x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul eclipsei de Lună în Scorpion din 5 mai 2023: Cum va afecta fiecare zodie în parte?

Horoscopul eclipsei de Lună în Scorpion din 5 mai 2023: Cum va afecta fiecare zodie în parte?

de Andreea Tiron    |    02 Mai 2023   •   19:37
Horoscopul eclipsei de Lună în Scorpion din 5 mai 2023: Cum va afecta fiecare zodie în parte?
Sursa foto: Hepta

Eclipsa de Lună din Scorpion este ultima pe care o vom experimenta pentru următorii opt ani. Acest fapt nu validează doar importanța acestei eclipse de Lună, ci și alinierea ei cu Nodul Sud al Karmei. Din punct de vedere emoțional, aceasta este o eclipsă fără restricții, așa că reflectați la ceea ce sunteți gata să eliberați și să transformați. Energiile reziduale care nu ne mai servesc dispar, iar ciclurile karmice sunt rupte.

Scorpionul ne ajută în procesul de înțelegere a celor mai profunde părți ale inconștientului nostru. Aici ne întâlnim față în față cu umbrele noastre și ni se oferă oportunitatea de a evolua la nivel interior. Atenție! Înainte de a se ridica din cenușă ca pasărea Phoenix, trebuie să existe o moarte a sinelui identificat de ego, așa că nu vă fie teamă să înfruntați ceea ce iese la suprafață în acest moment.

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Berbec

Sub influența eclipsei de Lună din Scorpion și a lui Marte, stăpânul vostru înflăcărat, se activează a patra casă a căminului, familiei și sentimentelor cele mai intime, confirmând greutatea emoțiilor voastre în acest moment. Luna va sta vizavi de Soare, Uranus și Mercur retrograd în Taur, oferind oportunitatea de a vă elibera de o sursă nesigură și/sau din zona de confort toxică. Reflectați asupra sentimentului dvs. de stabilitate și asupra valorilor pe care le-ați compromis fără să știți de dragul unei persoane apropiate.

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Taur

În ciuda schimbărilor neașteptate care ți-au forțat personalitatea fixă ​​să se adapteze, această eclipsă te va echilibra.  Îți revii ușor și te împaci cu părțile din tine pe care le-ai anulat pentru a menține o conexiune superficială. Ți-au influențat aceste angajamente sentimentul de securitate și libertatea individuală? Dacă această relație, fie ea de prietenie sau amoroasă, nu mai înflorește și nu mai are valoare pentru tine, este timpul să fii sincer cu tine însuți.

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Gemeni

Ce te inspiră în fiecare zi? Acestă eclipsă te forțează să renunțați la presiunile și/sau nevoia de perfecționism. Uită de vechile obiceiuri, abandonează rutina și fă pace cu noua ta personalitate. Liniștea ta sufletească merită.

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Rac

Ceea ce simți sunt doar resentimente sau mai mult decât atât? Reconectează-te cu copilul tău interior, deoarece această eclipsă de lună va aduce conștientizarea aspectelor întunecate ale autoexprimării, precum și a zonelor în care ți-ar putea lipsi „iubirea de sine”. De asemenea, cu Soarele, Uranus și Mercur retrograd zguduindu-ți a 11-a casă a comunității, este important să discerni între indivizii pe care îi numești cu adevărat prieteni și să vezi cine sunt cei de care te-ai atașat fără să știi, doar pentru validare. Sinele tău are ceva de spus în această privință.

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Leu

Curajul vine din interior, dar aceasta este cea mai mică dintre grijile tale. Încărcându-vă a patra casă de fundamente emoționale și probleme de familie, eclipsa de lună aduce conștientizarea atributelor mai întunecate ale lumii voastre interioare. Fie în ceea ce privește tiparele tale ancestrale sau sentimentele tale cele mai intime, o parte din trecutul tău este vizată acum, dar te eliberează în acest proces. Reflectați la ceea ce vă validează sentimentul de autoritate și stabilitatea personală. Rescrii această poveste și o faci pentru copiii copiilor tăi.

