x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 27 septembrie 2019. Pune-ţi o dorinţă, pentru că azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregătit să-ţi asculte toate comenzile!

Horoscop 27 septembrie 2019. Pune-ţi o dorinţă, pentru că azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregătit să-ţi asculte toate comenzile!

26 Sep 2019   •   12:07
Horoscop 27 septembrie 2019. Pune-ţi o dorinţă, pentru că azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregătit să-ţi asculte toate comenzile!

Horoscop Berbec. Adu-ţi aminte de câte ori ai aşteptat ceva de la viaţă şi ai primit doar pentru că ai avut încredere în forţa visului tău de realizare. Fă la fel şi acum, tocmai pentru că ai deja antecedente foarte bune, şi investeşte toată forţa gândului tău pozitiv într-o singură direcţie. Ceea ce porneşti acum va duce uşor spre succes datorită modului foarte optimist în care priveşti lucrurile, deci hai, la drum cu capul sus, trăgându-ţi energia şi motivaţia din vechile tale succese. Ştii bine că se poate, ştii bine că ai reuşit şi altădată în situaţii similare, deci ajunge doar să repeţi reţeta cu aceeaşi pasiune vie! Trecutul e sursa energiei tale actuale.

 

Horoscop Taur. Aştepţi iubire de la o anumită persoană, aştepţi veşti bune doar dintr-o singură direcţie, îţi legi aşteptările de o singură pasiune, or lucrurile bune pot apărea din sute de direcţii interesante. Fii deschis la alternative, nu-ţi seta visele spre un unic scop, pentru că ar putea trece pe lângă tine multe alte idei la fel de bune. Fii gata să primeşti şi lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat înainte, tot aşa cum trebuie să fii gata să renunţi la alte idei, pentru că nu sunt singurele bune în această situaţie. Ia vezi câte feluri ai în meniu, nu doar cel pe care îl consumi din obişnuinţă de fiecare dată!

 

Horoscop Gemeni. Nu aştepta ca visele tale să se împlinească de la sine. Da, vei ajunge acolo cândva, dar, dacă ai lua frâiele acestei acţiuni, roadele se vor arăta mult mai repede. Este deci o chestiune de voinţă, de liber arbitru, de implicare personală, în ceea ce vrei să obţii, pentru că drumul ar fi mult mai scurt dacă ai putea conduce tu maşinăria către succesul dorit. A spera să se întâmple minuni din senin sau a sta la cheremul altora care ţi-au promis să te ajute, nu ar fi decât o prelungă aşteptare, când succesul e mult mai aproape de tine dacă pui mâna pe unelte chiar tu.

 

Horoscop Rac. Pune-ţi o dorinţă, pentru că azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregătit să-ţi asculte toate comenzile! Nu e o joacă, e chiar ceva cât se poate de real, dar pentru ca dorinţa ta să devină realitate, trebuie să te concentrezi numai asupra viitorului. Nu-ţi mai aminti că ai mai trecut prin astfel de momente şi nimic n-a ieşit, că ai mai avut astfel de dorinţe şi nu s-au materializat, pentru că a face comparaţie mereu cu trecutul nu e decât o formă de a-ţi tăia singur creanga de sub picioare. Crede cu tărie în visul tău şi apoi lasă duhul tău bun să se ocupe de el! Tu eşti doar sursa dorinţei, deoarece mijloacele de a ajunge la concretizare chiar nu mai sunt treaba ta: aşteaptă miracolul!

 

Horoscop Leu. Priveşti spre viitor cu un dram de nesiguranţă, pentru că în planurile tale mai sunt implicate şi alte persoane, dar care nu participă aşa cum ar trebui. Depinzi cumva de contribuţia lor, care nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale, de aceea eşti un pic demoralizat când îi vezi că dau bir cu fugiţii, se eschivează, refuză orice propunere din partea ta. Nu te mai gândi la câte ai făcut tu pentru ei, cu alte ocazii, pentru că aşa e viaţa, inechitabilă. Ei uită că le-ai stat alături de câte ori au avut nevoie iar acum, când şi-ar putea întoarce serviciile faţă de tine, bat în retragere în cel mai egoist mod.

 

Horoscop Fecioara. Ai nevoie de linişte, de o activitate banală care să nu te solicite prea mult, pentru că ai acumulat mult stres în ultima perioadă şi se vede! Caută să te retragi o zi din iureşul evenimentelor în care erai cuprins, pentru că această detaşare se va dovedi a fi extrem de importantă pentru a face ordine în gânduri, în sentimente, în emoţii. După ce te vei mai linişti, vei vedea altfel lucrurile şi vei găsi mult mai uşor căi de ieşire din impas, ca atare permite-ţi această clipă de odihnă a sufletului şi a minţii.

