x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 7/8 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 7/8 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Iun 2014   •   21:34
Horoscop de weekend, 7/8 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Sambata ar fi nevoie sa iti continui activitatea de la serviciu, insa fii prudent. Organsimul iti este obosit si trebuie sa il ingrijesti cum se cuvine. Partenerul de viata sau colaborarile profesionale iti vor solicita deopotriva prezenta si sprijinul. Selecteaza-ti prioritatile si dozeaza-ti eforturile. Sunt posibile discutii aprinse si neplaceri serioase de la banii, bunurile sau favorurile pe care le obtii de la serviciu.

Citeste si HOROSCOPUL VACANTELOR 2014

Taur
Multa treaba te asteapta in acest weekend. Fie ca este vorba despre continuarea activitatii profesionale, fie ca trebuie să te ocupi de treburile domestice, selecteaza-ti prioritatile si nu forta nota. Oboseala acumulata in ultima vreme iti va da batai de cap. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Alterneaza orele de munca cu cele de odihna si hraneste-te sanatos. Fii prudent in relatiile colegiale!

Gemeni
Relatia cu persoana iubita este pusa sub lupa zilele acestea. De asemenea si relatia ta cu generatia mai tanara decat tine sau cu copiii in general vor cunoaste rasturnari de situatie si tensiuni pe alocuri. Este bine sa faci un pas inapoi, sa nu raspunzi la provocari si sa te detasezi de tumultul afectiv. Gama de emotii pe care s-ar putea sa o parcurgi este foarte variata. Ai incredere ca pronia divina vegheaza asupra ta si te ajuta cand te astepti mai putin.

Rac
Se intrezaresc multe activitati domestice. Te poti ocupa cu succes de reparatii curente, reamenjari interioare sau de alcatuirea planurilor marete in privinta achizitionarii unor bunuri de patrimoniu. Totusi sunt posibile neplaceri legate de prieteni. Acestia, fie te solicita prea mult si de aici iti ramane putin timp pentru a te ocupa de casa si familie, fie iti ofera sfaturi care vin in totala contradictie cu nevoile tale familiale. Ocupa-te pe indelete de casa si familia ta.

Leu
Zilele acestea vei fi inconjurat de rude si prieteni apropiati. Schimbul de informatii este la cote inalte, venind catre subiecte care iti vor fi de folos in domeniul socio-profesional in care activezi. Calatoriile pe distante scurte, fie in scop profesional, fie de agrement sunt alte aspecte demne de luat in calcul la finele acestei saptamani. Fii prudent in vorbe si fapte, deoarece exista un risc crescut de sfada cu toata lumea.

Fecioara
Banii sunt tema principala a acestor zile. Din munca pe care o desfasori la serviciu s-ar putea sa primesti salariu, o prima sau niscai favoruri. Insa asa cum vin, se si consuma foarte repede. Se pare ca deja ai liste de cheltuieli programate de mult. Dramuieste-ti fiecare ban si evita cheltuielile nefondate. S-ar putea sa fii nevoit sa platesti calatorii in strainatate sau programe de studiu in cadrul unei institutii oficiale.

Balanta
Ar fi bine sa iti planifici activitati dragi sufletului tau. Mergi la un tratament de ingrijire corporala, la un masaj, la o sala de gimnastica sau hoinareste cu un prieten drag prin locurile preferate. Emotivitatea este la cote mari si astfel reactiile tale sunt greu de controlat. Linisteste-te, detaseaza-te de problemele altora si evita provocarile de orice fel. La tine se afla marul discordiei si ar fi bine sa nu-l oferi si altora.

Scorpion
Astrele iti recomanda odihna, detasare de tumultul cotidian si plimbari in aer liber. Sanatatea este vulnerabila in special pe segmentele aparatului renal si pe cele ale capului. Totusi, pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, intrucat exista un risc crescut de erori greu de remediat. Linistea si alinarea iti pot veni de la partenerul de viata sau de la cineva din anturajul profesional.

Sagetator
Relatiile cu prietenii iti vor aduce mult zgomot zilele acestea. Discutiile aprinse si intalnirile se amesteca intr-un carusel greu de inteles sau tinut in frau. De unii prieteni chiar te poti desparti definitiv. De asemenea si relatiile cu persoanele considerate pana nu demult protectori sau sustinatori ai proiectelor tale sunt tensionate. Este bine sa te bazezi doar pe tine si sa eviti sa vorbesti prea mult in public. Dar nici in particular nu divulga cuiva secretele tale.

Capricorn
Aparitiile tale publice din acest weekend vor lasa amprente puternice asupra celorlalti. Esti tentat sa te opui oricaror reguli, restrictii sau norme stabilie de altii, in special de sefi sau de autoritati mai mult sau putin oficiale. Evita provocarile, tempereaza-ti reactiile si alege-ti cuvintele cu grija. Exista un risc crescut de stricarea imaginii in ochii celorlalti si chiar a pozitiei sociale. Persoana iubita sau copiii te pot ajuta din plin.

Varsator
Finalul acestei saptamani este potrivit activitatilor culturale, discutiilor filozofice si relationarii cu persoanele aflate in strainatate. Se recomanda prudenta, deoarece exista un risc crescut de tensiuni si neintelegeri verbale. Daca esti nevoit ca calatoresti, verifica totul pe indelete. Membrii familiei iti sustin demersurile legate de imbogatirea bagajului tau informational, insa bine ar fi sa le acorzi si lor din timpul tau pretios.

Pesti
Se contureaza discutii legate de bani, bunuri folosite si administrate in comun cu altii. De asemenea achitarea facturilor restante sau planurile de investitii financiare sunt alte teme importante si care iti vor lua mai multe zile de acum incolo. Fii chibzuit vizavi de tot ce tine de bani si mai ales cheltuieste strictul necesar. Posibil ca partenerul de viata, o ruda sau colaboratorii profesionali sa iti ceara sprijin material. Acorda-l cu prudenta!

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×