x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 13/14 decembrie 2014. Săgetătorii, micile vedete ale zilei!

Horoscop de weekend, 13/14 decembrie 2014. Săgetătorii, micile vedete ale zilei!

12 Dec 2014   •   20:04
Horoscop de weekend, 13/14 decembrie 2014. Săgetătorii, micile vedete ale zilei!
Berbec 
Sanatatea este vulnerabila, asa incat lasa treburile deoparte si odihneste-te. Iti sunt de folos o dieta potrivita, compania celor dragi, plimbarile usoare in aer liber. Posibil sa fii nevoit sa iti continui activitatea de la serviciu. Insa, bine ar fi sa apeleazi la un coleg sa iti tina locul, iar tu sa iti vezi de sanatate. O veste din strainatate te va bucura mult.

Taur
Relatiile sentimentale sunt tensionate. Posibil ca datorita bugetului comun sa apara discutii tensionate. Tu esti parcimonios, atent la fiecare banut cheltuit sau economisit, pe cand persoana iubita sau copiii au pretentii din ce in ce mai mari. Ar fi bine sa stabilesti clar o limita pana la care sa le accepti mofturile. Relaxeaza-te cu activitati dedicate unui hobby.

Gemeni
Sunt momente bune pentru a te ocupa de activitati gospodaresti. Membrii familiei s-ar putea sa iti dea peste cap planurile, deoarece vor sa te implice in cu totul altele. Bine este sa vezi despre ce este vorba si, in limita posibilitatilor, sa fii alaturi de ei. Dialogul deschis, sincer, rabdarea de a-i asculta pe ceilalti sunt instrumentele potrivite in aceste zile.

Rac
Mentalul iti este rascolit, asa incat ar fi bine sa vorbesti putin si sa asculti atent ce iti spun ceilalti. Exista de ceva vreme tendinta de a te gandi prea mult la problemele celorlalti, ingrijorandu-te astfel peste masura. Detaseaza-te, lasa-i in pace si ocupa-te mai mult de tine. O calatorie neasteptata iti va bucura si linisti sufletul.

Leu
Se intrezaresc cheltuieli neasteptate, fie pentru nevoile tale personale, fie pentru persoana iubita sau copii. Temerile legate de buget restrans sunt fondate, asa incat fii prudent si cheltuieste strictul necesar. Deloc intamplator faptul ca acum ai putini bani disponibili pentru mofturi, deoarece tendinta ta nativa de a oferi cu generozitate cadouri este mult prea mare. 

Fecioara
Starile tale de spirit sunt fluctuante. Ba vrei sa te implici in diverse treburi personale ramase restante, ba renunti si iti indrepti atentia spre treburile altora. Tendinta de a te irosi in activitati neimportante este la cote mari. Selecteaza-ti prioritatile si la nevoie cere ajutorul membrilor familiei. Cea mai potrivita companie, pentru zilele weekend-ului este alcatuita din cei dragi.

Balanta
Finalul acestei saptamani este potrivit odihnei si reevaluarii planurilor de viata. Este posibil ca un prieten apropiat sau o ruda sa te provoace la discutii aprinse. Ar fi bine sa vezi despre ce este vorba. Dialogul cu cei apropiati si de incredere iti va oferi informatii folositoare fie in domeniul profesional, fie in domeniul sanatatii. 

Scorpion
Foarte amestecate sunt relatiile cu prietenii la finalul acestei saptamani. Intalniri, dialoguri interesante, unii te sustin, altii mai putin. Neplacerile pot aparea de la principii de viata sau sistem de valori morale diferite. Dar si de la bani. Fii prudent, daca vine vorba de cheltuieli pentru prieteni sau daca iti cere cineva bani cu imprumut.

Sagetator
Esti o mica vedeta zilele acestea atat in anturajul familial, cat si in cel socio-profesional. Stralucesti oriunde te-ai afla, asa incat nu ai cum sa treci neobservat. Exuberanta de care dai dovada ii va molipsi si pe cei din preajma ta, insa nu pe toti. Unii s-ar putea sa te puna in situatii neplacute. Fii prudent la prestatia ta publica si vorbeste strictul necesar.

Capricorn
Esti atras de teme filozofice, largirea orizontului cunoasterii, dialogul cu oameni eruditi. Se recomanda prudenta, deoarece procesele mentale sunt ingreunate si foarte usor poti aluneca spre informatii false sau nefolositoare. Detaseaza-te de cotidian prin activitati culturale, alaturi de cineva drag. Viziteaza o expozitie de arta, vizioneaza o piesa de teatru sau un film amuzant. 

Varsator
Aspectele financiare comune cu altii sunt tema principala a acestui final de saptamana. Posibil sa apara cheltuieli neasteptate, fie pe taxe si facturi restante, fie pe mofturile celor dragi. Se recomanda chibzuirea atenta a bugetului. Foarte usor, ceilalti manifesta tendinta de a-ti cere bani cu imprumut, pentru o perioada nedeterminata de timp.

Pesti
Relationarea cu ceilalti este foarte importanta pentru tine in aceste zile. In primul rand, cu persoanele din anturajul profesional apar contexte provocatoare. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca esti foarte implicat in segmentul profesional, iar relatia cu el ai lasat-o de izbeliste. Pe undeva are dreptate, asa incat fii prudent si remediaza lucrurile.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×