x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 3 ianuarie 2017. Potentialul dumneavoastra nu cunoaste limite astazi!

Horoscop 3 ianuarie 2017. Potentialul dumneavoastra nu cunoaste limite astazi!

02 Ian 2017   •   22:45
Horoscop 3 ianuarie 2017. Potentialul dumneavoastra nu cunoaste limite astazi!
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Veti face tot ce depinde de dumneavoastra pentru a scapa de sacaiala unora si de tentativa de a navali fara menajamente in viata dumneavoastra. Este o zi in care vreti sa va vedeti in liniste de treburi, dar altii va vor pune bete in roate, incercand sa va distraga atentia: vor cere, vor veni cu tot felul de rugaminti, vor emite pretentii. Astfel ca spre sfarsitul zilei riscati sa acumulati o cantitate uriasa de tensiune: o singura scanteie este suficienta pentru a provoca o explozie puternica.

Taur

Astrele va dau de inteles ca relatiile dumneavoastra cu persoana iubita au nevoie de o noua viata. Prin urmare, trebuie sa faceti tot posibilul pentru a recrea atmosfera de dragoste, libertate si sinceritate, care a marcat primele voastre intalniri. Pentru a depasi momentul de stanjeneala, trebuie sa va vedeti mai des cu partenerul si sa va oferiti surprize placute.

Gemeni

Potentialul dumneavoastra nu cunoaste limite astazi! Proiectele amanate de multa vreme, pasii pe care nu i-ati facut nu se stie din ce motive, pe toate le puteti realiza impreuna cu persoana care este alaturi de dumnevoastra. Chiar si cele mai neobisnuite treburi casnice facute impreuna sunt capabile sa adauge un pic de magie in relatia dumneavoastra. Iar o cina romantica ar putea deveni finalul fericit al acestei zile minunate.

Rac

Este posibil ca lucrurile sa nu decurga asta cum v-ati fi dorit astazi, ceea ce va pune in pericol echilibrul dumneavoastra. Pentru a recastiga confortul sufletesc, trebuie sa recurgeti la ajutorul persoanei iubite. Va puteti bizui pe partenerul dumneavoastra, chiar daca nu are forte decat pentru "un sprijin moral". Gratie atentiei partenerului dumnevoatra, veti gasi iesire din orice situatie, iar ziua de astazi nu este o exceptie.

Leu

Totul sau nimic! Astrele va vor pune astazi in fata unei alegeri dificile. Cu alte cuvinte, pe frontul iubirii totul va depinde de actiunile si pasii pe care ii veti face. In functie de tactica pe care o veti alege, demersurile dumneavoastra sunt capabile sa conduca fie la un esec total, fie la victoria finala. Prin urmare, trebuie sa va ganditi de 100 de ori inainte de a trece la fapte. 

Fecioara

Trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca, astazi, cineva va manifesta pentru dumneavoastra un interes sporit. Nu va fi usor sa scapati de admiratorul neasteptat si insistent. De fapt, alegerea va apartie si veti decide in consecinta. Daca se va dovedi o persoana interesanta si atragatoare, puteti, in timp, sa formati o pereche de invidiat.

 

CITESTE AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop