x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 25 septembrie 2018. Racii vor primi o veste bună cu efect mobilizator

Horoscop 25 septembrie 2018. Racii vor primi o veste bună cu efect mobilizator

24 Sep 2018   •   13:46
Horoscop 25 septembrie 2018. Racii vor primi o veste bună cu efect mobilizator

Horoscop zilnic 25 septembrie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 25 septembrie Berbec. Ai grijă ce-ţi propui, pentru că visul tău de acum ascunde şi un aspect negativ care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală. Rişti să alergi după o himeră, după un plan imposibil, sau cel puţin după o iluzie riscantă pentru tine. Eşti sensibil, uşor de impresionat şi de influenţat, ca atare poţi pica în plasa unei persoane care, sub masca bunelor intenţii, ţi-ar putea crea mari neplăceri. Ai putea vedea cum visul tău cel mai important eşuează sau o ia pe o cale incorectă doar pentru că ai lăsat o tentaţie negativă să te conducă. Deschide bine ochii şi vezi şi punctele slabe din spatele aparenţelor înşelătoare!

Horoscop 25 septembrie Taur. Toate bune şi frumoase azi, ai senzaţia că ai rezolvat cele mai complicate probleme şi orizonturile tale sunt mai luminoase. Excelent: păstrează acest tonus ridicat cât mai mult timp posibil, pentru că de el va depinde succesul proiectelor tale. Ai norocul unei atitudini optimiste şi entuziaste în faţa unor evenimente care se apropie, şi pe care le primeşti cu inima deschisă, sigur că va ieşi totul ca la carte. Ai noroc şi de un anturaj bun, care te stimulează, te înconjoară de energie pozitivă, şi cât timp fiecare îşi menţine moralul la cote maxime, succesul e din ce în ce mai aproape!

Horoscop 25 septembrie Gemeni. Nu glumi cu nervii prietenilor tăi, pentru că unii vor interpreta greşit spiritul tău jucăuş şi vor crede că-i iei peste picior. Sancţionezi cu multă ironie pe cei pe care-i prinzi cu cioara vopsită, pentru că nu poţi tolera minciuna şi ipocrizia. Cum descoperi că cineva umblă cu minciuna cu tine, cum l-ai taxat, şi o vei face într-un mod amuzant, ca să nu naşti conflicte, numai că nu toată lumea va înţelege corect umorul tău acid. Unii pot reacţiona aiurea la glumele tale!

Horoscop 25 septembrie Rac. Primeşti o veste bună cu efect mobilizator asupra ta. Îţi dă alt chef de acţiune, mai mult curaj să ieşi în faţă şi să spui ce ştii şi când vezi ce bine evoluează lucrurile, eşti din ce în ce mai sigur pe reuşita finală spre care te îndrepţi. Rareori eşti atât de motivat de ceva ce se prefigurează la orizont, de aceea trebuie să profiţi de vântul prielnic pentru a face paşi mari spre ţinta propusă. Când eşti împins de la spate aşa, vezi cum te apropii din ce în ce mai repede de împlinirea unui vis care îţi dă aripi.

Horoscop 25 septembrie Leu. Se apropie un eveniment ce îţi ridică tensiunea, dar te motivează din ce în ce mai mult. Sună promiţător ceea ce urmează să se întâmple, abia aştepţi să devină mai repede realitate, şi profiţi de fiecare moment care te mai desparte pentru a te pregăti ireproşabil pentru orice va fi! Cât timp eşti susţinut de cineva în care ai încredere, care e un exemplu demn de urmat sau un motor de energie ce te obligă să nu scazi nici tu ritmul spre ce ţi-ai propus, totul va merge foarte bine. Cu tovarăşul potrivit alături, care te completează, te îmbărbătează şi te susţine, eşti capabil de adevărate minuni. Implică-te deci!

Horoscop 25 septembrie Fecioara. Copiii sunt cel mai minunat lucru de care te bucuri azi, pentru că prezenţa lor îţi face bine, îți ridică moralul, te ambiţionează pentru a face tot ce-ţi stă în putere pentru binele lor. Reuşeşti să cobori un pic la nivelul lor şi să te distrezi alături de ei cu optimism, cu entuziasm, cu veselie, de parcă nu v-ar despărţi prea mulţi ani. La urma urmei, ai un copil ascuns acolo în suflet care aşteaptă să fie şi el, din când în când, eliberat, lăsat să se joace în voie. Nu te gândi ce spune lumea că te distrezi aşa, contează ca tu să te simţi bine şi mai ales să aduci zâmbete pe chipul celor mici, care sunt încântaţi că le dai atâta atenţie.

