x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 15 august: Evitati discutiile serioase!

Horoscop 15 august: Evitati discutiile serioase!

15 Aug 2018   •   07:42
Horoscop 15 august: Evitati discutiile serioase!

HOROSCOPUL ZILEI DE 15 AUGUST. O zi potrivita pentru activitati de rutina, pentru rezolvarea unor probleme amanate de ceva timp. Evitati discutiile serioase si certurile: oricum nu veti ajunge la un compromis sau la o intelegere. 

 

Berbec. Aveti grija de bunastarea familiei, acordat un plus de atentie rudelor, in special copiilor. Ajutati-i cu un sfat, dar nu ii rasfatati. 

Taur. Va puteti dedica hobby-urilor dumneavoastra. Lasat-va imaginatia sa coloreze ziua si veti avea energie pentru a face fata tuturor provocarilor. 

Gemeni. Astrele va recomanda sa petreceti cat mai mult timp in aer liber, impreuna cu persoane apropiate. Trebuie sa va relaxati, sa uitati de stres, de agitatia zilnica.

Rac.Nu amanati treburi importante. Astazi puteti rezolva foarte multe dintre ele, astfel ca spre seara va veti simti mai linistiti. 

Leu. Petreceti ziua in mijlocul familiei, de preferat undeva departe de casa. Daca nu aveti timp sau nu va permitei o astfel de iesire, este suficienta si o plimbare mai prelungita in parcul dn apropiere. 

Fecioara. Este foarte posibil sa fiti obligati sa faceti o schimbare de plan, pentru a da o mana de ajutor unui vechi prieten. 

Balanta. Fiti mai rabdatori si norocul va veni si la dumneavoastra. 

Scorpion. Daca sunteti in cautarea marii iubiri, dar nu o gasiti, incercati sa priviti mai atent omul care este mereu alaturi de dumneavoastra. 

Sagetator. Mergeti mai des la activitati culturale, unde puteti gasi multi prieteni si parteneri. 

Capricorn. In ultima perioada ati fost foarte incordati. Trebuie sa iesiti din starea asta. Astazi puteti face ce va place, pentru a reveni la o gandire pozitiva. 

Varsator. Chiar si in dialogul cu persoanele apropiate trebuie sa va pastrati calmul, echilibrul si simtul ratiunii.

Pesti. Fiti mai indrazneti in luarea unor decizii. Nu amanati la nesfarsit punerea in practica a hotararii luate. 

×