x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 12 iulie. Fecioarele au marea sansa de a se indragosti din nou

Horoscop 12 iulie. Fecioarele au marea sansa de a se indragosti din nou

11 Iul 2018   •   15:03
Horoscop 12 iulie. Fecioarele au marea sansa de a se indragosti din nou

Horoscop 12 iulie BERBEC: Daca pleci la drum, nu te astepta ca toate sa-ti mearga struna, pentru ca se vor ivi diverse situatii neasteptate care vor strica ceva din placerea calatoriei. 

Horoscop 12 iulie TAUR: Azi te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica un plan facut in cele mai mici detalii. Trebuie sa renunti din mers la ceea ce doreai sa faci initial.

Horoscop 12 iulie GEMENI: Fa un efort sa duci azi la indeplinire un proiect ce se apropie de sfarsit. Aduna-ti fortele si pune-i punct aici, ca de maine sa te poti gandi la altceva.

Horoscop 12 iulie RAC: Ca sa nu dezamagesti pe nimeni sau de teama unui esec, te concentrezi mult mai bine la ce ai de facut si totul iti iese de minune. Teama devine motorul principal al succesului.

Horoscop 12 iulie LEU: Ai nevoie de un prieten apropiat care sa-ti tina companie. Te simti singur, debusolat si prezenta unui om in care ai incredere e esentiala pentru a depasi acest moment.

Horoscop 12 iulie FECIOARA: Este o zi dedicata iubirii, cu marea sansa de a te indragosti din nou. Daca visai la o idila noua, ea are acum toate sansele sa se materializeze.

Horoscop 12 iulie BALANTA: Desi esti deschis spre nou si spre schimbare, de data aceasta esti influentat negativ de persoane fricoase care iti taie elanul. Din cauza lor, iti pierzi si tu curajul.

Horoscop 12 iulie SCORPION: Nu te crampona de un hop, pentru ca detii toate resursele pentru a face fata oricarei piedici. Atitudinea de invingator increzator e cheia succesului.

Horoscop 12 iulie SAGETATOR: Lucrurile frumoase sunt trecatoare, ca atare azi te vei desparti de ceva placut tie.  Vei suferi dupa ce vei lasa in urma acea senzatie de confort emotional.

Horoscop 12 iulie CAPRICORN: Esti in fata unui nou inceput si pe umerii tai cad cele mai grele decizii, dar esti persoana potrivita s-o faci.  Acum se traseaza urmatorii pasi catre viitor.

Horoscop 12 iulie VARSATOR: Te gandesti la o calatorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres si de probleme. Iti incarci bateriile cu vise frumoase, cel putin la nivel teoretic.


Horoscop 12 iulie PESTI: Tu, care esti intotdeauna impaciuitor. amabil, atent la ceea ce spui, esti atacat de cineva care nu este de acord cu tine. Acesta pare deranjat de o vorba de-a ta.


www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 12 iulie horoscop