Horoscop 25 septembrie Balanța. Nu primeşti reacţii pozitive ori de câte ori vorbeşti despre planurile tale de viitor, ba dimpotrivă, unii, mai critici din fire, încep să comenteze tot ce ai tu de spus, cu riscul de a te influenţa negativ cu atitudinea lor pesimistă. Dacă tu crezi că marile tale planuri sunt posibile – câtă vreme depind numai de ambiţia ta – nu are rost să pleci urechea la comentariile lor maliţioase. Unii nu ştiu altceva decât să-i dezarmeze pe cei care au curaj să viseze, ca atare continuă să-ţi clădeşti propriile vise, fără a te lăsa oprit din elan de invidii ieftine. Tu ştii mai bine ce-ţi doreşti şi ce poţi face!

Horoscop 25 septembrie Scorpion. Stai prea mult să analizezi o problemă, când ea ar putea avea o rezolvare mult mai simplă decât crezi. Ai ajuns la niveluri mult prea complicate ale acelei situaţii şi e normal să te încurci deja în detalii contradictorii. Uneori, lucrurile sunt mai simple decât par, deci nu mai despica firul în patru şi nici nu săpa până în cele mai ascunse unghere. Ia decizii mai de suprafaţă, pentru că, dacă sapi prea adânc în miezul acţiunii, începi să descoperi şi elemente pe care nu vei mai şti cum să le gestionezi. Întreabă-te doar ce e de făcut, dar nu şi cum sau când vei ajunge acolo, acestea sunt deja detalii nesemnificative, pentru că la întrebarea CE vor apărea mai uşor răspunsurile.

Horoscop 25 septembrie Săgetător. Uneori, a pune punct unei situaţii din care nu mai ai nimic bun de câştigat e cea mai mare dovadă de voinţă. Asta trebuie să faci şi azi, să-ţi iei inima în dinţi şi să spui adio acelei situaţii care ar fi trebuit să dispară mai demult din calea ta, dar tot te-ai ţinut cu dinţii de ea. Fii acum puternic, ferm, pregătit pentru marea ruptură, pentru că vei vedea că te vei simţi mult mai bine fără acel lucru, decât tot încercând să-l păstrezi în viaţa ta. Hai, spune stop şi apoi mergi mai departe complet debarasat de trecutul care nu te mai ajută. Priveşte spre ziua de mâine, ca şi cum ai fi nou născut!

Horoscop 25 septembrie Capricorn. Eşti una din zodiile care se bucură cel mai mult azi, deşi, de obicei, ai o cu totul altă atitudine: mai rezervată, mai pesimistă, mai raţională. Nu, de data aceasta eşti cuprins de o pasiune nouă, interesat de un scop care te atrage ca un magnet, convins că ceea ce visezi să găseşti deschide o etapă nouă în viaţa ta. Intri într-o etapă plină de noutăţi şi veşti bune, dar reuşita depinde enorm de energia pe care o investeşti în ţelurile propuse. Cât timp îţi menţii interesul viu, energia şi entuziasmul la cote maxime, totul va merge excelent, deci spune cu tărie azi: orice se poate!

Horoscop 25 septembrie Vărsător. Ceva drag ţie se apropie de sfârşit deci trebuie să te obişnuieşti cu ideea că nu te vei mai bucura de această senzaţie plăcută multă vreme. Tot ce-i frumos se încheie, la un moment dat, vei rămâne cu amintirile plăcute, cu trăirile acumulate, dar trebuie totuşi să te detaşezi şi să treci mai departe fără a te crampona de senzaţii. Nimic nu-i veşnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanţa, deci de mâine te vei gândi la aceste plăceri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar mulţumit că ai avut parte de ele.

Horoscop 25 septembrie Pești. Ai ajuns la finalul unei acţiuni şi trebuie să te confrunţi cu o judecată atentă. Chiar dacă nu e tonul pe care l-ai fi aşteptat, ceea ce auzi e binemeritat şi îţi va fi de folos, ca atare nu privi analiza la care eşti supus ca pe un atac la persoană, ci ca pe o reflectare sinceră şi justă a faptelor tale. Verdictul pe care îl vei primi la final va fi unul cât se poate de corect şi care va sta la baza etapelor următoare din planurile începute, deci nu fugi de această analiză la rece. E spre binele tău, pentru a repara la timp ceea ce nu e bine şi pentru a te linişti.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×