x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 6/7 decembrie 2014. Pești, relații tensionate cu membrii familiei

Horoscop de weekend, 6/7 decembrie 2014. Pești, relații tensionate cu membrii familiei

06 Dec 2014   •   09:06
Horoscop de weekend, 6/7 decembrie 2014. Pești, relații tensionate cu membrii familiei
Berbec 
In relatiile cu anturajul apropiat vor interveni discutii aprinse, pe seama faptului ca aveti opinii diferite. Foarte usor se pot incheia definitiv relatii in aceste zile. Fereste-te de a oferi prea multe explicatii vizavi de planurile tale sau de noile tale conceptii despre lume si viata. O calatorie neasteptata iti poate aduce informatii pretioase.

Taur
La capitolul financiar se intrezareste un final de etapa de castig din munca desfasurata la serviciu. Poate fi vorba despre primirea unei sume de bani aferenta muncii depuse candva, dar pot intra in discutie si modificari ale conditiilor de munca, ce vor atrage dupa sine si modificari salariale. Insa, deocamdata beneficiezi de sprijin material de la altii.

Gemeni
Sunt momente bune pentru a-ti trasa noi planuri de viata, a renunta la relatii, obiceiuri, situatii care nu iti mai sunt de folos. Ceilalti te sustin, iti ofera sfaturi si idei bune, insa ar fi bine sa te bazezi pe propria ta voce interioara. Emotivitatea este accentuata, de aceea este mai dificil sa vezi lucrurile obiectiv in aceste zile. Detaseaza-te si bucura-te de prezenta celor dragi.

Rac
Sunt zile bune pentru meditatie, meloterapie, dialoguri tainice cu cineva drag si de incredere. Posibil sa afli din segmentul profesional, informatii care sa iti tulbure linistea, insa nu ai de ce sa te ingrijorezi. Traversezi o perioada in care stralucesti in plan profesional si sigur ca astfel apar personaje care vor sa fure din stralucirea ta. Insa, tu continua in mod curajos!

Leu
Se pare ca la sfarsitul acestei saptamani, relatiile cu prietenii, sustinatorii vor cunoaste un final de etapa. Este bine sa te indepartezi de persoanele care doar pretind ca iti sunt alaturi sau care, sub masca sustinerii proiectelor tale profesionale, de fapt profita si iti ingreuneaza munca. Relaxeaza-te alaturi de persoana iubita, de copii sau ocupa-te de un hobby.

Fecioara
Zilele acestea iti aduc in preajma multa lume, atat persoane din segmentul profesional, cat si din cel familial. Exista multa tensiune, mai ales in relatiile familiale, de aceea fii prudent. Sunt momente in care ai sanse sa iti redefinesti prioritatile, sa finalizezi o etapa profesionala, orientandu-ti de acum incolo, eforturile si atentia catre membrii familiei. 

Balanta
Finalul acestei saptamani este potrivit activitatilor de invatare, celor culturale, dar si de relationare cu persoane straine. Sunt momente bune de a-ti imbunatati bagajul educational, fie participand la cursuri de weekend, discutand cu persoane scolite in diverse domenii, fie calatorind in locuri deosebite. Fereste-te sa vorbesti prea mult si sa emiti pareri.

Scorpion
Este bine sa analizezi pe indelete bugetul veniturilor si cheltuielilor. Exista sanse de rezolvare a unei chestiuni financiare care treneaza demult. Poate fi vorba despre achitarea unei datorii, despre plata unei mosteniri sau despre primirea unei sume consistente de bani in urma eforturilor depuse intr-o colaborare profesionala. De evitat in aceste zile, cheltuielile nefondate. 

Sagetator
Se pare ca la sfarsitul acestei saptamani te hotarasti sa inchei o relatie parteneriala sau o colaborare profesionala, care ti-a adus numai neplaceri. Fii prudent si mai asteapta cateva zile, pana trece aceasta euforie a momentului. Este adevarat ca unele personaje iti pun bete in roate, dar este dificil sa fii acum obiectiv si sa depistezi despre cine este vorba. 

Capricorn
Sanatatea este vulnerabila pe segmentele ficatului, soldurilor, coapselor și sistemului respirator. Activitatea profesionala te-a obosit mult, iar acum acest lucru se repercuteaza asupra intregului organsim. Odihneste-te, lasa grijile deoparte si la nevoie consulta un specialist in sanatate. Evita conflictele colegiale si ocupa-te numai de atriburiile care iti revin la locul de munca.

Varsator
Zilele acestea se pare ca vei fi nevoit sa te imparti intre persoana iubita, copii si prieteni. Dorinta ta de a fi mai mult alaturi de altii, in detrimentul celor dragi te poate conduce spre destramarea definitiva a unei relatii sentimentale. Este bine sa fii mai atent la capitolul amoros, deoarece daca acum exista fisuri in astfel de relatii, acestea vor lua amploare.

Pesti
Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, pentru ca tu esti preocupat mai mult de imaginea ta publica, relatiile socio-profesionale si de performantele pe care le poti obtine in campul muncii. Totusi, un membru al familiei iti poate solicita ajutorul moral sau material. Recomandabil este sa fii alaturi de familie, deoarece sclipiciul din domeniul profesional este pasager. 

Astrolog Anca Gordin Stoica
 Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×