x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 29-30 iulie 2017. Ce surprize au pregătit astrele în ultimul weekend din luna iulie!

Horoscop de weekend 29-30 iulie 2017. Ce surprize au pregătit astrele în ultimul weekend din luna iulie!

28 Iul 2017   •   19:06
Horoscop de weekend 29-30 iulie 2017. Ce surprize au pregătit astrele în ultimul weekend din luna iulie!
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 29-30 iulie 2017. Ce surprize au pregătit astrele în ultimul weekend din luna iulie!

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Ar trebui să fii răbdător și să nu te pripești în luarea unor decizii. Deși ești foarte entuziasmat de un nou lucru apărut în viață ta, nu strică să fii puțin cumpătat și să aștepți puțin înainte de a face pasul important.

Duminică: Ziua de duminică aduce foarte multă acalmie în plan afectiv. Te vei simți în largul tău în mijlocul celor apropiați și îți vei reîncărca bateriile pentru o nouă zi de luni, care se anunța a fi destul de aglomerată.

Taur

Sâmbătă: Nu auzi vești foarte bune. Simți că nimic nu îți iese conform planurilor și ai tendința de a porni conflicte din senin. Relaxează-te și nu lasă părerile unora din jurul tău să se te influențeze negativ și să te deprime.

Duminică: Ziua aceasta îți aduce multă inspirație. Ai idei foarte bune și ești gata să le pui în aplicare. Sunt posibile unele tensiuni în relație, dar cu puțină înțelegere, totul se va rezolvă fără probleme.

Gemeni

Sâmbătă: Este o zi perfectă pentru distracție și pentru relaxare. Profită la maxim de clipele de liberate și petrece cât mai mult timp în compania celor dragi. Nu lasă gândurile negative să îți strice starea de spirit și privește cu optimism către viitor.

Duminică: Unele probleme cu o persoană față de care ai sentimente puternice te pot indispune. Primești un sfat valoros de la o persoană, care te va ilumina într-o problemă care te apăsa de ceva timp.

Rac

Sâmbătă: Te simți indispus sâmbătă și ai dori să vezi gesturi de atenție din partea familiei și a persoanei iubite. Vrei să fii în această zi centrul Universului, dar atitudinea ta nu pare să fie pe placul celor din jur.

Duminică: Ziua de azi aduce unele discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Ești mai încăpățânat decât de obicei și vrei să îți impui punctul de vedere cu orice preț într-o problemă de familie.

Leu

Sâmbătă: Vrei doar să te odihnești și să profiți de clipele de liniște. Te gândești să pleci într-o călătorie sau să îți găsești un nou hobby.

Duminică: Această zi vine cu griji în plan financiar. Simți că nu ai destui bani și că vrei o schimbare la locul de muncă. Problemele legate de bani pot duce la o ceartă, așa că mare atenție ce spui azi!

Fecioară

Sâmbătă: Te simți apreciat și o persoană din anturajul tău chiar îți cere sfatul într-o problemă destul de delicată. Spre seară, există riscul că un eveniment neprevăzut să te supere.

Duminică: Te gândești la familie și la planuri de viitor. Te supără unele dificultăți în planul financiar, însă nu ar trebui să te stresezi prea tare. Vei depăși cu bine aceste momente mai delicate.

Citeste aici intreg horoscopul

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop de weekend