x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 15/16 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 15/16 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Feb 2014   •   22:33
Horoscop de weekend, 15/16 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Ar fi bine sa te retragi in linistea casei si printre cei dragi la sfarsitul acestei saptamani. Totusi s-ar putea sa fii chemat la serviciu sau sa fii nevoit sa iti iei de lucru acasa. Dozeaza-ti eforturile pentru ca energia vitala este fluctuanta si este mai dificil sa te concentrezi sau sa comunici. Pe de alta parte nu se recomanda consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in special pe segmentele sistemului digestiv. Iti sunt benefice o dieta de sezon, hidratare suficienta si plimbari in aer liber acompaniat de cineva drag.

Taur
Este rost de intalniri amoroase, de petreceri sau de activitati creative si recreative alaturi de copiii tai sau ai altora. Totusi evita relatiile frivole sau compania persoanelor putin cunoscute sau cunoscute pentru extravaganta lor. Se pare ca oricata veselie ar fi in preajma ta, gandurile tale zboara la serviciu sau la relatiile cu persoanele cu functie. Detaseaza-te de tumultul din zona profesionala si fii prezent langa cei dragi. In relatia cu persoana iubita sau in relatia cu generatia tanara, chiar daca apar niscai nori ii poti indeparta cu putin efort si bunavointa.

Gemeni

Zilele weekend-ului sunt potrivite treburilor gospodaresti. Ai avea spor la curatenii generale, la reparatii sau la alcatuirea planurilor pentru reamenajarea decorului in care locuiesti. Totusi este bine sa faci doar acele treburi de rutina sau cele planificate mai demult. Nu se recomanda initierea unor proiecte locative noi. Membrii familiei iti sunt alaturi, dar exista posibilitatea aparitiei unor discutii tensionate, mai mult pe teme filozofice de viata decat pe chestiuni concrete. Fii deschis la ideile si nevoile celor dragi!

Rac
Sunt posibile mai multe deplasari pe distante scurte fie in vizita la rude, fie in interes de serviciu. De asemenea, comunicarea si relatiile cu ceilalti sunt la cote inalte. Fii prudent si vorbeste strictul necesar, pentru ca mentalul cotidian iti este rascolit si este mai dificil sa te exprimi din toate punctele de vedere. Duminica, relaxeaza-te alaturi de cei dragi. Pe de alta parte este posibil sa te gandesti la reluarea unor secvente de invatare pe teme diverse. Daca deja esti implicat in vreo forma de studiu si cercetare se contureaza examene si probe.

Leu

Zilele acestea se pare ca vei merge frecvent la cumparaturi. Este posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri din zona profesionala. Pe de o parte esti ingrijorat de salarizarea pe care o obtii in urma desfasurarii activitatilor profesionale, in cadrul unui serviciu oficial. Insa, pe de alta parte, partenerul de viata sau colaborarile in care esti implicat te sustin material si chiar si moral. Astfel iti poti folosi marinimia inascuta pentru a oferi mici cadouri si pentru cei dragi. Lasa temerile deoparte si bucura-te atat de castigurile tale, cat si de cumparaturi.

Fecioara

Finalul acestei saptamani iti favorizeaza treburile personale si anume cele legate de rearanjarea garderobei, de a urma un program de ingrijire corporala sau de a te ocupa de activitati dragi sufletului tau. Tendinta de a te implica in prea multe treburi deodata te duce la epuizare din toate punctele de vedere, de aceea fii prudent. Fii mai selectiv in relatii si in actiunile in care te implici, pentru ca risti sa te pierzi in maruntisuri neimportante.

Balanta

Bine ar fi sa te retragi din forfota cotidiana, dar undeva departe de casa, intr-un decor nou. Atat trupul, cat si sufletul tau au nevoie de ingrijiri speciale si mai ales de odihna. Se pot accentua neplacerile legate de sistemul digestiv, de aceea fii prudent la alimentatie si hidratare. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. Pe de alta parte, relatiile sentimentale sunt nesatisfacatoare, dar sunt momente pasagere. Ocupa-te mai mult de tine si lasa-i pe ceilalti sa isi traiasca viata cum cred ei de cuviinta.

Scorpion
Aceste zile sunt potrivite intalnirilor cu prietenii. Prin intermediul acestor persoane poti afla lucruri interesante despre casa si gradina spre exemplu, despre imbunatatirea relatiilor cu membrii familiei sau chiar exista si varianta sa fii ajutat sa iti vizitezi locurile natale sau rudele indepartate. Sigur ca exista si contradictii mai ales la nivel de conceptii si gandire intre tine si ceilalti, dar tocmai acestea alcatuiesc farmecul si ineditul acestui final de saptamana. Detaseaza-te de cotidian si bucura-te de prezenta celor dragi.

Sagetator
Se anunta evenimente cu multa lume, fie la serviciu, fie acasa, alaturi de rude si prieteni. Lumina reflectoarelor este atintita asupra ta si ti se observa fiecare gest sau vorba. Este adevarat cu poti multumi cu prestatia ta doar o parte a celor intalniti in aceste zile, insa oricum vei lasa o amprenta importanta asupra fiecaruia. Bine este sa fii echidistant fata de tot si toate si sa vorbesti numai in cunostinta de cauza. Este rost si de altercatii cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii oficiale, de aceea fii prudent.

Capricorn
Datorita unor discutii aprinse pe tema banilor si bunurilor, avute zilele trecute cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri, fiinta ta are nevoie la acest final de saptamana de o revigorare, atat la nivel mental, cat si fizic. Totodata ar fi bine sa iti reevaluezi conceptiile si filozofia de viata vizavi de bani si bunuri, mai ales cele impartite cu altii. Sunt momente bune pentru a vizita o expozitie de arta, a viziona o piesa de teatru sau pur si simplu de a contempla obiecte de arta. Vestile din si despre strainatate sunt o alta tema interesanta.

Varsator
Capitolul financiar domina la finalul acestei saptamani. In principal este vorba despre banii si bunurile pe care le folosesti si administrezi impreuna cu altii: partenerul de viata sau colaboratorii profesionali. Cheltuielile legate de facturi, taxe sau mosteniri sunt la ordinea zilei. Esti tentat sa amani unele plati sau datorii, insa evita aceasta atitudine. Risti sa se adune prea multe cheltuieli si pe deasupra atragi si oprobriul celor apropiati. Priveste dincolo de aparentele cotidiene, la insemnatatea evenimentelor in care esti implicat.

Pesti
Prima parte a zilei de sambata iti poate aduce treburi stringente la serviciu sau acasa sa fie nevoie sa te ocupi mai mult tu singur de cele necesare intregii familii. Evita eforturile mari, pentru ca organsimul iti este obosit si are nevoie de ceva mai multa odihna. Se pot ivi discutii aprinse cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. Mentalul tau parca refuza sa comunice cu ceilalti sau sa fie atent la ce se petrece in afara fiintei tale si astfel apar discrepantele in toate tipurile de relatii.
Deschide-te catre ceilalti si fii alaturi de ei in mod neconditionat.
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×