x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 12 -18 septembrie 2022

Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 12 -18 septembrie 2022

11 Sep 2022   •   15:37
Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 12 -18 septembrie 2022
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Această săptămână este despre reziliență și noi începuturi. Este vorba despre modul în care ne percepem propriile vieți și cum ne îmbunătățim ceea ce știm deja. Această săptămână este despre potențialul și capacitatea de a vedea dincolo de limitările noastre.

Pentru unele semne zodiacale, săptămâna 12 - 18 septembrie 2022 poate duce la încercarea cu focul, ca să spunem așa, dar focul este aici pentru a ne rafina, pentru a arde trecutul, astfel încât să putem rezista în prezent.

Săptămâna 12 - 18 septembrie 2022 este una care va întări cele trei semne zodiacale și le va elibera de robia trecutului.

Începem cu o notă înaltă cu Luna în Berbec, deoarece mulți dintre noi vor porni într-o călătorie a inimii. Aceasta înseamnă că intrăm în săptămână simțindu-ne curajoși și pregătiți pentru orice ni se întâmplă. Suntem războinici puternici și suntem aici pentru a lupta.

Această luptă poate ajunge să fie cu noi înșine, dar așa cum merge cu natura războinică; luptăm pentru a câștiga. Nu există altă opțiune și săptămâna aceasta vom avea pe mulți dintre noi să revendice o victorie personală majoră.

 

Vom petrece săptămâna lucrând pentru claritate și, în acest timp, mulți dintre noi vom descoperi că noi suntem cei care ne facem propriile oportunități, deoarece suntem cei care suntem capabili să ne salvăm de situații dăunătoare. Avem controlul și ne simțim bine.

Citește mai departe pentru a afla care trei semne zodiacale vor avea previziuni săptămânale grozave începând cu 12 - 18 septembrie 2022.

1. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ai mai fost pe acest drum înainte; este goana de la mijlocul lunii septembrie pentru tine și asta înseamnă de obicei că te simți pregătit, dispus și capabil să faci ceva grozav să se întâmple în viitorul sezon de toamnă.

Te simți încărcat, nivelurile tale de energie sunt ridicate; vrei să fii creativ și pe măsură ce piesele vieții tale încep să se potrivească, știi exact ce vrei să creezi. Doar că știi asta îți crește energia și mai mult, iar acum, în această săptămână, ești în pragul inspirației divine.

Nu poți fi oprit, iar partea bună este că nimeni nu vrea să te oprească. De fapt, săptămâna aceasta îți va oferi posibilitatea de a vedea cât de susținut ești de fapt.

Se pare că oamenii cred în tine mult mai mult decât le-ai acordat vreodată credit și, deși nu au nevoie de credit pentru așa ceva, oamenii din viața ta se vor simți foarte bine că ai fost în viața lor, săptămâna aceasta.

2. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Se pare că ești pe drumul spre succesul total, Fecioară. Îți place să crezi că totul este posibil și probabil când vine vorba de rezultate grozave pentru tine, iar săptămâna aceasta îți va aduce multe circumstanțe care îți vor permite să vezi că, da, într-adevăr, și tu poți fi un câștigător.

Nu mai ai chef să renunți la tine însuți; ți-ai petrecut o viață făcând asta și tot ce ți-a provocat a fost depresia. Ei bine, se pare că ești pe cale să iei decizia cu privire la cum să te ridici.

Nu există nicio întoarcere în jos odată ce te ridici la acest nivel, Fecioară, și știi asta. S-ar putea să descoperi că crezi cu seriozitate în tine. Acesta este un sentiment incredibil de proaspăt pentru tine și vrei mai mult. Ei bine, există mai multă încredere în sine care așteaptă să o descoperi și o vei face săptămâna aceasta. Bucură-te de puterea de a fi tu.

3. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți place controlul, nu există nicio îndoială și vei fi încântat să afli că săptămâna aceasta se află în întregime în raza ta de control. Dacă dorești ca lucrurile să meargă fără probleme, așa cum o faci întotdeauna, atunci vei putea găsi o cale spre vârf, astfel încât să te asiguri că aproape tot ceea ce faci în această săptămână decurge conform planului.

Aceasta acoperă și viața ta amoroasă și, deși „controlul” nu este tocmai o noțiune romantică, vei descoperi că între tine și persoana cu care ești, voi doi lucrați împreună la controlul anumitor subiecte de interes din cadrul relației.

Până la sfârșitul săptămânii, amândoi veți fi atât de încântați să întreprindeți un proiect care vă așteaptă, încât vei simți un val de dragoste pentru persoana care a trecut cu tine prin toate. Ești atât de compatibil cu partenerul tău romantic săptămâna aceasta, încât vei simți că te afli într-un fel ciudat de rai pământesc. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop