x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Energia Vărsătorului domină anul 2021: Schimbări neașteptate, prietenie, inovație

Energia Vărsătorului domină anul 2021: Schimbări neașteptate, prietenie, inovație

de Moira Dună    |    28 Ian 2021   •   13:20
Energia Vărsătorului domină anul 2021: Schimbări neașteptate, prietenie, inovație
Sursa foto: Hepta

Zodia Vărsătorului ne provoacă în 2021. Am ajuns în noul an după Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn, care a avut loc pe 21 decembrie 2020, scrie bustle.com. Primul eveniment astral în acest semn s-a petrecut în anul 1605 și a marcat o schimbare importantă în privința inovației și a colectivismului. Acum este considerat de mulți astrologi drept începutul Erei Vărsătorului. 

Semn de aer, fix, Vărsătorul influențează prietenia, colaborarea, inovația și progresele tehnologice. Energia sa excentrică este profund umanitară și nu se teme să se răzvrătească împotriva tradițiilor pentru a construi un viitor mai bun. În acest an, cele două planete gigantice,  sociale, Jupiter și Saturn, se află în semnul Purtătorului de apă.

Pe de altă parte, Uranus, conducătorul Vărsătorului, semnifică schimbarea, inspirația, rebeliunea și va realiza în acest an mai multe cuadarturi care vor zgudui structura societății și vor redefini normalitatea. Ne vor provoca astfel să fim mai progresiști și să punem sub semnul întrebării vechile sisteme de credință. 

În plus, Nodul Nord, care reprezintă destinul și viitorul, se află în semnul Gemenilor, formând un aspect armonios al trigonului cu Vărsătorul și ne ajută să ne orientăm spre un mod mai intelectual de a ne trăi viața. 

Totodată, vom primi energie din partea zodiilor de aer în cele trei perioade de retrogradare a planetei Mercur din acest an, când va trebui să analizăm și să revizuim domeniile care țin de comunicare,  colaborare și rațiune. 

La toate acestea se adaugă șapte planete aflate în acest semn pe 11 februarie.

 

Un nou drum, o nouă viață

Uranus se va afla în lumina reflectoarelor în 2021, provocând aspecte dramatice. Această planetă, a revoluțiilor și a evenimentelor neașteptate, va aduce transformări inimaginabile în viața noastră personală dar și la nivel colectiv. Ne vom schimba comportamentul și ne vom ghida după noi reguli. Așa încât, nu trebuie să ne mirăm dacă în 2022 vom fi cu totul alte persoane.

În plus, cu Jupiter, planeta creșterii și cunoașterii, și Saturn, planeta regulilor și a structurii, în Vărsător, ni se va deschide un drum nou, neconvențional, interesant, care ne va ajuta să pășim într-un spațiu mai bun. Energia acestui semn de aer refuză să se agațe de trecut și ne va purta în viitor. 

 

Prietenia și comunitatea

Vom învăța în acest an să lucrăm împreună, să colaborăm unii cu alții, să muncim în echipă. Și astfel ne vom simți mai puternici. Acest semn ne va obliga să facem un pas înapoi pentru a ne detașa de emoțiile noastre, vom putea să privim lucrurile în mod obiectiv, să fim raționali. S-ar putea să aibă loc manifestări de solidaritate la nivel colectiv și vom acorda mai multă atenție acțiunilor umanitare. 

Deși este grozav să ne preocupe bunăstarea colectivă, uneori uităm cât de importantă este prietenia. Vom fi încurajați să construim relații mai profunde cu oamenii din jurul nostru.

 

Avansul tehnologic

Vărsătorul guvernează tehnologiile, știința, viitorul. Cu Marele Benefic, Jupiter, în acest semn, ne așteptăm la progrese tehnologice care ne vor ajuta să progresăm. Vor avea loc invenții care ne vor face viața mai bună. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: varsator horoscop