x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum influențează Mercur retrograd relațiile de dragoste ale fiecărei zodii

Cum influențează Mercur retrograd relațiile de dragoste ale fiecărei zodii

de Moira Dună    |    27 Sep 2021   •   10:55
Cum influențează Mercur retrograd relațiile de dragoste ale fiecărei zodii
Sursa foto: Everton Vila Unsplash.com

O veste grozavă: viața sexuală nu va fi afectată de retrogradarea planetei Mercur din perioada 27 septembrie - 18 octombrie, mai ales că Venus se află în Scorpion până pe 7 octombrie. Vom tânji astfel după legături care să ne unească trupul și sufletul cu altul. Relațiile vor deveni profund pasionale, scrie bustle.com.

Mercur este planeta comunicării, a tehnologiei și a inteligenței. Astfel că ne expimăm bine și clar când se află în mers direct însă devenim nesiguri și se iscă neînțelegeri când este retrograd. Totodată, intervine și karma fiecăruia dintre noi în această perioadă, astfel încât situațiile și oamenii din trecutul nostru apar să ne provoace. 

Iată cum va fi viața sexuală a fecărei zodii:

Berbec

Te vei simți mai sexy decât de obicei, așa că nu-ți fie teamă să-ți folosești atracția pentru a atrage pasiunea pe care o cauți. Este momentul să începi chiar o relație pe termen lung. Fii însă prudent dacă te vei întoarce la un fost partener și gândește rațiional, cu argumente pro și contra.

Taur

Cariera te îndepărtează de viața ta romantică și sexuală, ceea ce îți provoacă probleme în cuplu. Străduiește-te să-i acorzi atenție și lui, dar și nevoilor tale. Nu uita. Vindecarea sexuală nu implică întotdeauna o altă persoană.

Gemeni

Plăcerea este în mintea ta. Mercur retrograd poate provoca adesea greșeli pentru tine deoarece aceasta este planeta ta, însă vei găsi o oază în dormitor. Dacă lucrurile par a fi brusc în neregulă în relațiile tale, poț da vina pe mersul înapoi al lui Mercur. În timp ce viața ta sexuală s-ar putea să se încălzească, este încă un moment de comunicare greșită. Deci nu vrei să dezvălui toate detaliile picante care pot să-ți provoace probleme.

Rac

Sexul este probabil ultimul lucru din mintea ta acum. Poate vrei să-ți duci relația la nivelul următor, așa că vei fi preocupat  de următorii pași. Dacă dramatizezi, ia totuși în calcul modalități să-ți faci spațiul mai confortabil.  Condimenteaz-l cu diverse obiecte incitante. 

Leu

Ești mesagerul. Există înnsă un risc mare să nu spui ce trebuie, așa că fii atent cândd discuți cu partenerul la un pahar  cu vin. Acest tranzit îți testează abilitățile de comunicare și ai astfel tendința de a fi nesăbuit în ceea ce spui. Cuvintele îții pot provoca probleme în dormitor. În plus, este probabil să te gândești la cineva din trecut căruia ai vrut să-i spui ce simți. Acum este șansa ta.

Fecioară 

Ești preocupat de venituriile tale dar vei fi surprins că sexul și banii pot merge mână în mână. Planifică-ț finanțele din timp, astfel încât să poți face investiții care să-ți permtă exsapade amoroase. Este și un moment în care să te concentrezi pe împărțirea facturilor cu partenerul sau să cumpărați jucăriii sexuale. 

Balanță

Ve găsi un partener  fierbinte, inclusiv printre oamenii pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Cu toate astea, ești mai puțin preocupat de sex deoarece te concentrezi pe partea spirituală. Nu te miraa dacă te gândești la relațiile din trecut și îți dai seama brusc că te simți inconfortabil cu ceva ce a spus sau a făcut un partener. Folosește acest timp pentru a reflecta la dorințele tale sexuale, inclusiv la ceea ce îți place sau nu și comunică aceste lucruri actualului iubit.  

Scorpion

Există multă tensiune în aer și acest tranzit poate scoate scheletele în dulap. Secretele sau bârfele ar putea apărea brusc, în ceea ce privește dragostea și viața sexuală. Ești atent cui îi împărtășești secretele tale deoarece ți-e frică să nu le folosească împotriiva ta. Totuși, ai nevoie să te destăinui unei persoane de încredere. Însă eocamdată trebuie să fii prevăzător, să eviți bârfele și să gândești înainte de a acționa.

Săgetător

Îți vei vedea prietenii într-o altă lumină, ceea ce îți provoacă oarece confuzie. Te gândești să-ți transformi un amic în iubit. Există șansa chiar să te îndrăgostești de un prieten. Ar putea fi mai puțin despre sex și mai mult despre o prietenie mai puternică între voi doi. Pictaț împreună ori mergeți la o plimbare prin parc. 

Capricorn

Ai priteni prin cercuri înalte și există acum ocazia ca unul dintre el să îți devină partener romantic. Dacă te afli deja într-o relație, este momentul să echilibrezi viața profesională cu cea sexuală. Însă serviciul te acaparează încât partenerul tău se va simți exclus. Dar nu te teme să te îndepărtezi de muncă pentru o noapte fierbinte. Poți începe s ă te întâlnești cu o persoană celebră pe care ai cunoscut-o anterior.

Vărsător

Îți lărgești orizonturile și asta include și dormitorul. S-ar putea să atragi oameni care sunt complet opusul tău dar vei fi deschis să încerci lucruri noi când vine vorba de plăcere și sex. Poate că mintea ta rătăcește spre un nou prieten sau cunoștință. Este momentul să explorezi. Dacă ești deja într-o relație, acum este timpul să explorezii noi jucării sexuale ori poziții care te vor duce la extaz.

Pești

Intimitatea sexuală îț va aduce revelații. Vei renunța la unele tabuuri. Nu te feri să-ți exprimi temerile legate de relații sau să ceri sfaturi despre cum să le îmbunătățești. Acest tranzit îți testează limitele vulnerabilității și te încurajează să fii transparent cu nevoile tale, astfel încât să poți obține un echilibru. Ce noi forme de intimitate sau joc sexual vrei să explorezi? Acum este momentul.

×
Subiecte în articol: mercur rertrograd viata sexuala horoscop