x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop: Cum afectează Luna Plină din decembrie 2022 fiecare semn zodiacal?

Horoscop: Cum afectează Luna Plină din decembrie 2022 fiecare semn zodiacal?

de Andreea Tiron    |    07 Dec 2022   •   21:30
Horoscop: Cum afectează Luna Plină din decembrie 2022 fiecare semn zodiacal?
Sursa foto: Hepta

O lună plină în semnul curioșilor Gemeni, cu multiple influențe, atinge apogeul pe 7 decembrie. Singurul lucru mai haotic decât sezonul sărbătorilor este energia mutabilă din această perioadă.

Potrivit stylecaster.com, pentru cei care se întreabă cum va afecta luna plină din decembrie 2022 fiecare semn zodiacal, este important să fiți atenți la schimbările voastre interioare și să fiți clar atunci când comunicați ceva. Supraîncărcare senzorială? Puțin spus. Această fază lunară mărește și intensifică toate emoțiile noastre.

Berbec

Mentalitatea și stilul tău de comunicare se schimbă într-o foarte mare măsură, dar totul face parte dintr-un plan divin. A-l avea pe Marte în mișcare retrogradă nu este ușor, dar ți se cere să iei lucrurile încet,  pentru a observa dinamica tuturor acestor schimbări interne,mai ales în ceea ce privește stilul tău autoritar.  

Taur

Sunt șanse mari să vi se prezinte o serie de opțiuni și oportunități, dintre care unele necesită schimbări logistice în sectorul vostru monetar. Reflectați asupra sistemelor voastre de valori; sunt aliniate cu angajamentele voastre personale și profesionale? Mai ușor de zis decât de făcut, dar sunteți încurajat să vă detașați de filozofiile învechite și de conjuncturile care au expirat.

Gemeni

Luna plină din acest an în zodia voastră nu este pentru cei slabi de inimă și totul se datorează faptului că Marte retrograd stă alături de ea. Fie că este vorba despre planul personal sau de cel profesional, ești chemat să eliberezi un sistem de credințe învechit și să-ți redirecționezi energia către conexiuni care sunt construite pe o bază solidă.

Rac

Ești la fel de sensibil ca întotdeauna în faza de lună plină, iar conjuncția acesteia cu Marte retrograd nu face lucrurile mai ușoare. Mercur tranzitează sectorul relațiilor, iar asta ar putea să-ți arate că un parteneriat semnificativ nu prea merge. Partenerul fie nu este conștient de eforturile tale de zi cu zi, fie pur și simplu nu vine în întâmpinarea nevoilor tale. Ai investit prea mult în această conexiune? Comunicarea este esențială, așa că nu te abține de la a clarifica lucrurile.

Leu

Totul, de la mediul în care trăiești, până la obiectivele tale pe termen lung, se află sub lumina reflectoarelor acestei luni pline. Se pune accent pe orice, de la alianțele tale strategice până la productivitatea generală a eforturilor tale profesionale. Cosmosul vă provoacă să deveniți mai responsabili. Amestecați afacerile cu plăcerea? Este timpul să regândiți totul.

Fecioara

Relațiile tale sunt o extensie a experiențelor tale timpurii, dar o filozofie învechită ar putea să te împiedice să pornești într-o nouă călătorie. Poate că un parteneriat romantic nu îndeplinește neapărat „criteriile”  stabilite de tine. Dacă acesta este motivul care te împiedică să redevii stăpânul propriei vieți personale și/sau profesionale, Luna Plină te va provoca să schimbi lucrurile și să îți redirecționezi energia.

Balanță

Ritualurile și tabieturile tale zilnice suferă o revizuire binemeritată.  Există tradiții și credințe învechite în jurul căminului și familiei care trebuie reconsiderate și/ sau reprioritizate. Același lucru este valabil și pentru aceia dintre voi care permiteți inconștient structurilor vechi să vă influențeze dinamica familiei.

Scorpion

Ești realist cu cheltuielile și fondurile tale? Ceea ce știi tu legat de stabilitate și securitate poate arăta într-un anumit fel, dar informații semnificative ar putea schimba lucrurile, poate în mod neașteptat. Mercur te aduce cu picioarele pe pământ.

Săgetător

Conversațiile care se învârt în jurul finanțelor nu sunt niciodată ușoare, dar acest lucru nu le face totuși mai puțin semnificative.  Cu soarele și Venus strălucind în semnul tău, te simți ca și cum nimic nu te poate opri. Vi s-ar putea prezenta o oportunitate sau o ofertă de colaborare, care poate fi sau nu împotriva filozofiei dumneavoastră personale. Acesta este momentul în care cosmosul vă provoacă să restabiliți prioritățile și/sau să reconsiderați valoarea unui parteneriat.

Capricorn

Această lunație te îndeamnă să reflectezi la orice, de la stilul tău de comunicare până la abordarea și strategia ta. Trebuie reluat ceva sau poate reconsiderat? Ironia este că, cu Soarele și Venus luminând-ți a 12-a casă a inhibițiilor, probabil că te-ai atașat de un mod introvertit de a fi și te-ai închis față de ceilalți.  Poate chiar ai lucrat în culise la tot felul de proiecte secrete. Ar fi momentul să schimbi asta.

Vărsător

Amintește-ți cine ești, Vărsător. Această Lună Plină va pune accentul pe casa autenticității, talentelor, recunoașterii și proiectelor făcute din pasiune. Percepția ta asupra societății se schimbă, mai ales când vine vorba de ideile tale creative și de punctele tale de vedere. Mulți dintre voi se luptă cu încrederea și stima de sine. Intrați cu încredere în cea mai înaltă vibrație a voastră și luați-vă puterea înapoi. Nu lăsați convențiile sociale să vă împiedice să fiți acel individ autentic care este Vărsătorul.

Pești

Luna plină va trece fix prin a patra casă a căminului, a familiei și a sentimentelor cele mai intime – în timp ce Mercur luminează a 11-a casă a prietenilor și rețelele sociale. Informații semnificative te pot provoca în sectorul muncă, carieră și/sau simțul tău de autoritate. Ești chemat să abordezi situația fără a pierde din vedere adevărul tău. Este cel mai important și va trebui să trăiești cu asta.

×