x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei, luni, 22 iulie 2024: Opoziția Soare-Pluto aduce tensiuni la începutul săptămânii

Horoscopul zilei, luni, 22 iulie 2024: Opoziția Soare-Pluto aduce tensiuni la începutul săptămânii

de Andreea Tiron    |    21 Iul 2024   •   11:00
Horoscopul zilei, luni, 22 iulie 2024: Opoziția Soare-Pluto aduce tensiuni la începutul săptămânii
Sursa foto: Hepta

Horoscopul zilei, luni, 22 iulie 2024: Taurii sunt îngrijorați, Leii se reinventează, iar Peștii își pun viața în ordine.

Berbec

Soarele începe tranzitul său de o lună prin sectorul din astrograma ta care guvernează individualitatea și exprimarea creativă, semnalând o perioadă în care îți vei exprima talentele și abilitățile. Până pe 22 august, vei fi impulsionat să creezi, să-ți folosești abilitățile, să arăți altora ce poți face, să te bucuri de romantism și să te dedici mai mult activităților recreative și plăcerilor. Astăzi, o opoziție Soare-Pluto aduce o luptă interioară. Presiunile unui vis de lungă durată sau ale unei prietenii pot fi intense. Acest tranzit scoate la lumină o problemă care te poate împiedica să te bucuri de oportunități. 

Taur

Soarele începe tranzitul său de o lună prin sectorul tău de casă și familie astăzi, încurajându-te să te ocupi de cămin și inima ta! Este un ciclu bun pentru activități familiale, îmbunătățiri casnice, siguranță, securitate și confort. Este, de asemenea, benefic pentru reconectarea cu rădăcinile tale.Totuși, o opoziție Soare-Pluto tinde să producă unele tensiuni astăzi. Acest tranzit scoate la suprafață temeri sau griji, poate exagerându-le temporar în mintea ta. 

Gemeni

Soarele începe tranzitul său prin casa a treia solară astăzi, lansând un ciclu care pune accent pe comunicare și învățare. Este un moment excelent pentru a dobândi noi abilități, pentru a învăța despre oamenii din jurul tău și pentru a gestiona afacerile. Este posibil să faci mai multe comisioane decât de obicei și să comunici mai frecvent cu oamenii până pe 22 august. Este o perioadă ocupată și activă a anului pentru tine. Astăzi, totuși, interacțiunile cu alții pot fi tensionate sau nervoase din cauza opoziției Soare-Pluto. Încearcă să fii sincer cu tine însuți în legătură cu resentimentele interioare, geloziile și grijile, deoarece acestea te pot ajuta să-ți vezi dorințele mai clar.

Rac

Soarele își încheie tranzitul anual prin semnul tău astăzi și începe călătoria sa prin Leu. Până pe 22 august, cauți mai multă siguranță și predictibilitate. Este un ciclu bun pentru a face bilanțul, pentru a te ocupa de lucrurile tale și pentru a obține o viziune mai clară asupra a ceea ce poți realiza.Totuși, o opoziție Soare-Pluto în joc astăzi poate prezenta un obstacol de depășit la începutul acestui ciclu. Consideră că gândirea excesivă poate complica lucrurile și suspiciunea te poate abate de la traseu. Problemele financiare și întrebările legate de proprietate pot fi complicate și necesită gestionare atentă. Dacă te-ai simțit subapreciat recent, frustrările pot ajunge la apogeu. 

Leu

Soarele, conducătorul tău, se mută în semnul tău astăzi, unde va tranzita până pe 22 august. Ești în elementul tău cu acest tranzit! Îți închei un ciclu reflexiv cu Soarele care își încheie tranzitul în sectorul tău de intimitate. Este momentul să strălucești, să te reinventezi sau să ieși în evidență într-un mod semnificativ. Totuși, Soarele intră în opoziție cu Pluto, și s-ar putea să te confrunți cu o persoană sau situație dificilă. Cineva ar putea încerca să te provoace sau să te controleze și te poți simți blocat. 

Fecioară

Soarele începe tranzitul său de o lună prin casa ta a douăsprezecea solară astăzi. Nevoia ta de odihnă și intimitate sau de o pauză de la energiile competitive crește în acest ciclu care durează până pe 22 august. Ai nevoie de perioade mai consistente de timp dedicate reflecției. Este ultima lună a ciclului solar și un moment pentru a încheia lucrurile! Îți propui să folosești acest timp bine pentru a evita suprasolicitarea. Îți aduni forțele pentru vremurile mai agitate care urmează. 

Balanță

Soarele începe astăzi tranzitul său prin sectorul comunității și prieteniilor tale, unde va rămâne până pe 22 august. Nevoia ta de a petrece timp cu oameni care te ajută să te relaxezi devine mai evidentă. Acest ciclu îți îndreaptă atenția spre activități sociale, rețele, prietenii, vise și idealuri. Totuși, Soarele intră astăzi în opoziție cu Pluto, și s-ar putea să te concentrezi prea mult asupra unei chestiuni. Acest tranzit poate evidenția zone de atașament excesiv care îți limitează fericirea și creșterea. Ceva poate să îți atingă o coardă sensibilă! Fii cât mai sincer cu tine însuți, pentru că dacă te agăți prea strâns de ceva ar fi înțelept să faci pași mici spre gestionarea acestei frici. Acest tranzit ajută la dezvăluirea insecurităților.

Scorpion

Soarele începe astăzi tranzitul său de o lună prin sectorul carierei și reputației tale. Până pe 22 august, ești bine poziționat să preiei controlul și să te concentrezi asupra obiectivelor tale pe termen lung. Ești mai vizibil și mai responsabil decât de obicei. Îți asumi mai multe responsabilități și poți atinge un punct culminant al anului în cariera sau reputația ta. Totuși, Soarele intră rapid în opoziție cu Pluto astăzi, iar problemele îngropate pot ieși la lumină și, deși sunt incomode la început, te vor împinge spre lumină, ajutându-te pe termen lung. Tensiunile pot ieși la suprafață, iar rezistența, frica sau evitarea schimbării pot agrava lucrurile. Este mai bine să recunoști necesitatea unor ajustări, dar consideră că schimbările ar trebui să fie graduale pentru rezultate mai bune—graba în situații tensionate nu ajută. 

Săgetător

Astăzi începe un ciclu de o lună în timp ce Soarele intră în sectorul tău spiritual. Este o perioadă a anului în care ești inclinat să cauți un sens mai profund și experiențe mai bogate. Totuși, astăzi, Soarele și Pluto intră în opoziție, iar acest aspect poate aduce tensiuni legate de comunicare, învățare sau transport. Vechi resentimente pot ieși la suprafață și există un sentiment că cineva încearcă să domine pe celălalt. Fii pregătit să renunți la o bătălie fără câștig. 

Capricorn

Soarele începe astăzi tranzitul său prin casa ta a opta solară. Transformările personale, puterea și chestiunile intime te împlinesc cel mai mult în acest ciclu care durează până pe 22 august. Ești mai intens în această perioadă a anului. Este un moment bun să înfrunți fricile! Sinceritatea față de tine însuți este deosebit de utilă în timpul acestui ciclu solar. Totuși, o opoziție Soare-Pluto este în joc astăzi și poate scoate la suprafață vechi răni sau resentimente. Dacă te-ai temut de schimbările în afaceri sau viața intimă, poate fi necesar să examinezi cum această atitudine te-a împiedicat să crești și să prosperi. Păstrează-ți mintea deschisă și depășește suspiciunile bazate pe frică, pentru cele mai bune rezultate.

Vărsător

Soarele începe astăzi turneul său de o lună prin casa ta a șaptea solară, iar atenția ta se îndreaptă spre parteneriate, negocieri și exprimarea de sine prin relațiile tale. Este un moment excelent pentru a examina așteptările tale față de ceilalți. De asemenea, ești mai sensibil la dezechilibrele din viața ta, în general, și cauți mai multă armonie în acest ciclu care durează până pe 22 august. Astăzi, totuși, Soarele intră în opoziție cu Pluto, care tranzitează în prezent semnul tău. Emoțiile îngropate și, posibil, vechi regrete sau răni pot ieși la suprafață. Dacă ai dus pe umeri prea mult, acest lucru poate tensiona relațiile sau interacțiunile tale. Îți propui să rămâi deschis și flexibil, ceea ce te pune într-o poziție mai bună. 

Pești

Soarele începe astăzi tranzitul său prin casa a șasea solară, îndreptându-ți atenția către chestiuni practice, inclusiv munca și sănătatea, până pe 22 august. Ești ocupat să îți pui viața în ordine în săptămânile următoare. Totuși, Soarele intră astăzi în opoziție cu Pluto și faci descoperiri interesante despre sentimentele și fricile tale. Cheia este să recunoști lucrurile din interiorul tău care te limitează. Îți propui să abordezi vinovăția, insecuritățile sau atașamentele care ar putea interfera cu productivitatea. 

×