x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 27 septembrie 2018. Capricornii vor avea probleme în viaţa sentimentală

Horoscop 27 septembrie 2018. Capricornii vor avea probleme în viaţa sentimentală

26 Sep 2018   •   16:19
Horoscop 27 septembrie 2018. Capricornii vor avea probleme în viaţa sentimentală

Horoscop zilnic 27 septembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 27 septembrie Balanta. Nimic nu te mulţumeşte, ai pretenţii prea mari de la cei pe care-i iubeşti – copii, partener de viaţă, prieteni – şi strâmbi din nas la orice. Atitudinea ta dă dovadă de un dram de egoism, pentru că îţi pui doar propriile dorinţe în prim plan, fără să ţii cont de cât de multe încearcă cel drag să facă pentru tine. Renunţă la această ostilitate pe care o afişezi, pentru că s-ar putea să-l deranjeze pe omul de lângă tine care se face luntre şi punte doar pentru un zâmbet din partea ta, dar fără prea mulţi sorţi de izbândă. S-ar putea a doua oară să nu mai încerce!

Horoscop 27 septembrie Scorpion. Oboseala ta a ajuns la un nivel maxim încât ai avea nevoie de o pauză, dar e o pauză binemeritată, pentru că ai muncit mult ca să ajungi aici iar rezultatele se văd deja bine conturate la orizont. Dacă simţi că te lasă puterile, ia un răgaz ca să-ţi încarci bateriile, ca nu cumva să clachezi chiar pe ultima sută de metri. Ba chiar o astfel de pauză este binevenită, deoarece te detaşezi un pic de miezul evenimentelor şi să descoperi dacă ai scăpat ceva din vedere. Ai şi tu nevoie de un moment de respiro înainte de ultima turnantă!

Horoscop 27 septembrie Sagetator. Apare în calea ta în momentul potrivit o persoană care se va dovedi a fi salvarea ta în situaţia de faţă. E norocul cel mai mare al acestei zile şi eşti fericit că ai fost atât de norocos întâlnindu-l chiar tu. Sigur că ar putea trece şi prin calea altcuiva şi acela să profite de şansă, dar nu uita că tu ai un atu în plus şi trebuie să-l valorifici. Pune mâna pe şansă imediat ce apare, fără să te îndoieşti de ea şi fără să-i cauţi defecte chiar şi unde nu există. Din această mult aşteptată întâlnire cu norocul se poate naşte o etapă mai bună în carieră, o prietenie profitabilă, o relaţie de afaceri durabilă.

Horoscop 27 septembrie Capricorn. Ispita îşi cam bagă coada în viaţa sentimentală şi te pune în faţa unei situaţii cu mare factor de risc. Eşti tentat să faci o greşeală cu gândul că nu va şti nimeni, dar te înşeli. Cineva tot va ieşi supărat din această situaţie, şi nici măcar tu, care îţi pui astfel talentele de seducător la încercare, nu vei avea nimic de câştigat. Încearcă să fii cinstit în iubire, să nu întorci armele împotriva unei persoane dragi doar pentru a-i da o lecţie, tot aşa cum nici nu încerca marea cu degetul să vezi ce iese, pentru că e greu de crezut că va ieşi ceva frumos! Poţi pierde o iubire adevărată…

Horoscop 27 septembrie Varsator. Nu ajunge doar să visezi frumos sau să alimentezi visele altora, ci să începi să şi construieşti ceva din tot ce speri să se întâmple într-o zi. Eşti destul de aproape de materializarea unui plan pe care l-ai clădit din promisiuni măreţe, dar ar mai fi nevoie de un efort de voinţă acum, la final. Vei fi de-a dreptul încântat când vei pune punctul final la acest proiect care a evoluat atât de frumos, dar încearcă să nu te laşi furat de himere chiar şi acum, când eşti atât de aproape de final. Deschide bine ochii, nu te amăgi singur, dar nici nu amăgi pe alţii cu promisiuni deşarte!

Horoscop 27 septembrie Pesti. Cariera ta cunoaşte un moment de vârf care merită sărbătorit alături de cei care au contribuit şi ei la acest succes. Aţi muncit umăr la umăr pentru acest moment de apogeu, dar aţi aşteptat să se aşeze lucrurile pe un teren sigur înainte de a extrage o concluzie şi a spune tuturor ce aţi realizat. Ai fost prudent, nu te-ai bucurat înainte de vreme, deşi toată lumea era încântată de rezultate, dar ai dat dovadă de discreţie şi precauţie ca să fii sigur că nimic nu se poate răsturna în ultima clipă. Acum tragi linia finală şi poţi să te lauzi tuturor cu mândrie!

Horoscop 27 septembrie Berbec. A rămas ceva neterminat de zilele trecute care îţi cere de urgenţă atenţie. Nu te eschiva, întoarce-te acolo unde ai lăsat totul şi du la capăt ce ai început. Te vei simţi mult mai liber după aceea, altfel aceasta va deveni o restanţă care te va trage mereu înapoi. Vei vedea că va veni o zi când efectele acestui proiect, pe care îl tot laşi pe planul doi, vor fi esenţiale şi atunci tot te vei întoarce la acest nivel. Nu lăsa trecutul în dezechilibru, ca să nu pierzi altădată timp preţios ca să te achiţi de datorii.

Horoscop 27 septembrie Taur. Nici tu nu ştii cum să te împarţi mai bine între atâtea aspecte aparent minore cu care dai piept azi. Numai de tine depinde să te organizezi eficient, să acorzi prioritate acelor planuri care sunt cu adevărat importante în acest moment şi să nu încerci să le faci pe toate în acelaşi timp. Când încerci să lucrezi pe două planuri simultan, rişti să nu-l duci pe niciunul la capăt, ca atare reuşita planurilor tale depinde de capacitatea ta de a analiza rapid resursele de care dispui şi pe cele de care ai nevoie ca să alegi exact proiectul pe care îl poţi duce la capăt cu brio.

Horoscop 27 septembrie Gemeni. De dragul prietenilor faci de multe ori concesii şi la fel eşti nevoit să faci şi azi dacă nu vrei să-l pierzi pe cel de lângă tine. Deşi ai şi tu orgoliul tău şi nu suporţi să fie călcat în picioare, eşti totuşi nevoit să laşi garda jos azi şi să-l laşi pe celălalt să învingă. Nu e  nicio competiţie între voi, dar ajungeţi într-un punct în care nimeni nu vrea să cedeze şi să-i dea celuilalt dreptate, ca atare, vrei, nu vrei, fii tu cel care renunţă la mândrie. Dacă te ţii şi tu tare pe poziţie iar celălalt nu vrea nici el să îndulcească tonul, situaţia poate denatura spre o despărţire pe care amândoi o veţi regreta.

Horoscop 27 septembrie Rac. Priveşti spre etapele următoare ale unui proiect tocmai început şi te cam ia cu ameţeală. Vezi că nu e deloc uşor să ajungi acolo unde ţi-ai propus, dar dacă îţi gestionezi bine forţele şi resursele, succesul va fi sigur. Acum, la primii paşi, e şi normal să pară totul mai dificil, cu atât mai mult cu cât e un demers de lungă durată, dar profită de entuziasmul iniţial şi păstrează-l cu tine cât mai mult timp posibil, pentru că de energia pe care o investeşti acum depinde în final şi rezultatul. Vei ajunge acolo, oricât de lung ar fi drumul, totul e să nu începi să cauţi singur nod în papură şi să spui nu pot. Ba se poate!

Horoscop 27 septembrie Leu. Eşti dinamizat de o persoană care are încredere în tine şi ţi-o arată pe faţă. Cum să nu faci tot ce-ţi stă în putinţă când citeşti în ochii lui ce aşteptări imense are de la tine? Te motivează energia lui debordantă, îţi dă mai mult chef de acţiune şi, fie că faci totul de unul singur stimulat de acesta, fie vă uniţi forţele într-un sens comun, toate merg ca pe roate şi rezultatele încep să apară. Singur ţi-ar fi fost mai greu, fără să ai pe cineva alături care să te împingă de la spate, deci profită de încurajările celui de lângă tine care e convins că eşti capabil de o mare reuşită.

Horoscop 27 septembrie Fecioara. Se încing tot felul de dispute în mediul tău obişnuit, dar vei încerca să le aplanezi cu un dram de umor sau de amabilitate. Deşi îţi place provocarea, de data aceasta ar trebui să apelezi la duhul blândeţii, pentru că, la originea acestor conflicte, nu se află totuşi opinii majore. Sunt neînţelegeri de la fleacuri dar care, dacă nu sunt ţinute sub control, pot declanşa adevărate scandaluri. Cineva trebuie să se retragă la timp din această ceartă, dar e greu de crezut că vei fi tu acela…

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×