x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 2 - 7 iunie 2020. Vă veți ridica precum pasărea Phoenix din cenușă

Horoscop Casandra 2 - 7 iunie 2020. Vă veți ridica precum pasărea Phoenix din cenușă

02 Iun 2020   •   16:26
Horoscop Casandra 2 - 7 iunie 2020. Vă veți ridica precum pasărea Phoenix din cenușă
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop săptămânal 2 - 7 iunie 2020. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea perioadă.

FECIOARA 23.08-22.09: Aveti placerea de a descoperi idei noi si de a va intâlni cu noi contacte. Singurul dezavantaj este ca veti fi usor de enervat de cei apropiati. Daca va exprimati doar criticile, lucrurile se vor agrava. Cultivati-va o virtute: rabdarea!

BALANTA 23.09-22.10: Vestea buna vine din partea astrelor care va vor energiza si inspira pentru a lucra din greu. Veti reusi sa terminati multe lucruri incepute. Veti fi eficienti si productivi, straduindu-va sa organizati bine fiecare aspect al vietii personale.

SCORPION 23.10-21.11: Va veti ridica precum pasarea Phoenix din cenusa. Pâna pe la mijlocul lunii iunie sunteti cuprinsi de dorinta de a va exprima talentele creative si veti lua legatura cu rude sau vecini cu care nu ati mai vorbit de ceva vreme.

SAGETATOR 22.11-21.12: Vizitarea rudelor, mutari rezidentiale sau reparatii prin casa va vor incerca rabdarea si va vor ocupa mult timp. Aceasta activitate neasteptata poate crea tensiuni intre membrii familiei, dar va veti descurca fara prea multe oprelisti.

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceste zile sunteti iubitori de distractii, asa ca va veti usura relatia cu copiii si cu partenerul de viata. Tineti cont ca pâna la jumatatea lunii Marte trece prin partea graficului care influenteaza viata de zi cu zi, in special comunicarile, si poate incuraja conflictele.

VARSATOR 20.01-18.02: Centrul atentiei continua sa fie casa, familia si propria viata privata. Aveti chef sa cheltuiti sume considerabile pentru dumnevoastra, mai ales ca simtiti ca ceea ce detineti reprezinta propria valoare. Totusi, nu exagerati!

PESTI 19.02-20.03: Aveti un nivel de energie impresionant si o dorinta de a interactiona cu ceilalti. Calatoriti pe distante scurte si munciti din greu pentru a va realiza propriile interese. Tineti cont ca trebuie sa fiti draguti cu cei mici.

 

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Horoscop Casandra horoscop