x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 3-4 iunie 2017. Vei descoperi astăzi că nu prea te poți baza pe prieteni

Horoscop de weekend 3-4 iunie 2017. Vei descoperi astăzi că nu prea te poți baza pe prieteni

02 Iun 2017   •   19:10
Horoscop de weekend 3-4 iunie 2017. Vei descoperi astăzi că nu prea te poți baza pe prieteni
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 3-4 iunie 2017. Primul weekend al lunii iunie va aduce relaxare pentru unii nativi, dar tensiune pentru alții. Nativii unei anumite zodii vor fi puși în situația de a fi mințiți în viață.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Ai foarte mare grijă cum te comporți cu o persoană care nu se află într-o stare prea bună. Fii atent ce vorbe spui pentru a nu-i agrava starea și a-l duce în depresie.

Duminică: Ești pus în postura de învăța lucruri noi. Deși la început te simți incomod, progresele apar repede și noile abilități își aduce numai mulțumiri. Nu te sfii să recunoști că nu știi!

Taur

Sâmbătă: Vei descoperi astăzi că nu prea te poți baza pe prieteni. Nici măcar cel mai apropiat amic nu va fi aproape de tine, însă trebuie să ai mare grijă și să nu te enervezi, pentru a nu-ți strica ziua mai tare.

Duminică:  Banii constituie o problemă stringentă și în lipsa lor apar și discuțiile cu persoanele apropiate. Aveți grijă să nu vă certați serios, chiar în momente în care ar trebui să vă sprijiniți reciproc. Dacă lucrați împreună, veți reuși să depășiți orice impas!

Gemeni

Sâmbătă:  Bucură-te de vreme și încarcă-ți bateriile direct de la soare. Ai nevoie de atingerea sa caldă pentru a râde cu toată inima și a te bucura de viață.

 Duminică: Profită de statutul pe care l-ai căpătat la serviciu pentru a ajuta un prieten mai vechi, aflat într-o situație mai complicată decât ați crezut. Analizează bine care sunt riscurile înainte de a lua o decizie.

Rac

Sâmbătă:  Ai suficientă experiență pentru a rezolva problema care apare astăzi. Vei reuși să depășești cu brio acest moment mai puțin plăcut, ajutat tocmai de vocea ta interioară, care îți dă cele mai bune direcții.

Duminică: O persoană de sex opus te soarbe din priviri însă nu știe cum să facă primul pas. Nu ar fi rău să îi dai un indiciu, cât de mărunt, dacă te interesează sau nu.

Leu

Sâmbătă: Ai o sumă de bani mai consistentă la dispoziție, dar asta nu înseamnă că trebuie să arunci cu banii în stânga și în dreapta. Cel mai bine ar fi să pui deoparte sau să achiți datoriile mai vechi.

Duminică: Primești o propunere interesantă de afaceri din partea unei persoane sau companii cu care ai mai colaborat, însă nu ești sigur dacă ar trebui să o accepți. Nu este nici o rușine în a cere sfatul unei persoane mai experimentate.

Fecioară

Sâmbătă: Nu mai sta în casă și bucură-te de această mini-vacanță! Vei vedea că lucrurile cu adevărat minunate se petrec în afara propriului cămin. Poți cunoaște persoane foarte interesante.

Duminică: Încă nu îndrăznești să îi faci o propunere concretă persoanei la care te tot gândești în ultimele zile. Nu te speria, mai ai nevoie doar de puțin timp înainte de a acționa. Chiar dacă ți se pare riscant, ascultă-ți inima si nu vei da greș.

 

Citeste AICI intreg horoscopul

https://huff.ro/horoscop/horoscop-de-weekend-3-4-iunie-2017-o-zodie-va-fi-mintita-in-fata-128152/2

×
Subiecte în articol: horoscop