x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 5/6 iulie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 5/6 iulie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Iul 2014   •   23:51
Horoscop de weekend, 5/6 iulie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile parteneriale si colaborarile socio-profesionale in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile altercatii si chiar redefinirea termenilor si conditiilor desfasurarii acestora. Bine ar fi sa renunti la activitatile comune cu altii care te obosesc sau care nu se desfasoara dupa gustul tau. Este adevarat ca trebuie sa accepti si conditiile celorlalti, insa cu masura.

Taur
Chiar daca sunt zile libere, tu esti tentat fie sa iti continui munca de la serviciu, fie sa te ocupi de treburile de rutina ale casei. Fii prudent in relatiile colegiale, deoarece exista multe tensiuni si situatii controversate. Se pare ca ai mult de lucru, insa dozeaza-ti eforturile. Santatea este vulnerabila, avand nevoie de ingrijiri speciale. Totusi evita, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si tratamentele alopate. Odihneste-te si plimba-te in aer liber.

Gemeni
Se conturează distractii, dar si tumult amoros. Iti sunt favorizate iesirile cu prietenii, activitatile recreative, dar si hobby-urile. Depinde doar de tine sa gestionezi situatiile conflictuale ivite in plan sentimental. Posibil sa primesti reprosuri de la persoana iubita sau, in functie de caz, de la copii, legate de faptul ca esti prea mult preocupat de tine. Distribuie-ti eforturile astfel incat sa te ocupi de toata lumea draga si apropiata tie.

Rac
Se contureaza intalniri cu membrii familiei, cu rudele, dar si treburi gospodaresti. Se recomanda prudenta in dialogurile cu persoanele mentionate, deoarece izul conflictului se simte in aer. Sunt momente bune pentru a-ti alcatui planuri de viitor, legate de imbunatatirea conditiilor din casa in care locuiesti. Achizitionarea unor bunuri patrimoniale este o alta tema de interes cumun cu cei apropiati.

Leu
Mentalul iti este foarte agitat zilele acestea. In preajma ta va veni multa lume, care doreste sa vorbeasca cu tine multe si marunte. Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, de aceea ar fi bine sa vorbesti cat mai putin. De asemenea evita sa oferi sfaturi si solutii pentru problemele altora. Foarte usor se pot isca discutii contradictorii pe teme insignifiante. Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente.

Fecioara
Capitolul financiar este preocuparea ta majora de la finalul acestei saptamani. Pe de o parte primesti bani, cel mai probabil din munca desfasurata la serviciu. Insa, pe de alta parte si cheltuielile apar imediat. Selecteaza-ti prioritatile si evita cumparaturile nefondate. Tendinta de cheltui mult este la cote mari, dar ai sanse sa achizitonezi lucruri de buna calitate si pe care le vei folosi mult timp de acum incolo.

Balanta
Ai multa energie zilele acestea. De aceea ar fi bine sa iti faci ordine in treburile personale, sa te ocupi doar de ceea ce te privesti si sa ii lasi in pace pe ceilalti. Esti tentat sa te implici in mai multe treburi deodata, riscand sa nu duci la bun sfarsit nici una. Iti sunt favorizate tratamentele de ingrijire corporala, exercitiile fizice usoare, dar si relationarea cu specialisti in dezvoltare personala.

Scorpion
Potrivit ar fi sa te ingrijesti mult si sa fii cat mai discret in peisajul acestor zile. Sanatatea este vulnerabila si se pot accentuta diverse afectiuni. Recomandabil este sa te ocupi doar de treburi usoare, de rutina. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Fii atent si la relatiile colegiale si la cele cu persoanele din anturajul apropiat. Discretia, tacerea si ascultarea vocii tale interioare iti sunt cei mai mari aliati.

Sagetator
Relatiile cu prietenii, protectorii, dar si cele sentimentale te solicita mult. Foarte dificil este sa stabilesti clar o granita intre prietenie si iubire. De aceea tine-te departe si de una si de alta. Posibil sa apara discutii aprinse, chiar conflicte in toate regula cu unii prieteni sau cu unele persoane care te-au sustinut pana acum. Este bine sa te desprinzi de persoanele care iti pun bete in roate.

Capricorn
Esti inconjurat de multa lume la sfarsitul acestei saptamani. Poate fi vorba despre reuniuni familiale, dar si despre reuniuni cu persoane de vaza ale mediului socio-profesional in care iti desfasori activitatea profesionala. Exista un soi de respingere a autoritatii persoanelor cu care vii in contact. Se recomanda prudenta, deoarece foarte usor iti poti strica imaginea publica si chiar iti poti compromite pozitia sociala.

Varsator
Sunt zile bune pentru a lua legatura cu persoanele aflate in tari straine sau pentru a face planuri de calatorie. Totusi se pot ivi obstacole in tot ce este legat de strainatate. De asemenea, segmentul educational este scos la suprafata. Fie este nevoie sa iti completezi studiile necesare obtinerii unui loc de munca, fie pur si simplu ti se iveste ocazia studierii unei teme care te intereseaza de mult.

Pesti

Cheltuielile comune cu partenerul de viata, colaboratorii profesionali sau cu rudele sunt accentuate. Posibil sa platesti facuturi restante sau datorii de pe urma actiunilor celorlalti. Fii prudent, cand vine vorba de a da tu bani pentru altii. Este o perioada in care regimul banilor este afectat. Exista risc de pierderi sau furt prin neglijenta. Detaseaza-te de problemele altora si ocupa-te mai mult de tine.

Astrolog Anca Gordin Stoica 
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


Citeste si
Care sunt cei mai periculoși șoferi, în funcție de zodie?

HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?

×