x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2018: Ce cadouri sunt potrivite pentru anul Cainelui de Pamant!

Horoscop 2018: Ce cadouri sunt potrivite pentru anul Cainelui de Pamant!

27 Noi 2017   •   19:24
Horoscop 2018: Ce cadouri sunt potrivite pentru anul Cainelui de Pamant!

Un cadou bine ales va asigura buna dispozitie a rudelor si prietenilor, oferindu-va sarbatori linistite.

Pentru parinti

Cautand cadouri pentru parinti, ganditi-va, inainte de toate, la ceva practic. O statueta, un bibelou e ceva frumos, desigur, dar parca nu merge. Evitati, de asemenea, banalitatile, pentru ca orice cadou de Craciun trebuie sa ramana ca o amintire placuta, el marcand, practic, un alt inceput. Daca parintii dumneavoastra au pasiuni, trebuie sa alegeti ceva in acest sens.

Spre exemplu, ceva pentru pescuit, pentru gradinarit sau, de ce nu, o carte buna, un album de arta. Nu trebuie ignorate, de asemenea, lucrurile simple, dar utile, precum o patura calduroasa, niste botosi de lana sau un set de asternuturi. Asa ceva nu stica niciodata intr-o gospodarie.

Pentru prieten/prietena, sot/sotie

Pentru multi soti sau pentru tinerii indragostiti orice poate fi un cadou apreciat, cu exceptia, desigur, a obiectelor plictisitoare, comune. Un abonament la sala de sport, bilete pentru un sejur de cateva zile intr-un loc exotic sau o cina romantica va aduce, cu siguranta, zambetul pe chipul partenerului.

Recomandate sunt, de asemnea, o husa pentru telefonul mobil, un tricou deosebit, un parfum, o esarfa, etc. Nu uitati de bijuterii, in special cele de argint sau de pietrele semipretioase. Un cadou elegant, dar nu foarte pretentios, pentru a nu trezi semne de intrebare si suspiciuni nedorite.

Pentru sefi si colegi

Pentru colegi ar trebuie sa fie acelasi cadou, pentru a nu supara, pentru a nu trezi invidii si barfe. Daca nu dispuneti de suficiente resurse financiare, un selfie cu fiecare dintre colegi, iar fotografia lipita apoi pe o cana sau tricou. Pot fi oferite felicitari de Craciun si Anul nou cu urarile de rigoare, pixuri, agende. 

In ceea ce priveste sefii, daca este barbat, o bautura este varianta perfecta. Un coniac, un vin bun vor fi mereu apreciate. Daca nu consuma alcool, recurgeti la un tablou, care sa se potriveasca cu mobila din birou. Daca este o femeie, incercati o planta mai speciala.

Pentru copii

Daca sunteti pregatiti pentru dificultati si nu aveti inca un animal de companie, un catelus reprezinta cadoul aproape perfect. Cu multa bucurie vor fi primite gadgeturile, o pereche de schiuri sau un snowbord. Adica ce isi doresc din tot sufletul, dar stiu ca parintii nu sunt pregatiti pentru asa ceva. Va fi cu adevarat o surpriza demna de sarbatorile de iarna!

×