x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 17 - 18 aprilie. Vărsătorii reușesc să se relaxeze cu adevărat

Horoscop de weekend, 17 - 18 aprilie. Vărsătorii reușesc să se relaxeze cu adevărat

16 Apr 2021   •   12:52
Horoscop de weekend, 17 - 18 aprilie. Vărsătorii reușesc să se relaxeze cu adevărat
Sursa foto: Hepta

Berbec

Nu știi la ce să te aștepți de la viitor, așa că weekendul acesta ai o stare generală de neliniște Faci o schimbare importantă în viața ta.

Taur

Este posibil să intri într-un conflict cu o persoană importantă din viața ta. Totuși, reușești să renunți la orgoliu și să asculți mai mult ce are de spus persoana din fața ta.

Gemeni

Weekendul acesta este despre muncă și despre timp petrecut în compania propriei persoane. Reușești să îți pui ordine în gânduri și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Rac

Petreci timp în compania prietenilor și te bucuri de discuții foarte interesante. Astfel, în acest weekend, începi să îți schimbi perspectiva asupra lucrurilor.

Leu

Weekendul acesta începi să analizezi cu mai multă atenție deciziile pe care le-ai luat de-a lungul timpului. Pe de altă parte, începi să privești cu mai mult optimism spre viitor.

Fecioară

Iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și te bucuri de timpul liber pe care îl ai. Reușești să îți reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Balanță

Ai o mulțime de lucruri de făcut și simți că nu îți ajunge timpul pe care îl ai la dispoziție. Este recomandat să ceri ajutorul celor din jur.

Scorpion

Weekendul acesta este despre timp de calitate petrecut în compania persoanei iubite. Te bucuri de fiecare moment și te încarci cu energie pozitivă.

Săgetător

În acest weekend, înveți să îți analizezi mai bine cuvintele înainte să le rostești. Vrei ca relațiile cu cei din jurul tău să se îmbunătățească.

Capricorn

Reușești să îți faci un plan de acțiune bine pus la punct când vine vorba de ceea ce îți dorești de la viitor. Începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Vărsător

Ai parte de un weekend cu adevărat relaxant. Te bucuri de fiecare moment de liniște și chiar reușești să îți petreci mare parte din timp în natură.

Pești

Weekendul acesta este dedicat pasiunilor. Reușești să te organizezi, astfel încât să acorzi atenție și pasiunilor pe care le ai, dar să petreci și timp cu persoanele importante din viața ta.

×