x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Ce ți-au rezervat astrele în acest an. Balanța, zodia cea mai favorizată din punct de vedere financiar. Cum stai cu banii în 2023

Horoscop. Ce ți-au rezervat astrele în acest an. Balanța, zodia cea mai favorizată din punct de vedere financiar. Cum stai cu banii în 2023

09 Ian 2023   •   07:20
Horoscop. Ce ți-au rezervat astrele în acest an. Balanța, zodia cea mai favorizată din punct de vedere financiar. Cum stai cu banii în 2023

Instabilitatea financiară îi afectează pe toți românii. Numerologul Mihai Voropchievici spune ce ne-au pregătit astrele pentru anul 2023 din punct de vedere financiar. Dacă previziunile sale se vor adeveri, vom vedea la finalul anului, când vom face bilanțul. Până atunci, să trăim cu speranța că norocul nu ne va ocoli. Iată ce spune specialistul.

Horoscop Berbec

Cu Jupiter care va traversa casa banului, nativii Berbec vor avea parte de noroc pe plan financiar în 2023. Eforturile depuse de ei în ultima vreme vor fi răsplătite, iar veniturile lor vor fi în creștere. Li se recomandă să își deschidă un cont de economii.

Horoscop Taur

Nativii Taur au beneficul Jupiter în semnul lor. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, primele cinci luni ale acestui an vor fi hotărâtoare pentru această zodie. Cei care vor avea curajul să pornească pe un nou drum în carieră vor atrage bani.

Horoscop Gemeni

Gemenii vor trage tare în primele luni ale anului pentru a obţine o mărire de salariu. După 16 mai, se va simţi asta. Între 23 iulie şi 4 septembrie vor trebui să aibă mare grijă la negocieri. S-ar putea ca buzunarul să rămână gol, crede numerologul.

Horoscop Rac

În 2023, Racii au șanse egale să dea lovitura pe plan financiar sau să facă o investiție ce i-ar putea ruina. Retrogradarea lui Venus din 23 iulie până în 4 septembrie se întâmplă în casa banilor. Următoarele 12 luni ar trebui să fie despre analiză și să amâne achizițiile costisitoare, rezumându-se la strictul necesar.

Horoscop Leu

Avându-l pe Saturn în casa a VIII-a, nativii Leu ar putea avea unele dificultăți în a obține fonduri de la anumite instituții. Astrele le recomandă să se ocupe de educaţie până în luna mai. Dacă vor face asta, vor începe să monetizeze noile cunoştinţe care sunt aducătoare de bani.

Horoscop Fecioară

Până în mai nativii din această zodie trebuie să pregătească terenul pentru noi resurse. Este a doua zodie care e nevoită însă să se bazeze şi pe ceilalţi. Trebuie să investească prima data în educaţia lor financiară. Dacă nu vor face asta, tentaţia va fi spre călătorie şi banii se vor duce repede. Vara produce pierderi pentru Fecioară, așa că nativii din Fecioară trebuie să fie atenţi.

Horoscop Balanță

Balanța va fi, în 2023, răsfățata zodiacului. Acești nativi vor întoarce banii cu lopata, spune numerologul. Anul acesta le va aduce ocazia de a achita o datorie mai veche. Tot în următoarele 12 luni ar putea lua un credit pentru o achiziție importantă.

Horoscop Scorpion

La polul opus îi găsim pe cei născuți în zodia Scorpion. Cu toate că vor avea ghinion în privința banilor, aceștia vor trăi o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme.

Horoscop Săgetător

Până pe 16 mai nu vor fi prea preocupaţi de finanţe. Vor apărea multe cheltuieli după această dată. Mai ales legate de chestiuni gospodăreşti sau imobiliare. Nativii din Săgetător vor începe să facă o multitudine de calcule. De asemenea, va trebui să aibă pregătită o anumită sumă de bani atât pentru ei, cât şi pentru familie.

Horoscop Capricorn

Nativii Capricorn vor face investiții bune în acest an. Cei care nu sunt într-o relație au șanse să își găsească un partener sau o parteneră.

Horoscop Vărsător

Vărsătorul are tranzit pe casa a 2-a a banilor, unde va sta până în 2026. Au 4 ani de bani şi bani. Va fi susţinut de Jupiter care este axat în Taur. Trebuie să se gospodărească cu mai puţini bani şi să se gândească şi la pensie.”

Horoscop Pești

Peștii au nevoie de limite. Să nu exagereze prea mult. S-ar putea să preia din responsabilităţile unei persoane din familie. Să aibă grijă la modul în care cheltuiesc banii. Este un an bun pentru bani, dar condiţionat.

×