 

Horoscop Balanța. Orele petrecute în doi sunt superbe, pentru că-ţi inspiră un sentiment de linişte, de pace, pentru că nimic nu pare să tulbure apele între tine şi jumătatea ta. Vă completaţi perfect unul pe altul, discutaţi uşor, vă învăluiţi unul pe altul în iubire şi armonie, încât orice problemă anterioară se poate risipi mult mai uşor. Cât timp dialogul se menţine pe un teren paşnic şi cald, nimic nu vă poate strica ziua. Chiar dacă nu e o zi cu activităţi ieşite din comun, vă place această stare de linişte pasivă, comodă, în care nu faceţi nimic, dar nu faceţi nimic… împreună, ceea ce e minunat!

 

Horoscop Scorpion. Ai puterea de a spune lumii clar şi răspicat ce doreşti tu cel mai mult. Nu mai ţine în tine, pentru că uneori lucrurile devin realitate doar dacă le transpui în cuvinte, în afirmaţii, în declaraţii de credinţă. Eşti acum pus în faţa unui astfel de discurs, de parcă cineva apare în calea ta şi te întreabă foarte ferm: tu ce doreşti? Trebuie să ai forţa de a spune cu încredere, nu pentru că ar sta în puterea acelei persoane să-ţi realizeze dorinţele, ci a le recunoaşte public, a le spune cu voce tare e semn că ai încredere în visele tale şi dacă deja la expui şi altora, înseamnă că ai pornit deja spre împlinirea lor. A spune ce vrei şi să le laşi doar la nivel de vis, nu e în avantajul tău, deci spune şi apoi construieşte!

 

Horoscop Săgetător. Ai curajul deciziei fără să te gândeşti, neapărat, încotro duce direcţia. Chiar dacă nu ai o imagine foarte precisă asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evoluţie, ca atare asta trebuie să faci acum. Să iei taurul de coarne şi să spui start. Ai răbdare să se arate şi rezultatele pentru că eşti abia la început, e cale lungă până departe. Important e să crezi tu cu tărie că ceea ce începi acum va fi de succes şi că la capăt nu te aşteaptă altceva decât o binecuvântată stare de împlinire, oricât ar dura drumul tău până acolo.

 

Horoscop Capricorn. Priveşte cu onestitate şi detaşare situaţia în care eşti implicat şi ai să vezi că nu e deloc atât de complicată pe cât ţi se pare. Cu cât eşti mai liniştit şi mai obiectiv, cu atât vezi lucrurile în lumina lor cea mai bună. Nu pune suflet ceea ce se petrece sub ochii tăi ci treci totul doar prin prisma raţiunii. Discută permanent, cu luciditate, despre problema care te preocupă, întreabă, informează-te, cere sfaturi de la alţii, pentru că nu ţi se întâmplă numai ţie. Mulţi alţii au trecut prin astfel de momente şi le-au depăşit cu bine, ca atare merită să asculţi poveţe provenite din experienţa altora. Ai de învăţat!

 

Horoscop Vărsător. Fii atent la toate semnalele care vin către tine din diverse direcţii, pentru că ele pot fi răspunsul la întrebările tale majore din această perioadă. Uneori, îndrumarea nu vine sub forma unui indicator pe care scrie cu litere mari PE AICI, ci poate fi şi sub forma unei idei sclipitoare, a unei poveşti de viaţă împărtăşită de cineva, a unui exemplu demn de urmat, a unei informaţii apărute ca din senin. Ai putea fi tentat să le treci cu vederea, dar tocmai pentru că ştii că cele mai folositoare veşti vin în forme neaşteptate, ar trebui să fii cu ochii în patru şi cu urechile pâlnie la ceea ce vine spre tine azi cu o intensitate aparte. Primeşte, ascultă, foloseşte!

 

Horoscop Pești. Prezenţa ta face extrem de bine unei persoane dragi care nu se simte în apele sale. E mai trist, mai apatic, mai deprimat, dar are mare noroc că îi stai alături, deoarece prin atitudinea ta mai optimistă, mai veselă, îi poţi distrage atenţia de la ceea ce-l apasă. Te joci, apelezi mai des la glume, îi zâmbeşti cald şi asta îl ajută şi pe el să uite de problemele sale. Indiferent de vârsta pe care o ai, îţi aduci aminte să mai fii şi tu copil, ştiind că aşa îi poţi readuce zâmbetul pe buze şi celui trist din faţa ta. Eşti ca o porţie de energie pozitivă pentru cei care au picat pe panta pesimismului, deci foloseşte-te de atuurile tale din plin!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 27 septembrie horoscop