x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 15 - 21 august 2022

Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 15 - 21 august 2022

15 Aug 2022   •   17:29
Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 15 - 21 august 2022
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Iată-ne în plină vară și simțim căldura și nevoia de schimbare. În timp ce mulți dintre noi pur și simplu adorăm vara, ea are tendința de a ne deprima după un timp. Nu putem să nu asociem vara cu copilăria noastră când viața era mai liberă și distracția era abundentă și ușor de găsit.

Acum că suntem adulți, s-ar putea să ne simțim puțin blocați; Vara încă ne face să lucrăm, să câștigăm bani și să găsim soluții la lucruri pentru adulți, cum ar fi plata facturilor sau menținerea relațiilor.

Nu din asta sunt făcute visele din copilărie și numai din acest motiv, unii dintre noi tind să se simtă puțin melancolici în ultimele săptămâni ale verii.

Și astfel, în urmărirea visului copilăriei, căutăm măreția pentru această săptămână și o facem făcându-ne timp pentru plăcere și timpuri distractive.

Știm că depinde de noi să ne facem programele și că, deși trebuie să lucrăm cu alții, suntem în esență singurii șefi adevărați ai vieții noastre și, cu aceste cunoștințe, trebuie să ne creăm propriile căi. Și săptămâna aceasta are trei semne ale zodiacului care fac exact asta. În numele distracției, vă salutăm!

Aducerea măreției săptămânii sunt tranzitele Lună în Berbec, Luna în trigon cu Venus, Venus în Leu, Venus în trigon cu Jupiter (extra bun pentru îndrăgostiți!), Luna în Gemeni (pentru expresie și claritate) și Marte în Gemeni. Săptămâna aceasta este una înflăcărată, iar pentru unele zodii, ar putea fi începutul unui nou trend. Atitudinea noastră se referă la pozitivitate și distracție săptămâna aceasta, așa că distrează-te și continuă.

3 semne care vor avea o săptămână grozavă, 15 - 21 august 2022

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești pregătit pentru genul de săptămână care necesită curaj și inteligență, Berbec, și ești pregătit pentru toate. Îți place ideea de a fi pus într-o situație care te pune pe gânduri; că te-ai săturat de rutină și predictibilitate plictisitoare și există ceva în care vei fi implicat în această săptămână, care te va scoate direct din zona ta de confort și direct într-o experiență cu totul nouă.

Da, ceva nou la care să-ți atragi atenția! Cel mai bine este că a fost neașteptat și nu numai atât, se pare că poți să-l încadrezi în programul tău încărcat. Totul îți merge săptămâna aceasta, Berbec, și e bine să știi că te vei întoarce să faci treaba inteligentă, încă o dată. Berbec inteligent, mereu în vârf!

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești o persoană care se poate scufunda doar atât de jos înainte de a recunoaște că următorul pas este fundul prăpăstii și că acesta este un loc în care nu vei mai merge niciodată, cel puțin. Știi cum este să trăiești cu disperare și nu ai nimic din toate acestea săptămâna aceasta. Problemele de sănătate te-au împiedicat să fii obișnuitul tău animal de petrecere și, în această săptămână, pur și simplu refuzi să lași ceva să te țină înapoi.

Mai ales că atât de multe lucruri din viața ta se rezolvă acum, în sfârșit. Ai dragostea cuiva care te respectă cu adevărat și te instalezi într-o relație bună cu acea persoană. 

3. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Pentru prima dată după mult timp, te simți dispus să faci lucrurile din nou, ceea ce implică o întoarcere spre bine în ceea ce privește sănătatea ta. Te-ai simțit deprimat, te-ai întrebat despre viața ta și cine te-ai dovedit exact a fi. Vara te face să reflectezi asupra unora dintre aceste idei și ai început să te întrebi dacă te-ai pierdut pe drum.

Și apoi, ceva ce iubești îți folosește și te lași ușor prins în valul său de pozitivitate. Se pare că nu te-ai pierdut deloc, ai avut nevoie doar de puțină inspirație pentru a-ți veni în cale, iar săptămâna aceasta, sparge ușile pentru a ajunge la tine.

 

 

Ce iubești cel mai mult, Fecioară? Obține atenție, cântă, te joci, te implici social? Toate acestea și multe altele se vor întâmpla pentru tine în această săptămână și toate acestea vor fi doar suficiente pentru a te pune din nou pe picioare.

 

×
Subiecte în articol: horoscop