație de dragoste. Vă înțelegeți bine, dar este indicat să vă cunoașteți înainte de a sări în lac împreună. Când Balanța te place, ai grijă: ea poate distruge prietenia cu nuanțele ei amoroase. Cei mai buni prieteni și atât !

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) 

Acesta ar putea fi un meci făcut în ceruri pentru tine. Când Balanța te place, o să-ți cadă cu tronc instantaneu. Nu pentru că ești disperat, ci pentru că îți place felul de a fi al Balanței. Voi doi puteți crea cu ușurință o poveste de dragoste bazată pe aceleași valori. Amândoi doriți o viață ușoară, iar Balanța îți va sugera că această fantezie ar putea fi realizabilă.

Pești (19 februarie - 10 martie)

Balanța va intra sub pielea ta și te va impresona. Acesta este un avertisment pe care trebuie să-l auzi. Sentimentele ei pentru tine vor fi sincere și evidente. Te va dori și îți va spune. Depinde de tine să decizi dacă vrei sau nu să fii cu ea. Deci, dacă ești gata să te îndrăgostești, mergi la sigur cu Balanța.

 


 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac balanta