x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Echinocțiului de toamnă 2023 asupra zodiilor Gemenii ies din zona de confort. Leii sunt în centrul atenției. Capricornii cheltuie prea mult

Influența Echinocțiului de toamnă 2023 asupra zodiilor Gemenii ies din zona de confort. Leii sunt în centrul atenției. Capricornii cheltuie prea mult

de Redacția Jurnalul    |    22 Sep 2023   •   14:45
Influența Echinocțiului de toamnă 2023 asupra zodiilor Gemenii ies din zona de confort. Leii sunt în centrul atenției. Capricornii cheltuie prea mult
Sursa foto: Hepta

Echinocțiul de toamnă are loc pe 23 septembrie 2023, la ora 9.50, și aduce mai multe provocări pentru toate semnele.

Iată influența echinocțiului de toamnă asupra tuturor zodiilor:

Berbec

Vor avea loc schimbări în relația ta de dragoste. Ai nevoie de mai multă afecțiune și vrei să petreci mai mult timp cu partenerul tău.

Taur

Poți stabili relații mai apropiate cu persoane pe care le-ai cunoscut recent. Cauți echilibru, liniște și pace. Ai preocupări spirituale, unde vei găsi răspunsuri la întrebări. 

Gemeni

Ai multe responsabilități dar și obiective de realizat. Vei avea succes în carieră dar trebuie să ieși din zona de confort. 

Rac

Ești preocupat de familie așa că vei fi fi dispus să faci sacrificii pentru persoanele dragi. Acordă însă atenție și propriilor nevoi, odihnește-te mai mult. 

Leu

Ești creativ și comunicativ. Vei fi în centrul atenției, așa cum îți dorești. Oferi idei și sfaturi celor din jur. 

Fecioară

Ești îngrijorat cu privire la sănătate. Vrei să te eliberezi de stres și să te liniștești, așa că vei găsi cauzele care au creat un dezechilibru în organismul tău.

Balanța

Dragostea ta nu are limite și le oferi totul celor pe care îi adori împărtășindu-le sentimentele  tale cele mai intime pentru ei în această zi. Este un lucru bun că te deschizi și vorbești din inimă.

Scorpion

Vei avea parte de provocări în carieră dar până la urmă vei reuși să le depășești. 

Săgetător

Ești stresat din cauza responsabilităților dar concentrează-te pe obiective și eforturile tale vor fi apreciate. 

Capricorn

Ești nerăbdător, așa că fii atent la cheltuieli. Verifică fiecare plan înainte de a-l pune în practică. 

Vărsător

Simți nevoia să fii independent. Este o perioadă bună să stai un timp singur și să-ți analizezi gândurile pentru a lua deciziile potrivite. 

Pești

Este timpul să acorzi mai multă atenție relațiilor de dragoste. Uite-te în jurul tău și vei descoperi că fericirea este la doar un pas de tine.

 

×
Subiecte în articol: echinoctiu toamna horoscop