x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul de Crăciun, 25 decembrie 2023. Berbecii sunt intuitivi și răbdători, Leii sunt plini de compasiune, iar Vărsătorii scapă de stres

Horoscopul de Crăciun, 25 decembrie 2023. Berbecii sunt intuitivi și răbdători, Leii sunt plini de compasiune, iar Vărsătorii scapă de stres

de Andreea Tiron    |    24 Dec 2023   •   11:20
Horoscopul de Crăciun, 25 decembrie 2023. Berbecii sunt intuitivi și răbdători, Leii sunt plini de compasiune, iar Vărsătorii scapă de stres

Horoscopul de Crăciun, 25 decembrie 2023. Taurii sunt prietenoși, Săgetătorii iartă, iar Peștii au o revelație

Berbec

Îți lași intuiția să lucreze în mod natural și spontan astăzi în folosul tău, pe măsură ce Venus și Neptun se armonizează. Ești într-o poziție excelentă pentru a înțelege mai bine oamenii și banii, nu prin analiză, ci prin intuiție! Finanțele se pot îmbunătăți prin canale neobișnuite, ascunse sau neașteptate. Ești mai răbdător decât de obicei cu oamenii din viața ta și vezi frumusețea în situații pe care nu le-ai văzut înainte. Energiile de astăzi îți inspiră și încurajează imaginația.

Taurul

Tranzitul de astăzi Venus-Neptun îți accentuează frumos intuiția, iar puterea ta de atracție este mare. Uneori, imaginația ta te poate conduce pe calea greșită, dar astăzi funcționează în întregime în favoarea ta. Chiar și fără să cunoști toate detaliile, ajungi să înțelegi corect evenimentele recente, în special cele din jurul relațiilor tale. Ești cel mai prietenos în acest moment. Oamenii tind să fie și ei de partea ta, iar prieteniile vă susțin visele și obiectivele.

Gemeni

Trigonul Venus-Neptun de astăzi poate scoate la iveală artistul din tine. Imaginația ta este debordanță. Găsești soluții instinctiv, nu neapărat logic, aplicând creativitatea în chestiuni practice. Aveți o dorință mai puternică de a face și produce lucruri frumoase și este posibil să vă gândiți la modalități de a transforma visele în produse, sisteme sau planuri.

Rac

Tranzitul de astăzi Venus-Neptun inspiră compasiune, iertare și farmec. Este un moment excelent pentru iertare, fie că este vorba despre a-i ierta pe alții sau pe tine însuți pentru ceva din trecut care nu se va schimba. Sentimentele de acceptare vin ca o ușurare! Îți va fi mai ușor să te distrezi când renunți la gândurile sau așteptările negative.

Leu

Cu Venus și Neptun în armonie astăzi, poate fi un moment grozav pentru a-ți consolida relațiile.  Compasiunea curge mai natural și ești deschis să vezi partea pozitivă a oamenilor și a situațiilor. Poate exista mai multă tandrețe și blândețe în interacțiunile tale. Te simți bine să te bucuri de o evadare sănătoasă acum.

Fecioară

Venus se armonizează cu Neptun astăzi și există o șansă reală de a ajunge la o înțelegere cu cineva drag. Acest tranzit te încurajează să eliberezi tensiunea și să te bucuri de momentele frumoase ale vieții. Acceptarea, conversația sau feedback-ul unui partener sau prieten vă poate ajuta să vă relaxați. Există o energie bună pentru a vă exprima verbal grija și îngrijorarea și pentru a transmite un mesaj cald, chiar și cu Mercur retrograd. Acordați o atenție deosebită viselor cu ochii deschiși astăzi, deoarece s-ar putea să găsiți o soluție la o problemă de lungă durată.

Balanță

Imaginația ta se trezește în timp ce apreciezi lucrurile frumoase din viață. S-ar putea chiar să faci o conexiune sufletească acum, sau ai senzația că lucrurile se încadrează magic la locul lor. Probabil că te vei bucura de o relație puternică cu cineva din viața ta. Banii ar putea veni din surse neobișnuite sau ascunse, iar ideile legate de muncă sau sănătate te pot inspira.

Scorpion

Trigonul Venus-Neptun de astăzi te stimulează la niveluri spirituale. Calitățile fermecătoare și mai plăcute ale naturii tale par să câștige în cele din urmă, iar o temă blândă, idealistă, romantică sau visătoare poate face parte din aceasta. O mică distanță emoțională vă poate ajuta să evaluați o situație și să vă bucurați mai mult decât de obicei. Acest tranzit favorizează elementele spirituale și sociale ale vieții tale.

Săgetător

Lumea voastră interioară a fanteziei este vie astăzi, cu Venus într-un aspect armonios cu Neptun. S-ar putea să vă simțiți emoționat în legătură cu un secret pe care îl păstrați sau un sentiment de pace în legătură cu viața dvs. privată și ajungeți la o înțelegere a unei chestiuni delicate din trecut. Tranzitele de astăzi ajută la calmarea spiritelor și aduc lumina înțelegerii în inima ta. Rezultă că iertarea vine mai ușor.

Capricorn

Un trigon Venus-Neptun vă ajută să vă liniștiți în moduri subtile astăzi. Un prieten ar putea fi esențial pentru a pune totul în perspectivă, iar atenția cuiva îți ridică moralul. Iertarea vine de la sine. Dacă trebuie să construiți punți, este un moment bun să faceți acest lucru într-un mod blând, chiar indirect. Ești înclinat să apreciezi lucrurile pozitive și oamenii buni din viața ta.

Vărsător

Tranzitul de astăzi Venus-Neptun este ideal pentru a scăpa de stres. Vii dintr-un loc al intuiției, mai degrabă decât să-ți asculți temerile și, ca urmare, Crăciunul aduce liniște și pace. Un plus de farmec sau intriga te înconjoară astăzi într-un rol de conducere sau profesional și funcționează în avantajul tău. Gândirea financiară este excepțional de strălucitoare și ești încântat să găsești soluții la probleme.

Pești

Tranzitul de astăzi Venus-Neptun favorizează ideile interesante și exprimarea. Este deosebit de puternic pentru acceptare, înțelegere și iertare. S-ar putea să aveți o revelație importantă și poate implica să lăsați ceva să plece și apoi să vă puneți încrederea în univers că ceea ce vă părăsește își va găsi drumul. Cu siguranță, puterea ta de atracție este puternică cu Neptun în semnul tău armonizat cu Venus. Atragi dragostea și prietenia în viața ta prin interese intelectuale comune.

 

×