x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 8/9 noiembrie 2014. Vărsător - zile bune pentru distractii, petrecerea timpului cu persoana iubita sau copiii

Horoscop de weekend, 8/9 noiembrie 2014. Vărsător - zile bune pentru distractii, petrecerea timpului cu persoana iubita sau copiii

07 Noi 2014   •   21:07
Horoscop de weekend, 8/9 noiembrie 2014. Vărsător - zile bune pentru distractii, petrecerea timpului cu persoana iubita sau copiii
Berbec 
Este rost de intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Se vehiculeaza in preajma ta subiecte interesante fie din segmentul profesional, fie din cel financiar. S-ar putea sa primesti sfaturi bune pentru a-ti rotunji veniturile din activitati parteneriale. Calatoriile pe distante scurte, fie in scop profesional, fie de agrement sunt alte teme de luat in calcul la finalul acestei saptamani.

Taur
Sunt posibile cheltuieli, atat pentru cele necesare traiului zilnic, cat si pentru nevoile sau mofturile partenerului de viata. Este bine sa te rezumi la cheltuieli strict necesare, deoarece bugetul disponibil este limitat. Totusi vei primi si vesti legate de imbunatatirea veniturilor tale din segmentul colaborarilor. Duminica alcatuieste-ti planul de activitati pentru intreaga saptamana urmatoare.

Gemeni
Multitudinea de stari de spirit pe care le manifesti in aceste zilele, pe de o parte te va obosi mult, pe de alta insa, va crea tensiuni in relatiile cu ceilalti. Controleaza-ti reactiile si evita sa ii provoci pe altii din te miri ce. Sunt momente favorabile pentru a merge la un salon de infrumusetare, de ingrijire corporala sau pentru a hoinari prin locurile preferate. Inconjoara-te de oameni dragi si de incredere.

Rac
Sunt zile bune pentru odihna, detasare de cotidian si meditatie la sensul vietii. Sanatatea este vulnerabila, de aceea alimenteaza-te corect si odihneste-te mai mult. Datorita unor rude s-ar putea sa fii nevoit sa iti faci planuri alaturi de ele. Informatiile primite din partea acestor persoane te vor pune pe ganduri. Sunt momente pasagere, pe care cu putin efort, bunavointa si umor le vei depasi foarte bine. 

Leu
Se contureaza intalniri si dialoguri cu prietenii, dar si membrii familiei iti pot fi alaturi in aceste zile. Se pare ca primesti sustinerea si aprecierea celor apropiati, insa doar pe moment. Bucura-te de intalnirea cu ceilalti, dar evita sa iti divulgi planurile de viitor sau sa vorbesti prea mult. Sanatatea iti este vulnerabila in special pe sistemul osos si articular. Ingrijeste-te mai mult! 

Fecioara
Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma multa lume, atat acasa, printre cei dragi, cat si in domeniul socio-profesional in care activezi. Oricum vei fi nevoit sa cheltuiesti, fie pe cadouri pentru altii, fie pe cumparaturi necesare traiului tau cotidian. Insa este posibil ca si tu la randul tau sa primesti bani sau bunuri, ba chiar si informatii legate de cresterea veniturilor tale in viitorul apropiat.

Balanta
Zilele acestea sunt favorabile asimilarii informatiilor din domenii variate, relationarii cu persoanele aflate in strainatate sau participarii la seminarii si cursuri scurte pe teme filozofice si spirituale. Esti comunicativ, ai farmec si astfel usor poti lega prietenii noi sau te poti face remarcat intr-un grup total necunoscut pana acum. Ar fi bine sa te gandesti la un plan de calatorie.

Scorpion
Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii pe tema banilor si bunurilor administrate si folosite in comun. Afli informatii, tainuite bine pana acum, legate de cheltuieli facute de altii in numele tau sau bazandu-se pe ajutorul tau material neconditionat. Este bine sa lamuresti lucrurile si sa stabilesti clar limite pana la care ceilalti pot profita de tine. Sa ai in vedere si achitarea datoriilor de orice fel.

Sagetator
Relatiile parteneriale pot intampina neplaceri la finele acestei saptamani, datorita prietenilor sau datorita implicarii tale excesive in activitatile socio-profesionale. Pe de o parte, partenerul de viata iti solicita prezenta, dar si sprijinul material. Pe de alta parte, colaboratorii iti reproseaza ca faci lucrurile de unul singur in contextul activitatilor comune cu acestia, fara sa tii cont si de parerile lor. Fii prudent si lamureste corect situatiile.

Capricorn
Esti tentat sa iti continui activitatile profesionale de la serviciu sau sa te implici mult si bine in treburile de rutina ale casei. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, deoarece organsimul tau este slabit. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Sunt momente pasagere. Iti poti imbunatati starea generala prin odihna, dieta, plimbari in aer liber.

Varsator
Sunt zile bune pentru distractii, petrecerea timpului cu persoana iubita sau copiii. Planurile din aceste zile iti pot fi zadarnicite de indatoririle profesionale, care intervin pe neasteptate. Este bine sa iti aranjezi programul, astfel incat sa aloci suficient timp si pentru cei dragi. Posibil sa apara tensiuni in dialoguri, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine.

Pesti
Ai succes la treburi gospodaresti si in relatiile cu membrii familiei. Chiar daca esti preocupat de teme filozofice, de instruirea ta printr-un curs sau de calatorii indepartate, sufletul tau isi doreste odihna si compania celor dragi. Ti-ar prinde bine sa te implici zilele acestea in pregatirea conservelor de iarna, in curatenii generale sau sa discuti cu membrii familiei despre planuri domestice. 

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×