x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop, miercuri, 11 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop, miercuri, 11 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Apr 2012   •   21:00
Horoscop, miercuri, 11 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Astazi Luna isi continua periplul prin Sagetator, unde formeaza un aspect tensionat cu Mercur, dar se afla in relatii armonioase cu Soarele si cu Saturn. In acest context, ziua de astazi poate fi importanta pentru consolidarea unor relatii si parteneriate, cu conditia sa fim flexibili si hotarati.

BERBEC

Chiar daca iti doresti sa incepi ceva nou, e necesar sa ai rabdare. Pana la 15 aprilie, inca mai ai timp sa faci verificari, reformulari, corecturi, in ce priveste locul de munca, relatiile cu colegii sau subalternii si unele proiecte profesionale. Astazi ai de-a face cu institutii de stat si acte oficiale. Ai sansa sa rezolvi ce-ti propui, insa e necesar sa stii foarte clar ce vrei.

TAUR

Eforturile sustinute din ultima vreme isi arata astazi roadele, mai ales daca e vorba despre o afacere. Astazi stii pe cine poti conta, gasesti resursele materiale necesare, ti se aproba un credit sau gasesti solutiile cele mai bune pentru a iesi basma curata dintr-un conflict partenerial. Totusi, nu e momentul sa te bazezi pe sprijinul sau sfaturile prietenilor.

GEMENI

Relatiile, parteneriatele si asocierile sunt astazi in prim plan. Exista multe discutii, chiar polemici, si e necesar sa fii concesiv si permisiv pentru a coopera eficient. Pe de alta parte, astazi e foarte important sa fii atent la semnalele din exterior si la initiativele celorlalti, asculta cu atentie, inainte sa iei decizii importante.

RAC

E posibil ca in ultimele saptamani sa se fi dat peste cap toate reperele cunoscute in ce priveste pozitia ta profesionala, drumul tau, proiectele. Unii nativi sunt in plina reorientare profesionala, confruntandu-se cu o schimbare radicala de directie. Toate acestea continua, atmosfera este inca incordata, mai exista razgandiri si confuzie, dar ai rabdare, pentru ca in scurt timp totul se va aseza.

LEU

Cu Luna in Sagetator, astazi vrei sa faci doar ce ai chef, indiferent ce si cat te costa. Gustul pentru aventura si distractie este stimulat, iar dorinta de a-ti satisface niste capricii este foarte puternica. Atentie totusi la extravagantele costisitoare care-ti pot da bugetul peste cap sau te pot conduce la conflicte in cuplu.

FECIOARA

Initiativele si planurile tale, legate de familie si casa, sunt laudabile, numai ca nu prea esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de viata. Prin urmare, ai de dus munca de lamurire si e necesar sa fii mai intai tu hotarat, pentru a transmite siguranta si celorlalti. Poate fi vorba de o investitie, o afacere sau o achizitie pe care ti-o doresti de ceva vreme.

BALANTA

Astazi nu stai deloc. Te plimbi de colo colo, ai tot felul de lucruri de rezolvat, oameni de intalnit, discutii de purtat. Comunicarea este insa destul de ingreunata, asa ca e posibil sa apara neintelegeri sau tensiuni la locul de munca, daca nu te straduiesti sa transmiti cat mai clar mesajele si nu ai rabdare cu cei din jur.

SCORPION

Luna se afla in zona banilor si resurselor materiale proprii, asa ca astazi te concentrezi cu precadere asupra acestui domeniu. Cauti solutii de crestere financiara si mijloace de redresare, ai sanse sa si gasesti, insa ar fi bine sa te uiti in primul rand la un talent neexploatat suficient, care poate fi valorizat.

SAGETATOR

Pana spre seara, Luna se afla in zodia ta si iti creeaza contextul prielnic pentru a te exprima liber si a te ocupa, nestingherit, de nevoile si interesele tale. Chiar daca cineva din familie se poate simti neglijat sau iti dezaproba alegerile, ai incredere in intuitia ta si mergi pe drumul indicat de ea. Numai daca tie ti-e bine le poti da si celorlalti din binele tau.

CAPRICORN

Pentru tine, aceasta zi poate fi epuizanta, mai ales din cauza gandurilor nenumarate, preocuparilor si emotiilor schimbatoare. Tocmai de aceea, e important sa-ti conservi cat mai bine energia, sa eviti activitatile solicitante sau gandirea in exces. Ai grija de tine, caci, impotriva aparentelor, doar tu poti face asta cel mai bine.

VARSATOR

O zi interesanta, sub aspectul relatiilor sociale si prietenilor, mai ales ca te afli in plin proces de reconfigurare a anturajului. Astazi poti lamuri neintelegeri dintr-o relatie mai veche, te poti reapropia de cineva din trecut sau, dimpotriva, inlaturi pe cineva din viata ta. In acest context, beneficiile pe termen lung sunt generate de o atitudine onesta si de curajul de a spune adevarul, indiferent de consecinte.

PESTI

E posibil ca astazi sa apara o oportunitate in cariera, sa primesti o propunere sau sa fii apreciat de catre un sef si recomandat pentru un proiect. Se pare ca odata acceptata provocarea, rezultatele ulterioare pot consta si in bani mai multi. De aceea, raspunde cu curaj si hotarare unor astfel de oportunitati.

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop miercuri 11 aprilie 2012