x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Luna plină din decembrie afectează, în mod deosebit, aceste trei semne zodiacale

Horoscop. Luna plină din decembrie afectează, în mod deosebit, aceste trei semne zodiacale

11 Dec 2019   •   13:29
Horoscop. Luna plină din decembrie afectează, în mod deosebit, aceste trei semne zodiacale

Fie că ești pregătit sau nu, Luna plină se va produce. Această fază a Lunii aduce cu sine schimbări neașteptate, revelații și finaluri. În ciuda lucrurilor care se întâmplă, starea emoționale ne va împinge către o nouă direcție, mult mai benefică pentru noi, după cum scrie Elite Daily.

Luna plină se va produce pe 12 decembrie, sub semnul Gemenilor. Pe lângă schimbările pe care acest eveniment le aduce, există trei semne zodiacale care vor trece prin momente grele.

Rac: Este momentul să accepți modul în care te simți

Pentru a vindeca niște răni din trecut, care devin tot mai dureroase în acest moment, este recomandat să accepți modul în care te simți și să îți permiți să te vindeci. Dacă vei continua să îți ignori vocea interioară, aceasta o să devină din ce în ce mai puternică.

Scorpion: Este momentul să lași în urmă trecutul

Te gândești neîncetat la trecut și la modul în care te afectează. În plus, nu reușești să lași oamenii toxici să plece din viața ta. Acum, indiferent de cât de greu este, a venit momentul să te desprinzi de trecut și să îți permiți să trăiești în prezent.

Pești: Ai parte de niște schimbări foarte personale

Nu toată lumea știe ce se întâmplă cu tine, și nici nu trebuie. Ai dreptul la viață privată . În plus, simți că extenuarea te prinde din urmă și nu reușești să îți acorzi timp pentru a te odihni. A venit momentul să renunți la obiceiurile nesănătoase și să îmbrățișezi un nou drum.

×
Subiecte în articol: horoscop lună plină