x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 18 - 24 mai 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu momente tensionate

Horoscop săptămânal 18 - 24 mai 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu momente tensionate

18 Mai 2020   •   14:24
Horoscop săptămânal 18 - 24 mai 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu momente tensionate

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, previziunile astrale pentru săptămâna 18 - 24 mai. 

Balanță - au o săptămână foarte relațională, este foarte important cum se înțeleg cu persoanele de lângă ei și tot solicită de la ele, inclusiv de la colaboratori, poate de aceea și riscă să pună presiune pe persoanele pe care se bazează în acest moment dar le și apreziază valoarea și le stimulează să dea tot ce au mai mult miercuri și joi când cineva vine și descurcă lucrurile. În weekend, călătorii și persoane cu care nu s-au văzut de mult timp. 

Scorpion - lucrează sub cronometru luni și marți, pot fi și momente tensionate, dar sunt autoritari, se implică și pot rezolva lucrurile. De aceea sunt superbe lucrurile miercuri și joi, în sensul că lucrurile ies bine, înțeleg despre ce este vorba, îi fascinează același scop comun și pot avea sentimentul că au statuat un pareneriat. În weekend, trebuie să fie atenți cu partenerul de viață, fără excese și grijă pentru sănătate. 

Săgetător - sunt într-o formă foarte rebelă luni și marți, vor să facă lucrurile când vor ei și cum vor ei, greu de lucrat cu ei, însă recuperează această dispoziție miercuri și joi când au rezultate foarte bune chiar și financiare și sunt foarte dispuși să își aducă contribuția. În weekend atenție la relația partenerială, vorbe care sunt întoarse, răstălmăcite. 

Capricorn - luni și marți zile de frământare, pentru familie, casă sau nesiguranța locului de muncă, însă miercuri și joi au curajul să facă un salt fie la locul de muncă sau la alt tip de ocupație și cineva îi încurajează pentru asta. Poate fi o persoană din familie sau copiii. În weekend își fac planurile cum să așeze aceste planuri într-o formă cumpletă. 

Vărsător - sunt destul de agitați luni și marți, unii pe drum, alții cu tot felul de idei și soluții, cântărind care este mai bună sau care e mai oportună să fie aplicată. Sunt destul de agitați pentru că urmăresc foarte multe în același timp. Miercuri și joi sunt mai așezați și mai coerenți, mai ales facă și-au făcut o agendă a lucrurilor sau reușesc să se așeze și să ia lucrurile etapizat. În weekend distracție, atenție la excese și la cheltuieli.

Pești - săptămâna începe cu strategii financiare. Bine ar fi să își țină banii în buzunar, dar să se gândească înainte de a aduna banii în buzunar, pentru că astrele ajută. Idei noi, curaj, inspirație, astfel încât să poată spori. Foarte bune zilele de miercuri și joi sub aspect financiar - administrativ. În weekend în familie, în casă, cu o persoană care se cam plânge și care trebuie ajutată. 

 

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu