x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Favoriții universului: Aceste 2 zodii sunt binecuvântate cu încredere și noroc în viață

Favoriții universului: Aceste 2 zodii sunt binecuvântate cu încredere și noroc în viață

de Andreea Tiron    |    21 Iul 2024   •   14:00
Favoriții universului: Aceste 2 zodii sunt binecuvântate cu încredere și noroc în viață
Sursa foto: Hepta

Sigur că fiecare semn este norocos în felul său, însă aceste două zodii trăiesc vieți cu adevărat fermecate.

Cei care au semne benefice (semne guvernate de Jupiter sau Venus) în triada lor principală sau sunt dominanți în aceste semne pot fi considerați extrem de norocoși sau binecuvântați. 

2 Semne zodiacale sunt "Favoritele Universului"

1. Pești

Un magician și un vizionar, zodia Pești este "favorita universului" deoarece a învățat toate cele 12 lecții ale zodiacului. Acest lucru face ca Peștii să fie cei mai înțelepți, mai pregătiți și cu o inimă de aur.

Venus este exaltată în Pești dintr-un motiv, deoarece există magie în această poziție. Nativul știe cum să ofere iubire necondiționată celorlalți, presupunând că a evoluat și s-a maturizat. Manifestarea cea mai pură a ceea ce iubirea ar putea și ar trebui să fie este de obicei întruchipată de Venus în Pești. Este o iubire care este iertătoare, răbdătoare, amabilă și dispusă să se sacrifice.

Dar Jupiter guvernează acest semn în astrologia tradițională și este co-guvernat de Neptun în astrologia modernă. Jupiter le oferă Peștilor norocul necesar pentru a depăși obstacolele. Credința este legată de Jupiter și, similar cu Săgetător, nativul va fi destul de optimist când vine vorba de navigarea obstacolelor care îi sunt prezentate.

Pe partea opusă a acestei poziții se află Fecioara, guvernată de Mercur, ceea ce face ușor pentru Pești să canalizeze unele dintre aceste trăsături de la semnul său frate. Peștii pot face planuri și dezvolta răbdarea necesară pentru a fi mereu pregătiți pentru ceea ce urmează.

2. Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc pionier care nu se teme să depășească granițele. Reflectă idealurile lui Jupiter, căutând constant creșterea personală. Este un semn care reprezintă aventura, călătoria și filosofia, deoarece scopul acestui semn este expansiunea, dobândirea cunoștințelor și conexiunii.

O parte din ceea ce face ca Săgetătorul să fie favoritul universului este că acest semn nu acceptă înfrângerea. La urma urmei, semnul înaintea lor este Scorpionul și cel după este Capricornul, două semne tenace și ambițioase conduse de realizări. Scorpionul este războinicul, în timp ce Capricornul este căpitanul tenace. Între timp, Săgetătorul a adoptat cele mai bune trăsături ale ambelor și fuziunea produce acest semn unic. Săgetătorul va privi spre speranță în momentele de dificultate. Ei știu că pot depăși orice deoarece au mare credință în univers sau în ei înșiși.

Jupiter este, de asemenea, legat de spiritualitate, religie și filozofie, și atunci când Săgetătorul are un sistem de credințe sau principii solid care îi ghidează, poate deveni de neoprit. Pot deveni profesori erudiți, dispuși să împărtășească cunoștințele lor altora. Jupiter dorește ca nativii să continue să învețe și să exploreze dincolo de ceea ce își pot imagina

×