x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele două evenimente astrologice care ne vor afecta viața sentimentală până în 2020

Horoscop. Cele două evenimente astrologice care ne vor afecta viața sentimentală până în 2020

20 Mai 2019   •   15:01
Horoscop. Cele două evenimente astrologice care ne vor afecta viața sentimentală până în 2020

Pe 18 mai s-au produs două evenimente astrologice care ne vor afecta viața sentimentală până în 2020. Mercur a tranzitat Pluto, cu Mercur în Taur și Pluto în Capricorn, iar Venus a tranzitat Uranus, ambele planete fiind sub semnul Taurului, transmite Your Tango.

Aceste două evenimente astrologice ne arată că nimic nu se întâmplă fără un scop anume și că nu putem să plănuim totul până la cel mai mic detaliu, uneori universul intră în acțiune.

Mercur este planeta care ne controlează modul în care comunicăm și gândim. În Taur, Mercur ne face să gândim de două ori înainte să luăm o decizie, în special când vine vorba de cele pe termen lung. Pe de altă parte, aparițiile lui Venus, Uranus și Pluto schimbă regulile jocului, ceea ce înseamnă că acum, mai mult ca niciodată, ne vom dori schimbări, iar acestea se vor produce rapid.

Venus este planeta iubirii, așa că efectele acestor două evenimente astrologice se vor produce când vine vorba de viața noastră amoroasă. Acum vom căpăta curajul să vorbim deschis despre sentimentele pe care le avem pentru partenerul de cuplu.

Căutăm iubirea adevărată și suntem mai romantici decât în mod normal. Pasiunea devine o parte importantă a vieții de cuplu, iar comunicare devine din ce în ce mai eficientă în interiorul cuplului. Pe de altă parte, dacă ne aflăm într-o relație toxică, acum reușim să-i punem capăt. Astfel, alinierea celor patru planetă ne oferă încredere în propria persoană și ne aduce mai mult respect față de noi.

×
Subiecte în articol: dragoste evenimente astrologice relatie