x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 29 iunie. Varsatorii se vor lupta cu problemele

Horoscop 29 iunie. Varsatorii se vor lupta cu problemele

28 Iun 2018   •   22:55
Horoscop 29 iunie. Varsatorii se vor lupta cu problemele

Horoscop 29 iunie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop 29 iunie BERBEC: Nu esti sigur ca e momentul potrivit pentru a celebra deja succesul, ci esti inca prudent. Parca nu te poti bucura pe deplin de evenimentele care se petrec in jurul tau.

Horoscop 29 iunie TAUR: Te simti bine pe oriunde mergi, te bucuri de simpatia prietenilor si de o primire calduroasa peste tot, pentru ca ai pentru toti o vorba buna si o atitudine joviala care face placere.

Horoscop 29 iunie GEMENI: Esti nevoit sa suporti o atmosfera tensionata, constient ca inainte de clarificarea situatiei, intotdeauna se agita spiritele, iar tu esti acum in miezul acestei actiuni.

Horoscop 29 iunie RAC: Nu poti ramane blocat in grijile care te-au coplesit la nesfarsit, dar exista mereu cineva alaturi care te influenteaza negativ si te trage inapoi si pe tine cu vaicarelile sale.

Horoscop 29 iunie LEU: Iubirea evolueaza bine si o vezi cum creste sub ochii tai. Va intelegeti de minune, aveti atatea vise in comun si va puneti fortele laolalta pentru o relatie de succes.

Horoscop 29 iunie FECIOARA: Bucura-te de atmosfera relaxanta si calda, banala in fond, dar chiar aveai nevoie de o zi absolut normala. care sa nu ceara nimic in plus de la tine. 

Horoscop 29 iunie BALANTA: Esti persoana potrivita pentru toate provocarile acestei zile, pentru ca ai un caracter puternic si esti oricand gata de o confruntare chiar si cu cei mai acerbi inamici.

Horoscop 29 iunie SCORPION: Cel care te ataca dur se dovedeste a fi cel mai de temut rival al tau, la momentul acesta. E bine ca se arata la fata, ca sa stii mai clar cu cine ai de a face.

Horoscop 29 iunie SAGETATOR: Unii vor incerca sa te intimideze cu critici si cu acuze dure, dar fii sigur ca sunt nemeritate. Acesta e modul lor de a-si impune pozitia printr-o atitudine superioara.

Horoscop 29 iunie CAPRICORN: Mare grija la tentatii, pentru ca esti gata sa faci o greseala, impins de cineva care, sub aparenta unui prieten, cauta sa te induca in eroare.

Horoscop 29 iunie VARSATOR: Nu esti singur in lupta cu problemele, deci nu-ti mai turna cenusa in cap! Priveste un pic in jur sa vezi cati prieteni adevarati apar la nevoie, deci accepta-le ajutorul.

Horoscop 29 iunie PESTI: Relatia pe care o cladesti nu merge atat de lin cum ai visa. Si aici e nevoie de munca si sacrificiu pentru a cladi ceva solid care sa va implineasca pe amandoi.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 29 iunie horoscop