x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 1 august 2018. Gemenii se vor molipsi de entuziasm

Horoscop 1 august 2018. Gemenii se vor molipsi de entuziasm

01 Aug 2018   •   07:52
Horoscop 1 august 2018. Gemenii se vor molipsi de entuziasm

Horoscop 1 august LEU -  Daca te simti cu musca pe caciula, repara de urgenta. Nu esti intotdeauna cel mai corect sau cel mai bun, si trebuie sa recunosti singur asta, inainte de a veni altcineva sa te critice.

Horoscop 1 august FECIOARA - Ai grija la tonul pe care il folosesti fata de cei din familie. Chiar daca cineva din casa e nervos, fii tu balsamul de care are nevoie pentru a se detasa de motivele de stres.

Horoscop 1 august BALANTA - Intri intr-o adevarata competitie de idei si de forte pentru a obtine ce-ti doresti. Merita sa tragi tare, chiar si peste puterile tale, daca asa ti se cere, caci la final te asteapta rasplata.

Horoscop 1 august SCORPION -  Insista sa finalizezi azi un proiect la care muncesti de ceva vreme. Nu te lasa pana nu termini ce ai inceput, deci fa tot ce poti tare, chiar daca efortul suplimentar duce la epuizare.

Horoscop 1 august SAGETATOR - Trebuie sa-ti organizezi mai bine timpul, pentru ca ai un program incarcat de sarcini neimportante, care nu merita prea multa atentie. A sosit si vremea sa te dedici si lor cu prioritate.

Horoscop 1 august CAPRICORN -  Chiar daca ideea care ti se ofera pare sa rezolve cu bine problema, n-o poti accepta daca e ilegala sau incorecta, ca atare nu te lasa pacalit de conditii suspecte.

Horoscop 1 august VARSATOR - Lipsa unui detaliu te obliga sa reduci ritmul de inaintare a unei actiuni. Depinzi de ceva ce nu detii inca, de o suma de bani care nu apare sau de un ajutor la care inca nu ai acces.

Horoscop 1 august PESTI - Singur nu stii cum sa iesi din situatia in care te afli, de aceea ai nevoie de o parere din afara, de la cineva impartial. Daca urmezi sfatul acelui prieten, rezolvi totul mai repede.

Horoscop 1 august BERBEC -  Spune ce gandesti, caci propunerile pe care le expui, caile pe care pe propui sunt imbratisate cu incredere de cei care iti sunt alaturi, pentru ca ei nu gasesc, momentan, alte solutii.

Horoscop 1 august TAUR - Visele tale romantice zboara departe, catre formarea unei familii, catre o nunta, si cand vezi ca si partenerul participa la visele tale, devii tot mai optimist ca ele vor deveni realitate.

Horoscop 1 august GEMENI - Primesti energie de la o persoana care emana un optimism covarsitor. Desi tu poate nu esti la fel de entuziast, reusesti sa te molipsesti de la el si sa i te alaturi in scopul vostru comun.

Horoscop 1 august RAC -  Tot stai si analizezi o situatie din care ai avut de suferit, dar nu mai au rost procesele de constiinta. Momentul ar fi mai bun pentru iertare si uitare, inchizand acel capitol pentru totdeauna.

 

www.acvaria.com

 

×