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Fecioară

Eclipsa de Lună activează a treia casă a comunicării, a fraților, a vecinilor și a împrejurimilor imediate, dezvăluind adevăruri care erau amintiri nespuse și inconștiente pe care le-ați ascuns în psihicul vostru. Stând direct vizavi de Soare, Uranus și Mercur retrograd, acest lucru ar putea duce la o revelație neașteptată cu privire la sistemele tale de credințe și/sau filozofia personală.  

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Balanță

Deveniți din ce în ce mai conștienți de partea ascunsă a schimburilor voastre energetice și a uniunilor intime, dar această eclipsă de lună este aici pentru a vă elibera de orice v-ați atașat inconștient. Fie că este vorba de un sistem de valori toxice în care te-ai angajat fără să știi, fie de teama de a nu putea să trăiești fără ajutorul unei persoane apropiate, un schimb de vibrații scăzute este vizat pentru binele tău cel mai înalt. Între timp, reflectați asupra modului în care v-ați compromis inconștient valoarea de sine și autoritatea.

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Scorpion

Gândește-te la începutul anului 2022 și reflectă la creșterea spirituală și transformarea ta de atunci și până acum. Munca în culise nu este niciodată ușoară, dar această eclipsă este aici pentru a te elibera și pentru a te ajuta să înfrunți părțile mai întunecate ale inconștientului tău. Luând în considerare stellium-ul Taurului din sectorul relațiilor tale, ceea ce ai apreciat cândva în conexiunile tale personale sau de care ai depins, fără să știi, se transformă în moduri la care nu te aşteptai.

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Săgetător

Investițiile tale de zi cu zi încă rezonează cu adevărul sufletului tău? Eclipsa se așază în a 12-a casă de capitulare, vindecare și tipare inconștiente, aducând conștientizarea părții întunecate a schimburilor voastre energetice, dinamica puterii și relațiile de serviciu. Ce nu mai ești dispus să sacrifici? Reflectați asupra obiceiurilor, ritualurilor și rutinelor dvs. Eclipsa vorbește despre energiile pe care le reprimați fără să știți și pe care le ascundeți în culise.

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Capricorn

Ai depins inconștient de aprobarea celorlalți când vine vorba de a trăi în adevărul tău? Această eclipsă de lună continuă să evidențieze ce nu merge în relațiile tale sociale și modul în care dorința ta pentru un sentiment de apartenență ar fi putut deveni toxică în timp. Fie personal sau profesional, o schimbare neașteptată aduce conștientizarea securității (sau a lipsei acesteia). O identitate socială pe care ți-ai asumat-o  în mod fals este eclipsată și te eliberează.

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Vărsător

Dacă te-ai simțit inhibat și/sau epuizat din punct de vedere energetic în ceea ce privește simțul tău de autoritate, această eclipsă de lună te readuce la echilibru. Între timp, reflectă asupra definiției tale pentru succes și notorietate. Ea provine din copilărie sau o figură proeminentă din familia ta? Așezat direct vizavi de un stellium de planete din Taur, aceasta este o oportunitate de a intra în interiorul sufletului tău și de a te reconecta cu sistemele tale de valori personale.  Dacă v-ați asumat inconștient o imagine superficială de dragul securității financiare, adevărul acum va fi de netăgăduit.

Horoscop eclipsă de Lună mai 2023, Pești

Filosofia ta este autentică pentru tine sau atașată de o iluzie? Majoritatea oamenilor nu știu motivul real pentru care de cele mai multe ori porți o mască și eviți adevărul, deoarece provine în principal din frica ta de a înfrunta realitățile dure. Această ultimă eclipsă de lună din Scorpion este aici pentru a transforma  durerea în putere, dar va fi probabil rezultatul unei schimbări neașteptate de perspectivă. Acest lucru este valabil mai ales pentru aceia dintre voi care, fără să știe, au ales să găsească confort în „cel mai rău scenario posibil”, de dragul unui fals sentiment de securitate. Ca întotdeauna, adevărul te eliberează, dar depinde de tine să alegi calea potrivită.

 

 

×